Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהגת חדשה, בתקופת מלווה, ובעוד 3 שבועות נגמרת לי תקופת המלווה..

היו מקרים שהייתי נוסעת והאוטו היה מאט פתאום ונעצר, ולפני זה הייתי מרגישה משהו שונה ברגישות של דוושות הגז והברקס. בזמן שזה קורה, אין לי גישה לדוושות, סתומרת שהלחיצות לא מגיבות.

אני לא יודעת אם זה קשור, אבל כשמתניעים את האוטו, בלוח המכוונים רשום שצריך למלא שמן, ומין ציור של המצבר..אמרתי לאבא שלי שיבדוק את זה, והוא בדק ואמר שלא היה כלום..המקרה הזה קרה לי היום פעמיים (ובכלל, יותר מידי פעמים. באמצע הכביש, באמצע התנועה) אני לא יודעת למה זה קורה ומסבירה לאבא שלי והוא מתעקש שזה 'קורה רק לי' ושהוא בדק את האוטו ואין שום דבר במצבר ו/או בשמן (מה שזה לא יהיה)...

בכל אופן, דיברנו עם קרוב משפחה שלנו ש'יודע את המכונית' הספציפית. היא כביכול מותנעת ע"י קוד ובדקנו עכשיו והתברר שהיא יכולה להתניע גם בלי הקוד. קרוב המשפחה אמר שיכול להיות שאם יכול לקרות מקרה של פריצה באוטו אז האוטו ינטרל את עצמו (כפי שקרה לי במצבים הנ"ל), אך כשזה קרה לי, האוטו כ-ן הוזן בקוד שלו..

השאלה שלי, מה יכולה להיות הבעיה כבר?

תודה רבה לכולם.

פורסם

כשמתניעים את הרכב מופיעות הנורות אזהרה של השמן והמצבר ואחרי זה הן ישר נכבות או שממשיכות לדלוק?

די קשה להבין מהתיאורים שלך מה בדיוק הבעיה.

יכול להיות הרבה מאוד סיבות.

פורסם

מצטערת אם נכנסתי לפורום הלא נכון, עוד לא הבנתי מה הולך פה :)

בכל אופן, אני נוהגת על שברולט לומינה 98 יד שניה.

ואחרי ההנעה הציור של השמן נשאר והמצבר נכבה..

אבל יש מקרים לפני ההתנעה שכל הנורות של הלוח מכוונים נדלקות (כולל המצבר והשמן) ואני לא יודעת אם זה צריך להיות ככה, בכל אוטו, ויש מקרים שרק כמה מהציורים נדלק..

חשבתי בהתחלה שיכול להיות שזו בעיה במצבר אבל אין לי מושג..

יכול להיות שזה מתקשר לעניין של הקוד שהתברר עכשיו?

פורסם

(1)נוריות אזהרה שנדלקות לפני התנעה - תקין לחלוטין.

(2)נוריות אזהרה שכבות לאחר התמעה - תקין לחלוטין.

(3)רכב כובה במהלך נסיעה - לא תקין.

מכל סיפורך הבנתי שישנה תקלה במשבת(אימובילייזר, קודן), יתכן וכל בעית כיבוי המנוע נובע מכך - יש לטפל בזאת בראשונה.

לידיעתך כאשר המנוע כובה דוושות האוץ(הגז) והבלם משנות את תגובתן.

דוושת האוץ לא תגיב מאחר ולא ניתן להעלות סל"ד - אין פעולת יניקת אויר.

דוושת הבלם תתקשה מאד - תת-הלחץ הנוצר במגבר הבלם איננו קיים מאחר ואין יניקה מסעפת היניקה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אוקיי, תודה על המידע. השכלתי קצת.. :)

בכל אופן, לא שמתי לב כ"כ לפרטים האלה. כשזה קורה אני לא בטוחה 100% שהאוטו נכבה, מכיון שמיד שאני מרגישה את זה וזה קורה, ואני רואה שכשאני לוחצת על הברקס האוטו לא מגיב ולא עוצר (תגובה מידית ואינסטנקטיבית), אני ישר מעבירה ל"פארקינג" ומרימה את האנדברקס.

משום מה, אני לא זוכרת כ"כ אם אחרי הפעולות האלה כיביתי את האוטו והתנעתי מחדש, או שהתנעתי את האוטו בעצמי (מכיון שהוא נכבה מעצמו). ואני יודעת שזה פרט חשוב בכדי לדעת מה הבעיה..

אם זה יקרה שוב (בתקווה שלא) אני אשים לב ואחזור אליך עם תשובות.

אבל מה שמעסיק אותי עכשיו, זו הידיעה ה'חדשה' בנוגע לקוד של האוטו שאני בעצם מנסה להבין אם זה קשור לעניין...

מה יכולה להיות הטקלה כבר?

אבל בעצם, אם אין תגובה של דוושת הגז והברקס זה אומר שהמנוע כבוי.. לא כן!?

זאת אומרת שהאוטו כן נכבה..

טוב. אני מתחילה להתייאש.icon_confused.gif

פורסם

לא צריך להתייאש. בפעם הבאה שזה קורה (וזה כנראה יקרה כי תקלה לרוב לא נעלמת מעצמה), תשימי לב מה קורה עם הרכב ומה את עושה. תחזרי ותספרי לנו את הפרטים וננסה לעזור לך.

Veni Vidi Vici

פורסם

ואולי לא תהיה פעם הבאה.:?

מצב של חוסר יכולת לבלום הוא מוסכן ביותר:evil:

למוסך, ועכשיו.

הבנו שייתכן שזו בעיה בקודנית\אימובלייזר.

אז יאלה, למוסך!

אביחי

פורסם

תודה רבה לכולם על העידוד והעזרה!

האוטו נשלח מחר בזריזות למוסך.

אני איידע אתכם מה הייתה התקלה..

בכל אופן, אבא שלי אמר לי שיכול לקרות מצב שהאוטו יכבה או יאט את נסיעתו באמצע, עקב חניקה של הדוושה/גז יותר מידי. משהו כזה.. לא ממש הבנתי את זה.

אבל אני לא יודעת אם זה הגיוני בכלל באוטו אוטומטי. היתכן דבר שכזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...