Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מה אתם אומרים על פיאט טיפו 1600 מי כול הבחינות

אמינות מנוע צריכת דלק ועים יש עוד משהוא להוסיף

בתודה מראש

ארתור.

פורסם

אמינות?

בשלוש וחצי השנים שהחזקתי כזו החלפתי בה אלטרנטור מצבר בולמ"ז אחוריים דיסקיות בלמים משאבת מיים קלאץ ו...צמיגים. תעשה לבד את השיקול אם היא אמינה או לא. כמו כן הכנסתי אותה למוסך מורשה בגלל התכבויות מוזרות באמצע הנסיעה (מה שהתגלה לבסוף כפשלה של הבעלים הקודמים ששם לה פלאגים לא מתאימים).

אצלי המנוע אכל שמן בכמויות (לפי ספר רכב אוכל 700 מיליליטר לכל 1000 ק"מ וזה שהמנוע חדש)

נעבור לדלק כנראה שמערכת ההזרקה אצלי היתה לא מי יודע מה במיטיבה שכן הרכב גמע (או יותר נכון זלל) כליטר ל-7 ק"מ.

אבל....

בסה"כ נהנתי ממנה (המושבים לפי דעתי נוחים והרכב בגרסתו המאובזרת מציע הרבה ביחס למחירו הזעום).

אם אתה קונה אחת צפה להחלפת אלטרנטור מתישהו ובדוק את מצב הקלאץ.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

איזה שטיות חבל על הזמן .... לקרוב משפחה שלי יש טיפו ואין לה כמעט בכלל בעיות ... כנראה הטיפו שלך היא לא הייתה מטופלת וכהוכחה לכך הפלאגים הלא מתאימים שהיו לך מסבירים שהבנאדם לא טיפל באוטו לפי הספר !

לדוגמא לי אמרו רנו 5 רכב הכי אמין לתקציב שלך ... גם אני נפלתי על אחת לא מטולפת החלפתי אלטרנטור מצבר קלאץ' משאבת ברקס צלחות ברקס צמיגים ניקוי קרבורטור ושיפוץ . ותאמין לי שיש עוד מלא דברים שאני בכלל לא זוכר אבל גם כן החלפתי .... כרגע במשך שנה האוטו לא ראה מוסך חוץ מטיפול 10000 שעשיתי לו .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

מניסיון של כמה אנשים שהחזיקו רכב כזה,הרבה יותר טוב מהתדמית שנוצרה לו,המנועים אמינים,מערכות העזר סבירות + אבל כמו עם כל רכב ובעיקר איטלקי/צרפתי צריך למצוא רכב שמור,מטופל וצריך גם מזל..

סה"כ תמורה לא רעה לכסף, מנוע ה 1400 אגב, מוצלח מאד

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש לי כזה אוטו (הטיפו השני שלי בחיים)

הנוכחית אצלי שנה וחצי ולא היה לי ב"ה שום דבר רציני של חוסר אמינות, קלאץ' החלפתי ב 150,000 ק"מ (לפני זה היה את המקורי מהחברה !!) ,מצבר החלפתי וגם איזה צינור של ההגה כוח שנקרע.

אבל הרכב הספציפי הזה הוא שמור מאד, יד שניה בסה"כ (קניתי מאיזה מבוגרת) וכרגע עם 175,000 ק"מ.

אבל מטופל באופן קבוע לפני הזמן.

הרכב שלי גם ללא שום תאונה, אפילו אין לו תיקון צבע.

בהחלט תמורה טובה בעד כל ש"ח....

אם לא הייתי צריך אוטו גדול לא הייתי רוצה למכור.(נולד לי ילד)

האמת שגם הטיפו הראשון שלי (גם היה האוטו הראשון שלי) לא היה עם בלאי גבוהה במיוחד, ועוד הוא היה מהשכרה....ולזה באמת החלפתי אלטרנטור...אבל חוץ מזה שום דבר.

לדעתי, כמו בכל רכב,

חפש אוטו שמור ומטופל...אל תתפשר על זה.

ואפילו אם צריך לשלם על אוטו שמור במיוחד, קצת יותר מרכב מוזנח, לך על זה !

כי בסוף הזול עולה ביוקר.

בהצלחה !

• תוכן חדש...