Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקובי ודודי. אם לא הייתי מספיק ברור אז אהייה עכשיו. יש לי ארבע מכוניות שלוש מתוכן מוסטנגים משנתונים שונים. אחת פתוחה ושני פאסטבקים. כולן מהארץ ואף אחת לא ידועה. וכשיגיע הזמן לחשוף אחשוף. בינתיים אני לא מעוניין מסיבה פשוטה אחת - במקום לפרגן אתם מוציאים לאנשים כאן את המיץ. בני משקיע ממיטב זמנו, כספו ומרצו ע"מ לשפץ את המכונית שלו ברמה הגבוהה ביותר האפשרית. הוא משתף אותנו ע"מ שנלמד, נראה ונחווה את החוויה יחד איתו. לא כיף לשמוע ביקורות כל הזמן על איך אני הייתי עושה ומה אני הייתי מחליף. אם זה ברמה של ביקורת בונה על הכיפק, אבל ברגע שהדיון מתחיל להיגרר וכל אחד נהייה מומחה זה כבר יוצא מפרופורציות. ואני מכוון לשניכם ספיציפית מכיוון שאתם עושים זאת לא פעם. בתחילת הפרוייקט של בני קובי טען שהפחח שלו עובד בשיטות מיושנות (OLD SCHOOL)

עכשיו פתאום כשמתחילים לראות תוצאות אז בני לדעת קובי משפץ ברמה של ארה"ב. למה לא לפרגן מההתחלה??? ודודי, מתנצל שאני חוזר שוב אליך. לא זכור לי שיש לך דיפלומה בברקסים...

בקיצור, כמו כולם בפורום אני רוצה לשתף ולחשוף אבל... לא בא לי שיתחילו להעביר ביקורת. ושוב אני אומר - כל זמן שזה ברמה של ביקורת בונה זה נהדר, ברגע שזה גולש זה עושה הרגשה מחורבנת לפותח השרשור שנהנה לשתף. לתשומת ליבכם.

נעים

נועם אני יתחיל במשהו שעוד הבטחת לי מקודם

וזו מערכת ABS לרכב שלי,

שנית נכון אין לי דיפלומה בברקסים אבל יש לי ידע שיכול לעזור פה לאנשים ואני לא חושב שטעיתי פה במשהו שכתבתי ואם כן אתה או כל אחד אחר פה מוזמן לתקן אותי בשביל שאני ילמד כי אני לא פוחד לקבל ביקורת ובגלל זה אין לי בעייה גם לפרסם את השיפוץ שלי ואם אתה רוצה אתה יכול להתאמץ קצת ולעשות חיפוש ולראות תמונות ואתה גם מוזמן להעביר על השיפוץ שלי איזו ביקורת שאתה רוצה כי אני לא פוחד ממנה גם אם היא קוטלת כי למדתי שמכל ביקורת אתה יכול ללמוד ואני עדיין בשלב שאני יכול לשנות מה שאני רוצה באוטו.

חוץ מזה מהה עם המוסטנג קופה 70 שהייתה לך שרצית לשים לה בקאקס של מאך ?

ובנושא הפירגון פירגנתי לבני על העבודה אבל מה לעשות בלי ביקורת הוא לא יתקדם ולא יקבל שום רעיונות וימשיך בקו שלו וביקורת אפשר לעשות איתה הרבה דברים אז אם אתה מפחד ממנה אז תמשיך להסתיר את הרכבים שלך ותעשה איתם מה שאתה רוצה.

ואני יכול לתת לך דוגמא אישית שאני כל הזמן מקבל ביקורות ואני שמח על זה וזה שאנשים אומרים לי איזה פרויקט יפה לא עוזר לי בשיט כי אני יודע את זה

ויש לי עוד משהו בשבילך בענף הזה הביקורת ועזרה מחברים אמיתים בלי קומבינות דיי עוזרת

ואם תשים לב מי שניסה להסית את הנושא הזה כל הזמן הוא אתה ואין לי מושג למה זה

ואני לא רוצה לצתת ואם יש לך בעייה איתי אז זה לא המקום בפורום ואפשר לפתור את זה באזור אחר בפורום

חוץ מזה שאני לא חושב שקטלתי פה את בני ואם זה משתמע כך אז בני אני מתנצל לא זאת הייתה הכוונה.

דודי

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השירשור הזה התחיל כעידכון של בני הספל, ובינתיים הפך להתנצחות ללא תועלת בין חלק מהחברים, וברמת דיון ההולכת ומתדרדרת.

נא להרגיע.

כל התייחסות נוספת של "אני אמרתי, אתה אמרת, אתה מסית, אני מבין יותר, לי יש יותר גדול" וכו' - תימחק מייד.

השירשור הזה ימשיך רק עם התייחסויות ענייניות לשיפוץ של בני.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...