Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה לא כדאי לצאת מפרופורציות. השיפוץ של בני נעשה בסטנדרטים הגבוהים ביותר והדרמים בהחלט מספיקים לו. סמכו על מהנדסי פורד שאם היו חושבים שהדרמים אינם מספיקים לא היו מתקינים אותם כלל במכוניות. אגב יצאו גם מוסטנגים עם מנוע שמונה ועם דרמים מקדימה.

כל אחד משפץ לפי מה שהוא רואה לנכון. האפשרויות כיום כמעט בלתי מוגבלות והויכוח אינו נגמר. אפשר להתקין דיסקים מאחורה, אפשר להחליף את תיבת ההגה במסרק ואפשר קובי (סו) לידיעתך, להתקין כיום גם ABS במוסטנג. ודודי יקירי - לפני שאתה משוויץ בשיפוץ תספר לנו אם אי פעם נהגת על האוטו שלך.

לא חוכמה לברבר כשאין נסיון!!!

דודי נהג לא פעם בשלי ונהג על הקומט של אביו שהיא 6 צילנדר עם דיסיקם קדמיים . ובכלל אתה פה מברבר הרבה בפורום ולא ראינו אותך או את הרכב שלך בפעולה, לדבר לא עולה כסף אתה יודע.

בקשר ל ABS. אני אשמח אם תשלח לי לינק למערכת שמתלבשת על המערכת שיש לי כיום, ואני לא מדבר על לקחת מתלים ומכלולים של שנתון 95 ומעלה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.... סמכו על מהנדסי פורד שאם היו חושבים שהדרמים אינם מספיקים לא היו מתקינים אותם כלל במכוניות.
ב-2 מילים: פורד פינטו :shock:

ממשיך לסמוך על המהנדסים של פורד?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
אביזר הבטיחות החשוב ביותר ברכב, נמצא בחלל הגולגולת שלך.

שיקול דעת זה דבר אישי, ותלוי בעיקר בדעת שמפעילה אותו. לשיקול דעתי האישי, שידרוג הביצועים של רכב משנות השישים, ואז בדיקת גבולות הביצועים, הוא מעשה חסר שיקול דעת.

יתכן וכישוריך הטכנים, עומק כיסך, יכולת הנהיגה שלך, ושיקול הדעת שלך, מאפשרים לך לשדרג את המוסטנג לרמת בטיחות המתאימה לביצועים שאתה דורש ממנו. הביצועים שאני דורש מרכב האספנות שלי, נמצאים הרבה מתחת לרף הבטיחות שתכננו מהנדסי פורד ב 1971, ולכן אני יכול להשאירו בבטחה stock.

נמרוד

נמרוד, מאוחר מדי! הנזק כבר נעשה..... שיקום? יותר קשה משיפוץ ענתיקה. אבל אנחנו אוהבים את קובי בדיוק בגלל זה....-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קובי אני אשלח לך לינק לפרטי. ושלא תהיינה לך דאגות. בקרוב תראו גם אותי וגם את האוטו.

לא נראה לי.. אני לא מגיע למפגשים של מועדון ה5.

פורסם
חברה לא כדאי לצאת מפרופורציות. השיפוץ של בני נעשה בסטנדרטים הגבוהים ביותר והדרמים בהחלט מספיקים לו. סמכו על מהנדסי פורד שאם היו חושבים שהדרמים אינם מספיקים לא היו מתקינים אותם כלל במכוניות. אגב יצאו גם מוסטנגים עם מנוע שמונה ועם דרמים מקדימה.

כל אחד משפץ לפי מה שהוא רואה לנכון. האפשרויות כיום כמעט בלתי מוגבלות והויכוח אינו נגמר. אפשר להתקין דיסקים מאחורה, אפשר להחליף את תיבת ההגה במסרק ואפשר קובי (סו) לידיעתך, להתקין כיום גם ABS במוסטנג. ודודי יקירי - לפני שאתה משוויץ בשיפוץ תספר לנו אם אי פעם נהגת על האוטו שלך.

