Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YAMAHA DT 50

doroh1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

מדי פעם אני שואל איזו שאלה....

לאיזה מהירות מגיע YAMAHA DT 50 ללא רעידות על כביש.

האם כדאי לנסוע איתו במרחקים קצרים בכבישים בינעירוניים.

תודה מראש

דורון

:mm_cool:
פורסם

אני לא יודע אם הגעת לפורום הנכון.הייתי מציע לך להיכנס לפורום הזה:http://www.fullgaz.co.il

מכיוון שהיה לי אי שם בעבר,לא הייתי ממליץ לך לרכב כל בסיס יומיומי נסיעות בינעירוניות,אפילו אם הם קצרות.הכלי משייט במהירות70-80 קמ"ש,נחמד.אך ב90-95 קמ"ש מתחיל לצרוח הצילו.בקיצר כלי נהדר לנסעות עירוניות,וגם גיחות לשטח לא יזיקו לו.סע בזהירות:wink: .

פורסם

ימאהה די טי, הוא אופנוע הכי הקל מבין כל ה50 סמ"ק בדו"ש..היחסי העברת הילוכים שלו קצת ארוכה ככה שאפשר למשוך את ההילוכים..לפי דעתי הדי טי יכול לעשות את ה-110 קמ"ש שלו שאתה לבד ולא בהרכבה..הכל תלוי גם מה עבר עליו לפני כן איך טופל וכו'..בקיצור סע לאט

יום טוב

טל

פורסם

אכן אתה לא בפורום הנכון, הפנו אותך לקהילה הנכונה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...