Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשור לרכב אך יותר בכיוון של אוף טופיק...

כמה פעמים קרה לכם שהתקשרתם לברר על איזה רכב ושמעתם מישהו מאוד מתלהב מהרכב שלו ומכל מיני שטויות שהוא שם בו... הוא מספר לכם הכל בהתלהבות קיצונית על הסופית אגזוז עם אורות נאון כחולים שיש לו... אור כחול בתוך האוטו וכו'...

זה המקום להריץ קצת פארודיות וצחוקים על זה :)!

אני לא הכי במצב רוח של להצחיק אז הנסיון שלי ברגע זה יהיה קצת עלוב... לא להרוג אותי!

הקונה: שלום ראיתי אתה מוכר רכב, כתבת כל התוספות, על איזה תוספות מדובר?

המוכר: תשמע אח שלי, אני קניתי את האוטו במצב חרא, אחרי כמה זמן התחלתי להשקיע בו... יש לי קשרים פה ושם אז קיבלתי מחירים טובים, שמתי לה מדבקת ריגר, אל תשאל כמה עלה לי... שמתי ידית ספורט, מכיר את אלה ברוזנפלד? אז כזאת אבל לא כזאת יותר איכותית... אבא שלי קימבן לי הגה ספורט של DL כתוב עליו type R משהו מטורף אח שלי! שמתי לה שק ספורט, יש צמיגים חדשים (אתמול שטפתי אותם אח שלי).

בניתי מערכת באוטו משהו מטורך... רמקולים SAGA מכיר? נראה לי 500 וואט!

תשמע אח שלי, לא מזמן הכלב שלי מת הייתי מבואס ממש אבל מה? הייתי ברגע של מוזה (עם מושיק עפיה ברקע או מה שמו) ואמרתי למה לבזבז סתם? הקיצר הבאתי לחבר שלי שיעשה לי ריפודי עור מהכלב אז גם את זה אתה מקבל כתוספת... עור פינצ'ר משובח (גם הכלב של השכן מת...)

אני קצת יבש כרגע אז מצפה מכם ליותר... יאללה חבר'יה תנו בראש!

:lol:

מקרה המבוסס על משהו אמיתי... אני מתעסק עם האוטו... עובר מישהו מהשכבה שלי ומתחיל לשאול אותי שאלות... איזה שנה? איזה מנוע? בכמה קנית?

טוב סתם התחלתי לדבר איתו ואז נקלעתי לשיחה עם בחור מאוד ''משכיל'' בענייני רכב שהתחיל לזבל לי בשכל בצורה מטורפת והתחיל לספר לי עד כמה האלמרה פרפקט 1.8 אוטומט של אבא שלו היא רכב מטורף ועד כמה האלפא שלי עגלה (1.7 קרבורטורים), אחרי שראיתי שאני מדבר עם קיר או יותר נכון מישהו שלא מבין שום דבר ברכב וחדש אצלו זה הכי טוב ויתרתי ואמרתי ''סבבה''. הכי חשוב זה העניין שאני יודע מה יש לי... שונא את כל האנשים האלה, שונא את כל הערסים שהרכב אצלהם נמדד לפי נפח מנוע... שונא את כל הפלוצים ששואלים מה המספר האחרון אצלי בסקאלה ואז קובעים על פי זה את המהירות המרבית של הרכב, שונא את כל אלה שמתוכחים בלי לדעת שום דבר. אני שונא הרבה אנשים :)

עמית.

(ברגע של מוזה אני אוסיף משהו יותר איכותי)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פעם חשבתי לקנות סקסו וי טי אס. התקשרתי וענה לי מישהו שנשמע מבוגר. הוא אמר לי שהאוטו כסוף אחשלו!!!!!!!!!!! ויש לו איינג'ל אייז שזה כמו עיניים של מלאכים!!!! והוא סיפר לי שיש לו גם קליאו ספורט ושהוא מטייל כל שבת. ובסוף הלכתי וזה סתם היה איזה חטייאר מעאפן עם נעליים ורודות.:shock:. נראה לי שהוא פירסם כדי לתפוס ילדים למטרת סקס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

פעם ראיתי מודעה על הרכב והיה רשום בהתחלה "מוכרים אותי" , התקשרתי למספר ומה ? ענה לי האוטו .

מש"ק זרזור

פורסם

אני שונא מוכרי

106GTI\RALLY

הונדה סיויק האצ'בק \ קופה שנת 93-95

או כל המכוניות ה"משופרות" קיט של טמבונים למשל...ומוכרים מעל המחירון ב10 אלף כי הם השקיעו במכונית "40 אלף שקל".

פורסם

איזה שרשור מטומטם .

מה נסגר בזמן האחרון ?

אילן פייביש תוקף אחרי שעה 1 בלילה במקום ללכת לישון ( בפורום כמובן ) ועכשיו יש זה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

השרשור הזה פתאום העיר אצלי זכרון מודחק..

לפני שנתיים ניגשתי בסוף היום לרכב , ועל השמשה הקדמית טרח מישהו להשאיר לי הודעה אמורפית משהו. הנוסח היה מעניין : "נהג שלו! תתקשר, הרכב נראה פצצות לגבות , רק תקשר אני עכשיו מביא ת'כסף"..

אני אמנם די חטיאר, ובכל זאת מעורה בעילגות של הדור החדש, אבל לקח לי חצי שעה להבין את המשפט הזה "נהג שלו" ובאיזה הקשר להתייחס לזה..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
פעם ראיתי מודעה על הרכב והיה רשום בהתחלה "מוכרים אותי" ' date=' התקשרתי למספר ומה ? ענה לי האוטו .[/quote']:roflmao: :roflmao: :roflmao:

...NOT!

לפחות תן קרטיד לשלום אסייג או מי שזה לא היה..8)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בעוונתי הרבים חיפשתי פעם 106 XSI שנת 94, והתקשרתי לאיזו מודעה.

שואל איזה יד, המוכר עונה עשירית (זה היה בשנת 2000, האוטו מודל 94)

שואל אם יש שאסי, המוכר עונה בחיוב (סחטיין על הכנות)

שואל לגבי מחיר, ושומע כמה אלפיות מעל מה שציפיתי.

אומר טוב ביי. ואז המוכר בנסיון אחרון

"רגע רגע, אימפרזה טורבו, מכיר? האוטו הזה לא רואה אימפרזות בפתיחות" :lol: ביי כפרה

No worries 8)

פורסם

ברור שהוא לא רואה...

האימפרזה כבר לא באופק עד שההילוך הראשון נכנס והוא מתחיל לסוע ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני שונא מוכרי 106GTI\RALLY

איזה קטע.

אני שונא את הבעלים, בלי שימכרו.

כלומר אני שונא אותם מיבעוד מועד.

אני יודע שכשהם ימכרו הם יהיו הטיפוס השנוא הזה.

אגב, אני מקים קלאן נגד 106 , רוצה להיצטרף ? :viking: (KKK-PSI)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...