לא חוכמה לברבר כשאין נסיון!!!

אני לא חושב שיש מישהו כאן שלא מסכים עם העובדה שהשיפוץ שבני עושה הוא ברמה גבוהה מאוד .

ואם נסמוך על מהנדסי פורד בשנות ה 60 מצבנו רע כי כל מה שעניין אותם זה איך להוזיל את האוטו

וזה שיצאו מוסטנגים עם מנועי 8 צילינדרים ודראמים זה לא משהו שהייתי מתגאה בו במיוחד וזה רק מחזק את הטענה שהעלתי מקודם שכל מה שעניין אותם זה להוזיל את העלויות

ומי שהיה מוכן לשפוך קצת יותר כסף קיבל רכב ברמה גבוה עם מנוע 8 צילינדרים דיסקים מקדימה מזגן הגה כח אבזור ברמה גבוה בדיוק כמו המוסטנג של קובי ושלי שיצאו ברמת גימור גבוה

חוץ מזה אם אתה יכול בבקשה לשלוח לי קישור למוצר של ABS למוסטנג 67 אני אשמח

ככה שאני יחשוב אם להכניס אותו ברשימת ההזמנות שלי

בנושא הנהיגה שלי על הרכב קובי ענה על זה

חוץ מזה אפשר לדעת איזה רכב יש לך ? דגם, רמת גימור, מנוע, מערכת מתלים גיר וכו

דודי

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

גם דיסק 330 מ"מ וקאליפר 12 בוכנות לא יגרום לך לעצור יותר מהר(ז"א במרחק קצר יותר) אם אתה שומר על איזון הבלמים המקורי.

ההוכחה הפשוטה ביותר לכך היא, שאם אתה מסוגל מסוגל לנעול את כל ארבעת הגלגלים ב-60 קמ"ש,לדוגמה,סימן שהבלמים שלך מייצרים כבר יותר "כוח" ממה שאתה יכול להשתמש בו בבלימת חירום.

הדרך הכי אפקטיבית להקטין את מרחק הבלימה היא להשקיע בצמיגים אוחזים, מתלים קשיחים יותר(כדי למתן את העברת המשקל בזמן הבלימה) ולהעביר יותר מ"כוח" הבלימה לגלגלים האחוריים(על חשבון יציבות כיוונית).

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אני רוצה להבין, ממתי ABS נועד לקצר מרחק בלימה?:?

ABS נועד לדבר אחד- לשמור על יכולת ההיגוי גם תחת בלימה חריפה.

אני לא אתחיל לתת הסברים פיסיקאלים, אבל ABS לא תוכנן כדי לקצר מרחק בלימה, אחרת,

הינו רואים מכוניות פורמולה\ראלי משתמשות ב-ABS.

ABS טוב רק לאלה שלא יודעים לבלום נכון, נקודה.

אביחי

פורסם

ABS טוב רק לאלה שלא יודעים לבלום נכון, נקודה.

מאיפה השטויות האלה?!

ABS בחורף יכול להציל חיים, בלימות חירום ועוד.

פורסם

אני עשיתי כל מיני ניסויים, על רטוב, יבש וכולי, כל נטה לטובת "האין ABS".

תערוך חיפוש בפורום ותמצא תשובות.

ABS טוב למי שלא יודע לנהוג, זהו.

אביחי

פורסם
אני עשיתי כל מיני ניסויים, על רטוב, יבש וכולי, כל נטה לטובת "האין ABS".

תערוך חיפוש בפורום ותמצא תשובות.

ABS טוב למי שלא יודע לנהוג, זהו.

אביחי

אביחי:

ABS טוב למי שנקלע למצב בו הוא זקוק ל ABS. אין קשר לאיכותו של הנהג. כן יש קשר לצרה שאליה נקלע. החלקה או אבדן שליטה קורים לכל אחד. והנסויים שלך טובים רק לך. בניסוי אתה מוכן לכך שתאבד שליטה. במצב אמיתי איש אינו מוכן ואז הבנאדם לוחץ אינסטנקטיבית על הבלם. וה ABS נועד בדיוק לשם כך:"להלחם" באנסטינקט.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

"ABS טוב למי שלא יודע לנהוג, זהו." = כמה שטויות כמה.

