Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רצח את ענבל עמרם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלד\סקילט

יודע מה תראה לי שוטר אחד שבאמת עושה את העבודה שלו כדי לשמור על הרחובות שקטים ולהגן על האזרחים.

ולא נדחף ע"י הרבה כסף משוחד\ בגלל קידום\ פוליטיקה\ הרצון להרביץ סתם לאנשים\ לסחוט כסף.

כשתראה לי רק אחד אבל רק אחד אני ישתוק.

בישראל אין כאלה.

תשמע, אתה מוזמן לבוא לתחנה בה אני משרת, אני אראה לך הרבה כאלה.

אני יודע טוב מה קורה ביחידה שאני משרת, תאמין לי שכולם אמינים, אף אחד לא שם בשביל קידום, בשביל להרביץ לאנשים, לסחוט כסף וכו'. זה מפתה, כן, אבל נדיר אם בכלל.

אנשים שהולכים למשטרה לא עושים את זה בשביל הכסף - שוטרים מרוויחים שכר זעום לעומת העבודה שהם עושים(ושכר זעום בכללי), לא עושים את זה בשביל לבקר עבריינים חברים שלהם, אין לי מושג מאיפה המצאת את הדברים האלה. בלשים עוברים סיווג בטחוני מהגבוהים, התחקיר מבוצע ע"י השב"כ, הרבה מקום לטעות אין, ואם הגיע עבריין לתפקיד משטרתי - זה עניין של זמן עד שהוא יתפס.

אגב, רוב המקרים שאתם תשמעו עליהם ששוטרים הרביצו לאנשים - בדר"כ שוטרי סיור ממורמרים או יס"מ-ניקים.

בחזרה לנושא - אני מנקודת ראות עיני לא רואה שום בעיה בתפקוד המשטרה. אכן יש נהלים, ואם לא יצייתו להם המשטרה תקרוס מהעומס(ולמשטרה תמיד יש מחסור בכוח אדם).

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תשמע, אתה מוזמן לבוא לתחנה בה אני משרת, אני אראה לך הרבה כאלה.

אני יודע טוב מה קורה ביחידה שאני משרת, תאמין לי שכולם אמינים, אף אחד לא שם בשביל קידום, בשביל להרביץ לאנשים, לסחוט כסף וכו'. זה מפתה, כן, אבל נדיר אם בכלל.

אנשים שהולכים למשטרה לא עושים את זה בשביל הכסף - שוטרים מרוויחים שכר זעום לעומת העבודה שהם עושים(ושכר זעום בכללי), לא עושים את זה בשביל לבקר עבריינים חברים שלהם, אין לי מושג מאיפה המצאת את הדברים האלה. בלשים עוברים סיווג בטחוני מהגבוהים, התחקיר מבוצע ע"י השב"כ, הרבה מקום לטעות אין, ואם הגיע עבריין לתפקיד משטרתי - זה עניין של זמן עד שהוא יתפס.

אגב, רוב המקרים שאתם תשמעו עליהם ששוטרים הרביצו לאנשים - בדר"כ שוטרי סיור ממורמרים או יס"מ-ניקים.

בחזרה לנושא - אני מנקודת ראות עיני לא רואה שום בעיה בתפקוד המשטרה. אכן יש נהלים, ואם לא יצייתו להם המשטרה תקרוס מהעומס(ולמשטרה תמיד יש מחסור בכוח אדם).

שלד לך תראה את התגובה שלי מקודם בשביל להבין ? שהרי אם התגובה של השוטרים היתה בסדר למה השעו אותם ? ואם תגובתם לא היתה בסדר למה לא השעו אותם מיידית למחרת הבוקר? למה לחכות ? בשביל לראות אם יש סערה ציבורית ואז שמפקדיהם לא יתנו להם כתף ?

אז אולי יש שוטרים שבאים עם רצון אמיתי להיות בסדר , אבל אני מבטיח לך שאחרי כמה שנים גם הם בחייל כזה יהפכו לאלא שרואים הכל מצד המטבע . כי זה מה שמחנכים אותם הראשים שלהם , וכך גם נהפכים לראש במשטרה. ואחרי כמה זמן אתה תראה כמה מוכנות תהיה להם לעזור או לשחק ראש קטן.

