Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בכלל לא בולט לעין, ואם זה הרכב שלך בתמונה הוא נראה שמור מאוד מאוד.

אל תתחיל עם תיקוני צבע, תוותר תשאיר ככה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר הסתכלות נוספת בתמונה אז בהרצליה אצל "אוטו פיקס" יתכן שהם יכולים להוציא לחיצה כזאת ללא צורך בפחחות ממשית ובצביעה. אם זה מתאים לך אז כתוב ואתן לך את פרטיהם ובקום יגידו לך מה הם יכולים לבצע ובאיזה מחיר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אפשרויות בבית, עקב הפח הכפול:

פומפה של השירותים כמו שהוזכר.

רמקול 9*6 להניח את המגנט כשהוא עטוף בשקית ניילון (שלא ישרוט את הצבע) על המכה, ולמשוך אותו בעדינות, המגנטים האלו מספיק חזקים ויש סיכוי שזה ימשוך את הפח החוצה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא נראה לי שפומפה תעזור.

השיטה הכי טובה לדעתי זה עם המגנט של הרמקול !

מישהו ישב לך על האוטו בטוח, זה קורה לכולם..

פורסם

שמע, בכל בית נורמלי יש פומפה, אפילו בבית שלי :)

בכל בית יש גם רמקול ישן שיצא מכלל שימוש, לנסות את שני הדברים לא עולה כסף, ללכת לפחח עולה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אין גישה לפח מבפנים וסביר להניח שזה המצב, כיון שבאזור הזה הפח הוא כפול, ניתן לנסות להוציא את השקע המצולם עם פומפה מיוחדת מבחוץ.

פורסם

יכול להיות שזה נגרם מזה שאנשים (אולי אתה) סוגרים את מכסה המנוע ע"י הנחתו - ואז... לחיצה

"קטנה" בסוף, שגורמת למעיכה.

פורסם
יכול להיות שזה נגרם מזה שאנשים (אולי אתה) סוגרים את מכסה המנוע ע"י הנחתו - ואז... לחיצה

"קטנה" בסוף, שגורמת למעיכה.

בטח פופאי, לא?

קח עץ עבה שטוח.

תדפוק עם פטיש לאט ..

ככה אני סידרתי תכנף ^^

אנשים... אנא קראו את התרד לפני שאתם מגיבים. לא ניתן להגיע לפח החיוני מתוך מכסה המנוע.

קו---------------------------------------

פורסם

עם מדברים על נושא הפחחות מישהו יודע איפה יש פחח זול? יש לאחותי פיאט אונו כל האוטו מכות, שריטות, חבטות ואני מעוניין לתקן לה את זה במוסך אבל שיהיה זול דרסטית! רק שתיראה שלמה לא צריך להשקיע יותר מדי מישהו מכיר מקום כזה? אפילו אצל איזה ערבי(בלי להעליב פה אף אחד) שהעבודה שלו לא ממש מקצועית אבל זולה? באזור המרכז!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
עם מדברים על נושא הפחחות מישהו יודע איפה יש פחח זול? יש לאחותי פיאט אונו כל האוטו מכות, שריטות, חבטות ואני מעוניין לתקן לה את זה במוסך אבל שיהיה זול דרסטית! רק שתיראה שלמה לא צריך להשקיע יותר מדי מישהו מכיר מקום כזה? אפילו אצל איזה ערבי(בלי להעליב פה אף אחד) שהעבודה שלו לא ממש מקצועית אבל זולה? באזור המרכז!

ואנחנו צריכים לנחש מאיזה אזור אתה?

ותזכור שזול, מתחיל ב"ז".

• תוכן חדש...