Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה שתייעצו לי איך עושים זאת? עלויות וכו..ברשותי לאונה אוטומט 93 עם 56000 קמ בלבד -כן ,פחות מ100000 ואין לה סחיבה מרשימה . לכן אני חושב הרבה לעשות לה הסבה לגיר רגיל מבלי שעיניין ירידת הערך ממש מעניין אותי. מה אתם מציעים לי מבחינה טכנית ושאר היבטים תודה ברק.

פורסם

חפש מישהו עם ליאונה ידנית במצב טוב, תעשה איתו החלפה ראש-בראש ושיוסיף לך כסף, ושלום על ישראל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ברק שלום רב וברוך בואך לפורום!

לדעתי האישית בלבד, אתה תעשה שני טעויות, הטעות הראשונה להסב את הגיר מאוטומטי לידני,

והטעות השניה, אם תמכור אותה, בגלל שיקול כלכלי, או חוסר סחיבה שלדעתך נובע "מסירוס" הרכב בגלל שהוא אוטומטי.

למרות שהשיקול של ירידת ערך, לא משחק בעיניך, הייתי ממליץ לך, להשאר עם הרכב הנוכחי, עם תיבת ההילוכים האוטומטית, ועם מספר הקילומטרים הנמוך כל כך, ולחפש את הבעייה , ולא מתחת לפנס,

אלא היכן שהיא קיימת.

מהודעה פרטית ששלחת לי, מתברר שאתה מחפש להוסיף כח סוס לרכב על ידי הורדת המאוור המכני המורכב על משאבת המים, ולהרכיב מאוור חשמלי שקיים גם כך, ואין צורך להתקין מאורר נוסף שיעמיס על האלטרנטור,ובכך כביכול תרוויח עוד מספר כ"ס, לאחר יעוץ שקיבלת ממני בה.פ שכנעתי אותך שבכך תעשה שטות נוספת, ולא תוסיף גם פרומיל של כוח סוס, ואכן השתכנעת...

ולעצם בעייתך ממליץ לך בחום, לבדוק אפשרות של דוד פליטה סתום , ו/או קרבורטור הזקוק

לניקוי שיפוץ וכוון, ויביא לך כוחות סוסים רבים, שקיימים ברכב, אך אתה לא מצליח לנצלם, וזאת בעלות מזערית, ואשר תחסוך לך דלק רב, ותעניק לך כוחות סוס נוספים.

****-גלוי נאות כותב תגובה זאת ,הוא בעל מכון קרבורטורים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...