Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי לטיפול 75K במוסך מורשה של פורד ומזדה בצפון

ובנוסף ממש כמה ימים לפני, התחילה להידלק לי מידיי פעם נורת הבלמים..

מדובר בפוקוס 2003 2 ליטר שהיא ברשותי 3 חודשים כמעט.

בתחילת הטיפול קראו לי והראו שהבלמים האחוריים גמורים ושצריך להחליף אותם..

ובנוסף ביקשתי שיסדרו לי את מסגרת התחתונה של החלון הקדמי...זו מסגרת פלסטיק כזאת איפה שהמגבים שמשום מה בהרבה פוקוסים פשוט "מתנתקת" ממקומה ודרוש להדביקה מחדש..שמתי לב לזה מתי ששטפתי את הרכב וראיתי שיש לי מאין "שלולית" מתחת לשטיח של הנוסע..

חוץ מזה שאלתי לגבי מצתים ונאמר לי שהוחלפו בטיפול ה60K.

מה דעתכם על המחיר????

הטיפול עד כמה שהתרשמתי היה מקצועי ומהיר יחסית...

בנוסף ניתן לראות שרכשתי שם איזה תוסף למנוע שמנקה את המזרקים וכ"ו..

Focus.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחירי העבודה הנם סבירים מאוד ומדויקים, כנראה, לפי הוראות יצרן.

איני אוהב שמחייבים עבור מיים מזוקקים אך זה עדיין בסדר כשעובדים "לפי הספר".

את מחירי החלפים איני מכיר.

דרך אגב באיזה מוסך מדובר?, כי בסה"כ זה נראה בסדר גמור.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מנקה מזרקים ומסיר פיח = איזה בלוף.

תרים להם טלפון ותשאל איזה חומר זה בדיוק, רק בשביל הקטע.

למה כתוב פעמיים שמן מנע : גלון+ליטר...מה , נכנס לך במנוע 6 ליטר?!

פורסם

המוסך האמור הוא מוסך "מרוץ" בקריית ביאליק.

לגבי המנקה זה אבא שלי אישר מתי שהגעתי זה כבר היה במנוע :) אמרו לו שהם ממליצים את זה לכולם כטיפול מונע...ראיתי ששם במחסן יש להם מדף מלא עם "תוספים" כאלה...כנראה צריכים להיפטר מזה..

לגבי השם המדוייק אני לא סגור אבל אחראי המחסן אמר לי שזה נבחן ע"י היבואן של מיצובישי ומרצדס וקיבל אישור וכ"ו ולכן גם הם משתמשים בו...והוא למזדה שלו שם כאלה 2 בשנה ואם יש לנו אפשרות אז הוא ממליץ בחום..

ולגבי שמן המנוע כמו שזה נראה הם עשו הנחה ואז החזירו לעצמם אותה...

חבל רק שאין לי אפשרות לקבל את היסטוריית הטיפולים ובאמת לראות מה בוצע ברכב אצל הבעלים הקודמים..."אלבר"...

לגבי טיב הטיפול אני מניח שהוא היה בסדר כי המסגרת במקום ואין בינתיים נזילות..אחריי שטיפה ומיני טורנדו שהיה בנהריה אין נזילות וגם נורת הבלמים בינתיים לא נדלקת והשריקה שהופיע לרוב בתחילת נסיעה נעלמה..אבל השניים האחרונים כנראה קשורים לבלמים האחוריים שהוחלפו...

אז אני מניח שבגדול אני יכול להמליץ על מוסך זה...רק לא לתפתות לרכישת "תוספים" כאלה ואחרים :)

פורסם

מסגרות ללוחית רישוי ??? ( בטח עם פרסומת למוסך ??? ) WTF

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ברור לי מה החליפו לך בכל הנוגע לברקסים

יש לך בלמי דיסק או תוף מאחור?

החליפו את הדיסק אבל לא את הרפידות? - פרט קצת

פורסם

לגבי מסגרות ללוחיות הרישוי דווקא זה לא עם הפרסומת של המוסך...

לגבי הבלמים עד כמה שידוע לי מדובר בדיסק גם מאחור

ולמי ששאל אם הרכב מליסינג...אז כן ציינתי זאת באחת ההודעות שלי שהרכב נקנה מליסינג של חברת "אלבר".

אגב אחריי כמה ק"מ זה סביר שילכו הדיסקים האחוריים???

תודה על התגובות.

פורסם

ולגבי הפירוט שביקשת אני לא מבין גדול בעבודת המכונאות...נאמר לנו שהבלמים האחוריים גמורים וצריך להחליף..אם אנחנו מאשרים...ואמרנו כמובן..:)

וזהו החליפו ומה שהוחלף אני מניח שנכתב בחשבון...

וזו כנראה הסיבה שהנורה של הבלמים נדלקה מידיי פעם...

עוד דבר שרציתי להוסיף ששם לא הכי שמחים שאנשים מסתובבים להם "בין הרגליים" אז לא ממש ניתן לראות מה הם עושים וכ"ו...אבל אני מניח שבכל מקום זה שונה..

במוסך הקודם שטיפלנו בו בכריזמה שהייתה לנו ושירתה אותנו נאמנה 7 שנים עם 0 תקלות לא הייתה להם בעיה וניתן היה לעקוב אחריי העבודה שלהם. מדובר אגב במוסך מורשה מיצובישי בנהריה.

פורסם

רכב מליסינג זה הגיוני שחיקת בלמים אחוריים לגמריי ב 70 אלף, כמו כן תיתכן שחיקה מוגברת במרבית המכלולים ברכב, 70 אלף ליסינג...זה לא 70 אלף פרטי, ישנו מרחק של כמה שנות אור בין התייחסות הנהג הפרטי לריכבו לבין התייחסות הנהג\ים בליסינג לרכב שלא איכפת להם ממנו בכלל..

פורסם

גם נכון אני מבחינתי מתכוון לשמור על הרכב כמו שעשיתי עם הכריזמה..

עד עכשיו אנחנו מרוצים מהפוקוס מכל הבחינות...מקווה שכך זה גם ימשך..

פורסם

אני מסתכל עכשיו שוב על החשבונית שלך, משהו לא מובן לי כ"כ, אולי תוכל להסביר לי בבקשה, מדוע כתוב בחלק העליון : טיפול 75 אלף - 93 ש"ח אחרי הנחה.

אוקי 93 ש"ח אחרי הנחה של 50%, אבל מה עושים בדיוק בתמורה ל 93 ש"ח האלו, זה שכתוב טיפול 75 זה טוב ויפה, אך נשאלת השאלה למה בדיוק זה מתייחס?

מה נעשה בסעיף הזה?!

• תוכן חדש...