Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני רוצה ללכת לעשות תאוריה יש לי את כל הבדיקות מוכנות אצלי בבית עם הטופס הירוק וכל אבל הבעיה היא כזו..

אני צריך את הטופס תשלום אגרה לתאוריה..

ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו.. אמרו לי לקחת מהמורה נהיגה שלי אבל הבעיה שאני עדין לא התחלתי עם מורה נהיגה.. אני רק בן 16 וחצי וזה מוקדם להתחיל ללמוד נהיגה... אני רק רוצה לעשות בנתים תאוריה..

אז מאיפה אני יביא את הטופס תשלום הזה?

תודה מראש

אה ודרך אגב כמה זה עולה ?

פורסם

למרות שאני בטוח שאם תעשה חיפוש תמצא את המידע הזה אז ככה:

אתה הולך למשרד הרישוי ומבקש במודיעין טופס לתשלום אגרה, זה עולה 115 אני חושב וזהו אתה משלם בדואר.

ועם הקבלה והטופס הירוק אתה ניגש לתאוריה, בהצלחה.

VW PASSAT 1.8T

• אחראי פורום
פורסם

אחותי בדיוק מתחילה ללמוד נהיגה והיא קיבלה את הטופס ממורה הנהיגה שלה.

לדעתי אפשר גם במשרד הרישוי.

אתה לא חייב להתחיל ללמוד נהיגה - בחר לך מורה, קבל ממנו את הטפסים,

ספרי לימוד או דיסק (או מה שנותנים היום...) וכשזה יהיה רלוונטי -

תמשיך עם שיעורים אצלו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בזמנו אני הייתי במצבך בדיוק. הייתי בדיוק בן 16 וחצי ועדיין לא התחלתי לחפש מורה. אני הלכתי לבנק הדואר וביקשתי מהם טופס אגרה לתיאוריה, נתנו לי, שילמתי במקום את ה113 ש"ח, השאירו לי את הספח מהטופס אגרה ואמרו לי סע לשלום.

תהנה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

משרד רישוי ,מורה נהיגה,דואר. לא חסר מקומות בהם אפשר למצוא את הטופש וכמובן למד היטב ושיהיה לך המון הצלחה.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...