ודרך אגב משכורות קטנות - מסכים , אבל אל תשכח מה הדרישות לתפקיד .

אבל אתה יודע מה אני מוכן לשלם משכורות גבוהות אם נעריך אותכם ולא תעשו את כל מגעכם אם האזרח ב"דפיקתו" בגלל צייד דוחו"ת שמוטל עליכם ע"י הראשים שלכם .

אבל לראות באזרח את מי שמשלם את שכרם ושהם צריכים להגן ולשרת את בטחונו זה כבר מזמן לא קיים במערכת.

לך תבדוק את הקשר בין הון לשלטון ובין שלטון למשטרה , לך תראה שיש חקירות שזועקות פוליטיקה כל כך חזק עד שזה מסריח . אבל אם זה מועיל לשמאל (שהם השולטים דה פקטו בתקשורת ) אזי יעלימו את זה .

עזוב אותך כל המערכת מסריחה

ולאלו לפני שטענו שזה בגלל שאנו יהודים ו/או בגלל שאנו חיים בלבנט . תנו לי לספר לכם משהו .

ההיסטוריה מוכיחה שברוב הזמן שעם ישראל ישב על אדמתו , ולא היה בגלות, המשטר היה צודק וסלחני גם יחד עד שהגויים היו באים לראות מה זה משפט עברי ואיך חיים עם משטרה ושופטים עבריים.

אז זה שעכשיו אתם נותנים לעצמכם להיות מובלים כצאן לטבח ע"י שכבה של כ1000 משפחות שמנוווטת את כל המדינה , ודואגת ע"י כסף והשפעה שרק מושחתים בצורה זו או אחרת יהיו במקומות הנכונים , ושכולם יודעים היכן מרוחה החמאה שלהם זה נושא אחד אבל להאשים את הרבנים ואת הלבנט זה דבר שני

ולפני שתתחילו תזכרו שכלחקירת פשע מתחילה במי מרוויח ממותו של הנרצח אז תשאלו את עצמכם מי מרוויח מהדברים הבאים (אולי בשירשור - ואולי תאלצו לדבר עם ברוקר שמכיר את הנפשות הפועלות , אבל זה כדאי לעשות את זה )

מי שולט ו/או נכנס לשליטה בביטוח?

מי מרוויח מגניבות רכב ?

מי מבין הפוליטיקאים שנמצאים במערכת יותר מעשור , גילה איך היגיע לנכסים שיש לו ?

האם יש פוליטיקאי שנמצא במערכת מעל 10 שנים (גם בתור עסקן ולא ח"כ ) שהוא אדם שחי ממשכורת ובקושי גומר את החודש ?

האם ניצבים ומפכלי"ם נבדקו בהצהרות הון הן ביציאתם והן בכניסתם לתפקיד ?

אני חושב שמי שיתעמק בשאלות האלו יקבל מספיק תשובות בשביל להבין

אה ועוד דבר מי מקדם שכונות עם מעמד "מעין בילטרלי" עם כוחות בטחון פרטיים ?

סתם קצת נושאים למחשבה שבוע טוב לכולם יהודה

בברכה יהודה

פורסם
שלד\סקילט

יודע מה תראה לי שוטר אחד שבאמת עושה את העבודה שלו כדי לשמור על הרחובות שקטים ולהגן על האזרחים.

ולא נדחף ע"י הרבה כסף משוחד\ בגלל קידום\ פוליטיקה\ הרצון להרביץ סתם לאנשים\ לסחוט כסף.

כשתראה לי רק אחד אבל רק אחד אני ישתוק.

בבקשה. סתם דוגמא זמינה.

barlev.jpg

ראית ?

עכשיו תשתוק. ולא רק בנושא הזה.

פורסם

יהודה, כל הדיון הזה מתחיל באמת לעייף את האצבעות הלעוסות שלי.

אתה מוזמן לקפוץ לכוס קפה נשב נלבן עניינים.

(ואני אומר את זה לא כי אין לי מה להגיד...)

• תוכן חדש...