Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רכשתי בשעה טובה דיהטסו שרייד 93 מנוע 1300 ולקחתי אותו לבדיקה ככה לפני כדי לדעת איפה צריך להשקיע אחרי הקניה ועל מה להוריד במחיר .. ואלו התוצאות שהתגלו - אם אפשר את עזרתכם אני מעוניין לדעת מה הדחיפות של הטיפולים שאני צריך לבצע , מחירים בערך ואם אפשר לעשות את העבודה לבד (נעזר בחברים .. בעיות שלא מכריחות ללכת למוסך)

אין לי סורק :| אז אני רושם ככה..

* מנוע , מערכת קירור , מערכת דלק, מערכת הצתה - נטיה לצריכת שמן במנוע - עקב חוסר שמן ונזילת שמן , רעש מערכת תיזמון ושסתומים , נזילות שמן דרוש איתור הנזילה ותיקון, קורוזיה נזילות מים בצנורות מים - דרוש תיקון , תצרוכת דלק גבוהה - דרוש כיוון , לטפל במאייד - דרוש תיקון..

*קפיצים - בולמי זעזעים קדמיים חלשים נוזלים.

*מערכת בלמים - לפרק 4 גלגלים ולבדוק רפידות .

*העברת כח - גומיות מגן לציריות פגומות - דרוש תיקון , נזילת שמן בגיר - דרוש תיקון..

בעיקרון זהו , לפי מה שהוא אמר לי סופית - צריך לעשות במקרה הגרוע ניקוי קרבורטור - שזה עלות של 350 שקל בערך אבל אפשר לעשות את זה לבד איכשהו אם מישהו יכול לפרט לי אני מאוד יודה לו..

בנוסף לזה לתקן את הבולמי זעזועים הקדמיים שזה עלות של 700 שקל בערך..

ואת הגומיות מגן לציריות להחליף אין לי מושג כמה עלות..

זה הסיכום בעיקרון - אז מה אומרים כל הדברים האחרים שהוא רשם ?

ואיך עושים ניקוי קרבורטור לבד?

מי שיכול לתת לי ככה סקירה כללית על איזה טיפולים צריך לעשות אני מאוד יודה לוו..

יום טוב :]]

פורסם

שלום!

הרבה מהדברים הם כיסוי של המכון, אז באמת חשוב לדעת מה לטפל.

נזילות מים/שמן אם באמת יש כדאי מאוד לטפל ובזריז.

קרבורטור מומלץ ללכת למומחה ולא לטפל לבד, פשוט הבדל שמים וארץ... (מומלץ צביקה כאן מהפורום)

גומיות של ציריות יש לבדוק ולהחליף אם צריך במוסך, וגם את נזילת שמן הגיר (האם זה משם?)

בולמים צריך לבדוק ולא ישר לרוץ ולהחליף.

מסקנה - לך למוסך אמין ואפילו 2-3, וקבל דעה מה באמת צריך תיקון ומה להחליף. גם עם צביקה תוכל להתיעץ כשתטפל שם בקרבורטור, הוא יוכל לעזור לך בשאר הנושאים גם כאן...

ותתחדש על הרכב!!!

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

תתחיל בגומיות לציריות ובולמ"ז.

אחר כך יהיה אפשר לדבר על קרבורטור ועל הנזילות שמן (אם בכלל).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...