Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשום פנים ואופן לא!

צליל מתכתי ,טויטרים צורמים, כל האלמנטים ברמקול הנ"ל לא מתפקדים בהרמוניה כאשר מתחילים להגביר ווליום.

אם תוכל למתוח את התקציב לעוד 100 שקלים יש לך אופציות בהחלט ראויות .

אגב פאנל מיד שניה יש לך את פיוניר סידרה 7 [בתקציב של 800 שח תוכל למצוא:750 פרמייר ,7750 וכו'..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תשקיע קצת יותר - סביבות ה500 ש"ח ותקנה או את המוראל פולס 6*9 או את הסאונד סטרים 6*9

חבל פשוט "לזרוק" את הכסף על מה שרשמת

תחשוב על זה - במקום לזרוק או לבזבז 400 שקל

תשקיע - 500 ... שווה לך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאו דווקא רמקולים "חזקים יותר", אלא רמקולים "איכותיים " יותר...

והינה דוגמא לכוונת המשורר:

JBL CS396

Lightning Audio B1.69.3

הרמקולים הללו יעבדו יפה גם ללא מגבר[כאמור הנצילות של שניהם אינה פחותה מ91DB ] ובעיקר עם מגבר.

אם אתה לא מתכנן להשקיע ולהתקדם אז גם קנווד 240W בסיסיים יספקו אותך [נצילות גבוהה,איכות לא בשמיים]

בהצלחה.

פורסם

אני לא יודע איך אפשר לקרוא לטוויטרים של פיוניר איכותיים... זה כמו שני חותי מתכת שבאופן בלתי פוסק מתחכחים אחד בשני...

מציע לך לגשת למתקין או לבוא למפגש ולשמוע את ההבדלים האלה... מנסיון ההבדל כאן הוא שמיים וארץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי אז בואו נומר מה ההמלצה שלכם לרמקולים בתקציב של סביבות 450 שקל..בלי צורך במגבר..ואני לא מתכוון להרעיד שכונות..תודה!

וגם רדיו דיסק טוב אני מחפש!

פורסם
אוקיי אז בואו נומר מה ההמלצה שלכם לרמקולים בתקציב של סביבות 450 שקל..בלי צורך במגבר..ואני לא מתכוון להרעיד שכונות..תודה!

וגם רדיו דיסק טוב אני מחפש!

נאמר לגבי רמקולים:

לאו דווקא רמקולים "חזקים יותר", אלא רמקולים "איכותיים " יותר...

והינה דוגמא לכוונת המשורר:

JBL CS396

Lightning Audio B1.69.3

הרמקולים הללו יעבדו יפה גם ללא מגבר[כאמור הנצילות של שניהם אינה פחותה מ91DB ] ובעיקר עם מגבר.

אם אתה לא מתכנן להשקיע ולהתקדם אז גם קנווד 240W בסיסיים יספקו אותך [נצילות גבוהה,איכות לא בשמיים]

בהצלחה.

נאמר לגבי פאנל:

אגב פאנל מיד שניה יש לך את פיוניר סידרה 7 [בתקציב של 800 שח תוכל למצוא:750 פרמייר ,7750 וכו'..]

פורסם

המכשיר של האלפיין באמת כדאי לך - שווה את המאמץ - זה ההבדל בין לקנות סוסיתא ב600 ש"ח לבין לקנות סוברו אימפרזה ב800 ש"ח... תחשוב על זה...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...