Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - איזה נהג אתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלי משעמם במיוחד אבל שיהיה.

רישיון מבפרואר 05. (ד"א, דרך אחת שהגיתי כרגע בכדי לדעת האם אתה מוכן לרכב ספורטיבי היא אם אתה עדיין אומר את החודש כששואלים אותך מתי הוצאת רישיון, אתה לא.)

דו"ח חנייה אחד, 100 ש"ח.

0 תאונות.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

רשיון מספטמבר 2005.

בלי תאונות רציניות, רק נשיקה מבחורה על לאנטיס בפגוש הקדמי בחנייה.

דו"ח אחד על מהירות, 98 במקום 70 (אחרי הפחתה), בתהליכי ביטול.

מקווה שככה זה ישאר..

פורסם

רשיון מ 97'.

פעם אחת שללו אותו ל 3 חודשים על מהירות (91 במקום 50, למי שכ"כ מעוניין לדעת - ב 99').

שתי תמונות שלי בארכיון על מהירות ( 128, 132 במקום 90 - ב 01').

תאונה אחת ב 03', החלקתי עם האוטו בכביש רטוב, נעצרתי בGMC של איזה ערבי, האוטו של אמא החליף כנף שמאלית קדמית, פנס קדמי, יישור מכסה מנוע ומיכל מים לחלונות... ל GMC - יישור הפח של דלת הנהג ותיקוני צבע קטנים.

עדיין מחפש את בעל היונדאי אלנטרה הלבנה שהמספר רישוי שלו XX-311-10 (אני לא מצליח לזכור את מה שבא במקום ה XX) שחתך אותי בצומת וולקן לפני שנתיים ושבוע, שבגללו נאלצתי להכנס במדרכה, לאבד שני צמיגים, לעשות כוון פרונט ותיקוני צבע ולאבד כמות נכבדה של כסף בדרך. במקום לנסוע לת"א. :x

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

יש לי שנה רישיון (6.4.05 )

הרגתי יונה וחתולה בזמן הזה.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

בבושת פנים והראש מורכן אני מתנדב להיות הכבשה השחורה בשירשור הזה, ולו כדי להוכיח שלא כל יושבי הפורום הם נופת צופים שכזה ובמיוחד כדי לשאול שאלה בסוף התיאור המדוקדק שלי.

רשיון משנת 90

דוחות:

חניה: לרוב ולמכביר, רובם בוטלו (גרתי במרכז תל אביב והייתי עצלן מדי לסדר את עניין התו) השאר שולמו במבצע כזה או אחר.

מהירות: 6-8 פעמים נתפסתי ממהר מדי (אף לא פעם בשטח בנוי)

עצור: כי ארבעת הגלגלים לא עצרו עצירה מלאה. ולא רק הגלגל הימני קדמי

שעצר, הוא לא מספיק. :roll:

קו לבן: בערד ים המלח 2 הגלגלים השמאליים טיילו בקצה הנתיב הנגדי לטענתו (של השוטר). אני מניח שהוא צודק.

קורס נהיגה מונעת: בערך בשישה כאלה נכחתי פיסית והשביעי כבר בדואר.מכיוון שאני לקוח נאמן יש לי מנוי לקורס המזורז בן היומיים.

תאונות: 2 רציניות עליהן אני אכתוב.

הראשונה גיל 18 אזור פרדסים ליד פלמחים, הרכב הוא פיאט אונו 55 שהושבת,

אחד העצים החליט לעמוד במקום בו אני חשבתי שצריך ל"זרוק תחת".

השנייה לפני כשנה בכביש מושלג וחלק כשחשבתי שאני יודע מה שאני עושה. מסתבר שטעיתי.

קורס לנהיגה מתקדמת \ ספורטיבית : 2 בדרייב ארט.

שאלה: נו ועכשיו כשהעבר שלי פרוס בפניך, מה הלאה?

מה המסקנה?

חי, שממליץ לכם לנהוג רגוע ובזהירות.

אההה...סליחה, אתם כבר נוהגים כך.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

על הכביש משנת 99', משנת 2000 יש גם רישיון ב' (שאילולא החברה כנראה היה היום בשימוש מסיבי ביותר).

דו'חות: בערך שלושה חודשים אחרי שקיבלתי את הרישיון פינקתי את עצמי בדו'ח על הפרעה לתנועה שבדיעבד אני מצטער עד היום שהייתי ילד טוב ושילמתי במקום ללכת למשפט ולצאת זכאי. בהמשך עוד איזה דו'ח חניה ע"ס 70 זוזים (זה היה ממש מזמן) ולפני כחודשיים התהדרתי באזהרה בעקבות פניה ימינה שלא בקשת חדה (מסתבר שיש דבר כזה). אם לא הייתי כזה עצלן כמו שאני, כנראה שגם האזהרה הזאת היתה נופלת.

תאונות: פעם נהגת נישקה אותי מאחורה בזמן שעמדתי ברמזור של כפר שמריהו. כוחותינו יצאו בשלום מהאירוע. לצערי, אני לא יכול לומר את אותו הדבר לגבי התאונה שהיתה לי לפני ארבע שנים. תאונה מטופשת לחלוטין, למזלי הרב היא הסתיימה בנזק ברכוש בלבד וללא נפגעים בנפש, כך שהמשטרה החליטה לסגור את התיק ואני החלטתי שאני לומד מהאירוע המצער לקח חשוב לחיים (לפתוח תמיד עשר עיניים ולא לסמוך על המזל!!!). מעבר לזה, בקיץ האחרון כשהייתי בטורקיה ושכרתי קטנוע, נהג טורקי בירך אותי כמנהג המקומיים בדפיקה מאחור בזמן שעמדתי ברמזור. כשחברה שלי (שרכבה איתי על אותו קטנוע) ואני סובבנו אליו את הראש בתדהמה, הוא שילב בנונשלנטיות לרברס ונסע אחורה כאילו כלום לא קרה.