תכריז על זה לפחות בשקט...שלא ישמעו אותך...

פורסם
גם דיסק 330 מ"מ וקאליפר 12 בוכנות לא יגרום לך לעצור יותר מהר(ז"א במרחק קצר יותר) אם אתה שומר על איזון הבלמים המקורי.

ההוכחה הפשוטה ביותר לכך היא, שאם אתה מסוגל מסוגל לנעול את כל ארבעת הגלגלים ב-60 קמ"ש,לדוגמה,סימן שהבלמים שלך מייצרים כבר יותר "כוח" ממה שאתה יכול להשתמש בו בבלימת חירום.

הדרך הכי אפקטיבית להקטין את מרחק הבלימה היא להשקיע בצמיגים אוחזים, מתלים קשיחים יותר(כדי למתן את העברת המשקל בזמן הבלימה) ולהעביר יותר מ"כוח" הבלימה לגלגלים האחוריים(על חשבון יציבות כיוונית).

צודק במליון אחוז.

בגלל זה האוטו שלי עם הנמכה בולמים משופרים תושבות מפולריטאן מייצב אינץ וחצי קדימה ואני רק צריך למצוא זמן להרכיב את ה אינץ האחורי.

פורסם

תראו לאן הגעתם, הלוואי על כל אחד שיפוץ כמו שבני עושה...

ברור שאפשר להוסיף עוד ועוד אבל אין סוף לדברים האלה. אני אישית מעריך הרבה יותר רכב שהוא CONCOURS CORRECT ולא מודרניזציות. ברור שזה טוב ויפה לשפר את האוטו אבל זה מה שטוב לו, ולא לכם, ולכן זה מה שהוא יעשה, ולא אתם.

אנחנו בפורום אספנות ולא בפורום FUEL SLUT. וד"א אין לי שום דבר נגד FUEL SLUTS, נהפוך הוא. אני מאוד שמח לדפדף בעלונים של SUMMIT RACING (ואל תקחו את בתור התקפה אישית... טוב בעצם אתם כן תקחו אישית אבל שיהיה...)

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אם היינו לוקחים את זה אישית היינו מתחת לבית שלך עכשיו ... :lol: ס ת ם.

הדיון הגיע לאן שהגיע כי משום מה קברנטי הדיון משכו אותו לעובדה שבלמים טובים צריכים לבוא על רכב עם ביצועים.

בני משפץ ברמה גבוהה מאד את הרכב שאני מדבר עם גבוהה אני מתכוון לרמה של ארה"ב.

אבל יש הרבה תחומים שהוא מזניח בפרויקט או תרם הגיע אלהם ואחד מהם זה הברקסים.

לאבא של דודי יש קומט 73 שזהה מבחינת מכולולים למוסטאנג של בני חוץ מהעובדה שיש לה הגה כוח ודיסיקים קדמיים עם 4 ברגים. לא תמיד היו לה דיסקים קדמיים, מרק אוקנין (אבא של דודי) שהוא אינו מחפש ביצועים והוא משפץ רכבים ברמה גבוהה וגם מוכר במועדון ה 5, בשניה שהוא קנה את הקומט הוא שידרג את הדראמים הקדמיים לדיסקים וזאת הנקודה שלי בעצם,לא משנה מה יעשו או יגידו דיסקים עוצרים יותר טוב, ואם זה היה הפרויקט שלי הייתי גם מתיחס לנקודה הזאת, בני בחר שלא זכותו המלאה, אבל אל תבואו ותנסו להצדיק את הדראמים בתור אביזר ביטחותי מהשורה כי הוא לא.

ואני לא מבין מה הקשרת את הדיון ל FUEL SLUT אני לא רואה פה שום קשר חוץ מהסמלון שלי...

• תוכן חדש...