Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לתגובתו של חברי דוד מזר, ולאחר העיון בחשבונית המפורטת, ולדעתי האוביקטיבית הלא מחייבת כמובן, המחיר נראה סביר עד הגיוני, אם כי המחיר לעבודות חוץ נראה נמוך ולא הגיוני(250 שקל בלבד, לחריטת ראש, מלוי, וליטוש ופירוק והרכבת שסתומים וגומיות... זיל הזול), אבל ופה מגיע הקטש, מאין ה3000 השקלים הנוספים ששולמו בשחור, כן יש קלף להתנגח עם בעל המוסך, אך נטל ההוכחה יהיה בעייתי!

עכשו כולי תקווה, שלפחות איכות העבודה בוצעה כראוי, ולשביעות רצונו של פותח השרשור, ואולי ה3000 שקל יהיו שיעור יקר לעתיד, לברר מראש לפני התשלום על מה ,למה, וכמה...?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,ההתיחסות שלי לדברי אופל, היתה למחיר כולל השחור.

המחיר 250 ש"ח לשפוץ ראש הוא סביר,במידה שלא היה צורך במילוי.

זה כולל ישור ,השחזת זיצים,שסתומים ושלייף.

פירוק שסתומים והרכבתם, נעשה בידי המכונאי(לא בידי המשפץ).

המכונאי מוסר את הראש, ללא הקפיצים והמנעולים.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

*******נמחק ציטוט מיותר********

דוד מקבל את התיקון, לא ידעתי שזה מחיר סביר( וזאת בלי לדעת אם היה צריך במלוי או לא...)

ואני לתומי חשבתי שהמשפץ, מפרק את השסתומים הישנים, מלטש אותם, מישר את הראש , ממלא סדקים לפי הצורך , ומרכיב את השסתומים המלוטשים/ חדשים, כולל גומיות חדשות, למוסך להרכבה ישירה, כשהראש נקי מלוטש ומצוחצח, אך כנראה טעיתי, אך לגבי המחיר הכללי ללא השחור האם חלפי דעתך המחיר סביר?!(2610 כולל מעמ ועבודת חוץ.)

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עזבו אותכם וויכוחים !!!

יש למישהו עצה יצירתית איך אני מוציא את הכסף חזרה או לפחות חלק ממנו??

נגיד אני הולך למוסך ושואל איפה 3000 ...??

הוא יגיד לי אהה סליחה טעיתי בקבלה או שבכלל יכחיש שקיבל את הכסף או שפשוט יגיד יעשה את זה כדי לא לשלם מס ובכוונה כתב בקבלה סכום לא נכון

פורסם

קשה לומר אם המחיר 2610 כולל מע"מ ועבודות חוץ הוא סביר.אבל אפשר לומר לא נורא.

אבל לגבות עבור פירוק והרכבת ראש 600 ש"ח,ועוד 100 ש"ח טיימינג זה בדיחה.

ובנוסף,לא שמעתי שמוסך יחייב לקוח בשיפוץ ראש רק 250 ש"ח אלא רק אם הלקוח הוא בנו.

נראה שעל ראש הגנב בוער הכובע.

ואתה פותח השרשור, קשה לי לייעץ לך מה לעשות,כי אני עדיין המום.

דוד

פורסם

לפותח השרשור יש בעייה אחת , קשה מאוד.

לך תוכיח שאכן שילמת 3K במזומן.

אם מתעלמים מה-3K , המחיר זול מאוד , אבל אפשר איכשהו להחליק אותו.

כל עוד בעל המוסך לא יודה שאכן שילמת לו 3K במזומן - אכלת אותה.

מילה שלך מול שלו.

פורסם

תנסה לפנות לאמנון לוי או משהו.

ומצטער שאמרתי 5000 שקל זה מחיר סביר. אבל כשאמרתי את זה עדיין לא ידענו באיזה רכב מדובר(לפיאט אונו זה יקר מידיי, לפרארי זה כלום) כמו כן אם הטיפול נעשה במוסך מורשה זה מעלה את המחיר.

שאני אבין, קיבלת חשבונית של 2000 שקל(לא בדקת על מה בחשבונית), שילמת לו 3000 במזומן ולא בדקת את החשבונית אפילו שהמחיר שנקוב שם הוא 2000 ולא 5000? שילמת בעצם 3000 שקל בלי לקבל קבלה על כך?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

thecrown ,שמע ידידי בחיים צריך לפעמים להלחם על הצדק,הוא לא בא לבד.

מנסיוני אני יכול לייעץ לך את המלחמה הבאה.

רכוש או השכיר מכשיר הקלטה קטן,בגודל חפיסת סיגריות.סע למוסך ואמור למכונאי,שאתה חושב

שהאוטו לא סוחב,ובקש שיבדקו אותו.תוך כדי הבדיקה גלגל שיחה עם המכונאי והקליט אותה.

תגיד לו איך יכול להיות ששילמת 5610 ש"ח והאותו לא סוחב.הוא יענה לך ואם לא יסתור את הסכום

יש לך הוכחה ביד.בכל דרך אחרת אתה בבעיה.אל תתמקד ב3000 ש"ח כדי שהוא לא יחשוד.

אופל,"מצטער שאמרתי 5000 שקל זה מחיר סביר" לא 5000 אלא 5610.

בהצלחה

דוד

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר**********

אני חושב שזאת דרך מצויינת..בתזמון נכון ועם קצת טקת, זה יכול להיות קלף מנצח.

תפעיל עליו קצת לחץ מצטבר מתון ואיפשהו באמצע תכניס את "המכה" כאשר כל השיחה מוקלטת ואם בא לך להגדיל ראש אפילו מצולמת..

אפשרי גם שתבוא עם מישהו נוסף, עדיף בחורה שתזדהה כחברה שלך, שגם תהיה עדה לשיחה המעניינת וגם היא זאת שתתלונן לך בעיניים דומעות "אוףף איך שילמנו 5.6 אלף ש"ח והאוטו לא סוחב"..ואתה כמובן תפנה מבט תמים למוסכניק ותצפה לתשובה קולעת.

בכל מקרה, תקווה שהוא לא קורא ברגע זה שורות אלה וצוחק על כולם.

פורסם

מה זה כל הרעיונות של מצלמות נסתרות, מיקרופונים ובלשים בלילה.

הלך הכסף. זהו, אין מה לעשות, גורנישט.

קבלת קבלה על סכום ששלמת באשראי, כל סכום אחר שנתת למוסך והוא לא רשום בקבלה הלך לכיס בעל המוסך, ואין לך שום אמצעי (חוקי), להשיג אותו חזרה.

אין מה לעשות, תשלים עם העניין, על טפשות משלמים.

• תוכן חדש...