Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב !

ברשותנו פיאט אונו שנת 92 (גיר ידני 4+R, מנוע FIRE 999 סמק, כ 190K ק"מ יד 0 )

אנו מחפשים מוסך, רצוי באזור התעשיה הישן בראשל"צ

שיוכל לטפל בבעיות האלו: החלפת קלאצ' שנשחק, בדיקה של הבלמים הקדמיים שרועשים הרבה וכנראה החלפתם, ובדיקה של רעשים שנובעים מכיוון הציר הקדמי בעת סיבוב הגה מלא (אולי מהציריות ? גרמושקות ? אולי זה תוצר לוואי של הבעיה בבלמים ?)

מוסך עם מחירים נוחים יחס טוב ואמין, כי אנו לא בעלי שפע כלכלי רב במיוחד וריצות הלוך ושוב למוסכים יקרים שלא מבצעים את העבודה אלו מותרות שאנו לא יכולים לאפשר....

אשמח להמלצות מהירות מכיוון שהיום זהו היום היחיד שיש אפשרות להשבית את האוטו ולקחת למוסך !

בתודה ענקית מראש, מוטי

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

טוב נו, זה כבר מאוחר מידי לקחת את האוטו הזה למוסך.

כי אתמול גנבו לנו אותו.

ועכשיו נשאר לי להתמרר על זה שמכוניתנו הקטנה (וחסרת האזעקה) ששירתה אותנו בנאמנות (פה ושם) ברחה לה ככה אחרי 14 שנה של נסיעה. בזבוז לתת לחארות האלה לגנוב אוטו עם כ"כ הרבה משמעות סנטימנטלית, וגם יד 0.

ונישאר רק לאחל למי שזה לא היה שהבלמים התקולים אותם תכננו לתקן במוסך סוף סוף יחדלו מלפעול ויעשו תאונה ! ושלכם חבר'ה, זה לא יקרה.

יום טוב.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

באמת משתתף בצערך,מי שלא חווה את החוויה,של לקום בבוקר ולראות שהאוטו נעלם

לעולם לא יבין זאת,בשנת 1990 גנבו לי מחצר ביתי פיג'ו 404,אני הייתי יד שניה,עשיתי לה

ג'נרל אוברהול וטסט.עד היו המפתחות והרשיונות אצלי.

נחמה קטנה לך,שלא הוצאת את ה-3000 ש"ח על התיקונים והטסט.

פרסם כאן תמונה שלה, או מס' הרכב אולי אחד מחברי הפורום יתקל בה.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...