Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רואה, אני אפילו לא ידעתי שהיא קנתה GT... (משלמים יפה ב...? לא משנה) מה קרה לחלום האינטגרלה? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעיין - חשבתי שעם עברך תדעי כבר לכתוב כותרות... :-P:wink:
רגע, אז למה אתה לא מתעלל בכותרות שלה כמו ששאר הכותרות ה"מוגבלות" זוכות?

והתחיל יומן, כולם להעביר :-)

פורסם

שתי סיבות - האחת, אני במצב רוח טוב :-) . השניה - אני באמת צריך לחטוף פעם הבאה שאני רואה אותה? אמנם קטנה, אבל יודעת להרביץ :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקי אני לא מאמין שראיתי שעה יומן ולא ראיתי שום אימון ראלי.

אני מודה שאת ה-2-3 דקות הראשונות לא ראיתי (זה היה בזמן הזה?) אבל הייתה לי סיבה טובה, היה ב-VH1 את הקליפ THE FINAL COUNTDOWN.

אז היה אימון ראלי ופיספסתי או שלא היה שום דבר מזה?

פורסם

הם פשוט עושים בושות! בושות זה לא מילה, יותר כמו חרפה!

הם לקחו בלעדיות על אירוע שרשתות אחרות הביעו עניין בו! הבטיחו לשדר שבוע ראשון, הראו פרומו ולא שידרו בסוף (משהו עם איזו פיצוצים משהו בנצרת מי זוכר כבר?)

שבוע אחרי הבטיחו לשדר ולא שידרו בטענה שלא הספיקו לערוץ מחדש(!)

היום, הראו שוב פרומו, לא היו שום פיצוצים ושום דבר מרעיש והראו פרומו (בדקות הראשונות) ולא שידרו, לקדם היה זמן, לריקודים סלוניים היה זמן, לכתבת בחירות סופר סופר משעממת היה זמן לכתבה על מפלגות ערביות היה זמן, עוד כמה כתבות שאני בכלל לא זוכר על מה היו גם שידרו!

בחיי שאין לי מילים! כבר הראתם פרומו למה לא לשדר?????????????????

בושה לערוץ 1 שכולנו ממנים אותו בין אם אנחנו רוצים או לא רוצים!

אני כל כך כועס@!@$!#@$#

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...