קורסים: התמחות בנהיגה מתקדמת במסלולים. לא זול בכלל אבל שווה כל גרוש ומאיר דברים שבכלל לא ידעתי שהם קיימים.

אופי: תמיד, אבל תמיד עוצר עצירה מלאה בעצור, מאותת בכל פעם שנדרש, מקפיד על חגירת חגורות בטיחות, משתדל למעט בשיחות בנייד תוך כדי נהיגה ואם כבר חטאתי ועניתי לשיחה, תמיד זה יהיה באמצעות הספיקר של הטלפון (לא שמתי דיבורית - לא רוצה חורים).

בבין עירוני נוסע לרוב במהירות שנעה איפשהו בין 90 ל-130, כאשר לעיתים רחוקות יש סטיות צפונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רשיון משנת 2000, טרקטור משנת 2004.

* 0 תאונות

* 1 דו"ח מהירות הזוי לחלוטין, 132 קמ"ש עם 5 אנשים ברכב ומזגן פועל. איך אפשר להגיע למהירות הזאת עם ה 1,300 שלי?! את השוטר זה לא עניין. ואגב, נסעתי 90 קמ"ש בדיוק.

* 2 דוחות חנייה (אחד מהם בחניון ציבורי!)

* 2 שפשופים קטנים, אחד בכנף ואחד בטמבון (בגלל בזנ"ט שצמח בין-לילה בחנייה הקבועה שלי).

זהו. סה"כ נראה לי שאני בסדר :twisted: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

12 שנים על הכביש רישיון לפרטי, אופנוע כבד ורישיון ג' .

אין ספור דוחות חניה (תל אביב, רמת גן....).

4 דוחות מהירות.

1 קורס נהיגה מונעת .

2 קורסים נהיגה מתקדמת.

3 תאונות קשות : 2 כי הרכב הפוגע לא עצר באדום ואחת לא כשנהגתי.

נהג סופר זהיר ורגוע בתוך העיר, ונהג סופר "משתדל" להירגע מחוץ לעיר :wink:

פורסם

רישיון רכב משנת 2003 , נוהג רגוע ב99% מהזמן אלא אם כן שמתי k44 ואז צריך ללחוץ קצת כדי שיעבוד כמו שצריך :-P (מה לא ?!)

נוהג במהירות המותרת ולא עושה שטויות בכלל (זיגזגים וחארטות כאלה)

משתדל כמה שיותר לתת כבוד בכביש לנהגים אחרים אבל רוב הזמן מתבעס כי אני לא מקבל כמעט כבוד מאנשים בחזרה ... :evil:

דוחות - 0

תאונות - 0

מספר קילומטרים בחודש - בערך 250 - 300 לא הרבה אני יודע אבל אני עדיין חייל ולא ג'ובניק שכל יום נוהג על האוטו ככה שיוצא שזה מכובד .

שונא ומשתדל שלא לנהוג במקומות מסובכים ועירוניים מסריחים ומצחינים כמו סמטאות תל אביב , פשוט מגעיל לנהוג שם .

ים long time no

פורסם

טוב אני דיי חדש פה בפורום אבל שיהיה.......

רשיון פרטי בסביבות החודש.... טרקטור כבר איזה שנה וחודש....

לא היה לי מלווה אף פעם ואין הגבלת נוסעים.....(איזה שחיטות:lol: )

לא ממש הספקתי לעשות תאונות (בעיקר כי ההורים פחדנים ולא נותנים ליסוע לבד ככה ש.....)

דוחות גם לא

מקווה לטוב בעתיד.....(מחפש אוטו בזול)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

1 טוטאל לוס לאוטו החמוד שלי בגלל שניה של חוסר ריכוז בכביש.

2 זאת דרגת הרישוי שלי שהוצאתי בשנת 2002.

3 דוחות על מהירות מופרז.

4 סתם עוד מספר שמשתלב לי יפה

:)

בגדול אני נהג טיפש! לא יודע למה אבל אנלא תמיד מצליח לשלוט על האדרינלין בדם ומדביק את הדוושה לרצפה לעיתים קרובות.

מקווה שיעבור לפני שאני אצטער על כך..

פורסם

יאללה, גם אני אתרום את חלקי.

רשיון משנת 2000.

1 דו"ח על פנסי ערפל כמה חודשים אחרי קבלת הרישיון.

1 צילום על מהירות מופרזת לפני כשנתיים. הדו"ח לא הגיע.

1 תאונה קטנה, כשאחרי משמרת לילה מרוב עייפות לא שמתי לב לרכב ונכנסתי בו מאוחורה. הנזק היה רק לרכב שלי.

ו....קורס רענון נהיגה, אבל זה לא ניחשב, כי כולם עושים אותו :)

בתקווה שבקיץ אני מוציא רשיון ל עד 500 סמ"ק.

• תוכן חדש...