Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי לאחרונה כאלו שטוענים שבסובארו לאונה רצוי להחליף כל 4 חודשים את השמן, נשאלת השאלה , האם אכן כך , כל 4 חודשים ? ואם כן, למה?

תודה.

פורסם

רב סרן שמועתי, לא עובד יותר בפורום, בגלל עודף מוטיבצייה הוא פוטר ונחסם.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שמעתי לאחרונה כאלו שטוענים שבסובארו לאונה רצוי להחליף כל 4 חודשים את השמן, נשאלת השאלה , האם אכן כך , כל 4 חודשים ? ואם כן, למה?

תודה.

שטויות במיץ...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי בסובארו מודל 88 נסעתי ללא טיפול,לא שמן,ולא כלום,והאוטו נסע רגיל,[יש לציין שזה היה רכב שני שלי,אז הוא כמעט לא זז מהחניה למעט שישבת].אומנם מאז שעשיתי טיפול זה כאילו החלפתי רכב,אך יחד עם זאת אני עכשיו מקפיד על טיפולים קבועים בזכות ההיכרות עם הפורום הזה.

חג בחירות שמח רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
שטויות במיץ...

אציק בהחלט צודק

אחי סובארו תשים לה נפט היא תיסע

תשים מים במקום שמן תעשה בלאגן האוטו נוסע גם על צילינדר אחד (קצת הגזמנתי)

עכשיו ברצינות

אפשר לשכוח לטפל באוטו הוא נוסע כמו גדול

אבל אם אתה רוצה לדעת אני לא מזלזל אני בודק ומטפל תקופתית

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

• תוכן חדש...