Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עונש קליל... הלוואי עלינו.

נהג שנתפס ב204 קמ"ש ואפילו לא טרח להגיע למשפט שלו בארץ, היה מקבל בנוסף לקנס הכספי שמונטויה קיבל (סביבות ה4000~ ש"ח) גם שלילה של שנה לפחות ואולי גם יותר מזה (בהנחה שהיה מורשע).

משתלם לנסוע מהר בצרפת... :idea:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
איזה משתלם לנסוע מהר בצרפת... :idea:

פרנקופיל קטן שכמוך... :lol:

האמת היא שגם כיף יותר לגור שם, לא מתפוצצים שם אוטובוסים,

אפשר לקנות איזה אוטו שבא לך והמזג אויר בן-זונה.

אבל פה זה הבית (חרא חרא, אבל אנחנו צפים :wink: ).

MCS 2008

פורסם

נהג שנתפס ב204 קמ"ש ואפילו לא טרח להגיע למשפט שלו בארץ, היה מקבל בנוסף לקנס הכספי שמונטויה קיבל (סביבות ה4000~ ש"ח) גם שלילה של שנה לפחות ואולי גם יותר מזה (בהנחה שהיה מורשע).

1200 יורו זה קצת יותר מ4000 אלף שקל.

זה יוצא 6600 שקלים חדשים + ארבעה חודשי שלילה זה לא עונש קליל בכ-לל.

תיקון אחרי עריכה

----------------

אירו=4.9548 שקלים. ולכן 1200 אירו זה - 5945.76 שקלים. זה עדיין יותר מ-4000. וזה עדיין יותר ממשכורת נטו ממוצעת בשוק, לחודש!.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תיקון אחרי עריכה

----------------

אירו=4.9548 שקלים. ולכן 1200 אירו זה - 5945.76 שקלים. זה עדיין יותר מ-4000. וזה עדיין יותר ממשכורת נטו ממוצעת בשוק, לחודש!.

ראלימן

הוא יעמוד בזה :wink:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תיקון אחרי עריכה

----------------

ראלימן

הבנת הנקרא:

סביבות ה4000~ ש"ח.

יודע מה זה בסביבות??? מכיר את הסימן הנ"ל???

שלא נדבר על זה שהקנס גם יכול להיות הרבה הרבה יותר גבוה.

תוסיף לזה שכר טירחת עו"ד ואתה יכול לעבור גם את ה10,000 ש"ח וזה ממש לא יהיה נדיר לתיקים שדנים בעבירות מסוג כזה.

בקיצור, תגובה מיותרת שלך ראלימן.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

תיקון אחרי עריכה

----------------

ראלימן

הבנת הנקרא:

סביבות ה4000~ ש"ח.

יודע מה זה בסביבות??? מכיר את הסימן הנ"ל???

שלא נדבר על זה שהקנס גם יכול להיות הרבה הרבה יותר גבוה.

תוסיף לזה שכר טירחת עו"ד ואתה יכול לעבור גם את ה10,000 ש"ח וזה ממש לא יהיה נדיר לתיקים שדנים בעבירות מסוג כזה.

בקיצור, תגובה מיותרת שלך ראלימן.

הגיון פשוט

סביבות זה 4500, 4800, 3600,3800. כשזה 50% יותר זה לא סביבות. לא יודע מה לימדו בבצפר שלך אבל כשזה 50 % יותר זה רחוק מלהיות בסביבות. 6000 זה לא בסביבות ה4000.

ישי גם אתה יכול לטעות, זה בסדר, באמת. לא מבין מה אתה מתעצבן.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

צודק.

פעם הבאה שאני אעביר אירו לשקל אני אקפיד לעבור קודם באתר של הבנק שלי כדי לראות מה בדיוק שער ההמרה באותו היום.

בטח שאני לא אשכח לפתוח אח"כ את תוכנת המחשבון ואחשב לי את התוצאה המדויקת של ההמרה עד לשלוש ספרות אחרי הנקודה...

רק אז אפרסם את התוצאה כדי שלא תבכה לי על אי דיוק, חלילה וחס!

עוד משהו?

קפה אולי?

עוגיות שוקולד צ'יפס?

:hihi:

פורסם

או בקיצור -

לפני שאתה אומר משהו - בדוק אותו.

גם אני עשיתי את אותה עות וניחשתי שאירו הרבה יותר חזק מדולר וחישבתי עם 5.5 שקל. ואז אכן בדקתי באתר של בנק לאומי לראות שצדקתי.. וטעיתי - ותיקנתי.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
או בקיצור -

לפני שאתה אומר משהו - בדוק אותו.

גם אני עשיתי את אותה עות וניחשתי שאירו הרבה יותר חזק מדולר וחישבתי עם 5.5 שקל. ואז אכן בדקתי באתר של בנק לאומי לראות שצדקתי.. וטעיתי - ותיקנתי.

ראלימן

אז אתה מפגר!!!

וזה עונש ממש קל

אבל זה ברור הרי מונטויה הוא סופר סטאר

אני בכלל לא מבין איך לשוטר היו ביצים לעצור אותו

תגידו הוא יכול לטעון במשפט שהוא התאמן?

שיחסית זאת היתה נהיגה רגועה שלו?

משהו בסגנון?

פורסם

לדעתי, צריך לתת לנהגי מרוץ לנסוע מחוץ לעיר באיזו מהירות שהם רוצים.

אבל אם תופסים אותם על מהירות בתוך העיר - צריך לתת להם 10 שניות Stop & Go בתחנת המשטרה.

לדעתי, שוטרים גם צריכים להרים דגל כחול לנהגים שבלולים שמעכבים אותם בדרך.

ואם זה יעבוד טוב בשביל נהגי מרוץ, זה בטוח יעבוד טוב גם בשבילי! :p

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...