Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

יש לי שאלה שקשורה בצמיגות שמן.

הרכב שלי זה פונטו 1.6 שנת 95 שעשה 193000 האוטו נוסע חלק חוץ מטיפולים לא נזקק לכלום.

כשקניתי את האוטו (169000 ק"מ) הכנסתי אותו למורשה לטיפול גדול ואין לי מושג איזה שמן שמו לי והאוטו נסע בלי שהייתי צריך להוסיף לו שמן עד הטיפול הבא שזה 10000 ק"מ.

לאחר מכן עשיתי טיפול לבד שמתי שמן 10/40 של LM ובמשך ה10000 הבאים היתי צריך להוסיף לו את שארית המיכל כ 1.25 ליטר שנשארו לי מהטיפול. ועכשיו שמתי את ה LM המתוסף(המיכל האפור) וצריכת השמן אפילו התגברה במקצת.

השאלה הי האם יש אפשרות שבמוסך המורשה בטיפול הראשון שמו לי שמן 15/40 (היתי שואל אבל הם נסגרו-המוסך בירושלים).ולכן האוטו בכלל לא צרך שמן.

והאם בכלל מומלץ לשים לרכבי שמן בצמיגות זו.(בספר רכב כתוב שאפשר).

אני חייב לציין שהצריכה היא הרבה מתחת לצריכה המקס שרשומה בספר אבל עדיין הייתי רוצה לחזור לצריכה האפסית.

תודה לכל מי שיגיב .

• תוכן חדש...