Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכל, קסנטיה מנוע 2000 שנת 97. (ירוקה?)

שלום,

בעקבות סיפורי חנן מג'יפולוג ועוד כמה סיפורים, ובעקבות זה שהגיע הזמן להכיר את האוטו הנוכחי:

1. אני מתעתד לעשות טיפול בסוף השבוע הקרוב בביתי, עד עכשיו מצאתי רק שמן. LM 10/40, (לא אכפת לי אם המחיר הגיוני... כבר קניתי).

אני מנסה להשיג פילטר שמן מקורי או של MANN, או כל חברה אחרת מוכרת, כמו גם פילטר אויר.

מוסך החברה לא רוצה למכור (ניהול כושל?), ובחנויות חלפים יש רק תחליפי, ("אחי מי זה אמר לך לשים מקורי, מה, אתה נורמלי? שניהם עובדים וזה חצי מחיר").

אני נמצא בכרמיאל, והייתי מעוניין למצוא פילטרים באיזור הצפון בכלליות.

2. פלאגים הוחלפו לפני כ10K, יכולים לחכות לטיפול הבא.

3. פילטר דלק לא בשימוש.

4. האם פיספסתי משהו?

מודה לכם על העזרה,

ארז.

פורסם

פילטר דלק כן בשימוש אבל קטן מאוד - בהתנעה לפני שאתה מעביר למצב גז.

אם זה עובד אצלך אחרת מבחינת מערכת גז, אשמח לשמוע.

אני במקומך הייתי מנסה לקנות חלקים מקוריים במוסך מורשה אחר.

מניסיון, לא כל המוסכים המורשים מוכנים למכור חלקים.

Veni Vidi Vici

פורסם

אין סיכוי שהמורשה "צמרת" בצ'ק פוסט חיפה לא ימכור לך. ואולי אף יעביר את החלקים למוסך רשת אחר. ברר איתם.

משכנתא זה קל

פורסם

קודם כל תודה,

הבנתי,

אבל,

פילטר שמן עולה 35 שקל, אם אני אתחיל לרוץ אחריו, אני מקפיץ לו את המחיר פי 4.

בטיפול גדול אני מניח שאסע במיוחד לקנות במוסך רחוק יותר.

רק בגלל הסיבה הזאת, אני מחפש משהו קרוב עכשיו, ולצערי המוסך המורשה בכרמיאל מסרב להבין שגם אם הוא ימכור לי בכמה שקלים יותר מהמחיר הרגיל, הוא יקבל ממני כסף, מישהו שם לא השכיל לחשוב לעומק. בעצם הביאו את עצמם למצב שהם לא מקבלים בכלל כסף, שזה יותר גרוע מלקבל 100 שקל. מוזר, ולא ברור.

פורסם

תתלונן אצל מנהל המחסן, או מנהל המוסך. מוסך מורשה מכיל מחסן, המחסן עומד לרשות המכונאים וגם לקוחות!

משכנתא זה קל

פורסם

למוסך שציינת יש גישה מתסכלת, מטומטמת והוא צר עין. לצערנו זה המצב ולא שווה להתרגז. אני הייתי יוצר קשר טלפוני עם "ליברלו חלקים" או "ברנקביץ' את לונדנר" (דפי זהב).

שניהם יושבים באותו המקום בחולון אבל למיטב ידיעתי לא ימכרו ל- 'פרטי'. הם היבואנים של KS ושל Hengst, יצרני מסננים מהטובים והידועים בעולם. שאל אותם היכן החנות הקרובה אליך, אליהם הם משווקים את סחורתם וקנה שם. מחיר ברוטו ברר לפני בכדי שלא 'ימרחו' אותך בחנות.

פורסם

נמצאה חנות מסויימת בתוך כרמיאל,

חיפשתי בפורום ובעוד פורום אחר, לגבי פילטר שמן ASAS, עליו מופיעים הסמלים של סיטרואן פיג'ו, כמובן שלפי המוכר הוא מקורי אבל זה לא שיקול, האם הפילטר הזה אכן איכותי?

לגבי פילטר אויר, הוצע לי פילטר של TECHNO FILTER, גם לגביו לא מצאתי מידע אובייקטיבי, האם מוכר לכם?

שוב תודה.

פורסם

אני לא הייתי מתעכב יותר מדי על פילטר האויר, צריך רק לוודא שבתחתית של הפילטר אכן ישנו ספוג נוסף דק.

מה עם פלאגים, אתה לא מחליף?

ואמרת משהו על מסנן מזגן

בריאות לכולם!

פורסם

אהלן.

לגביי פילטרים:

יש פילטרים גם של Denso היפאנית (אני משתמש בפלאגים שלהם ואני מרוצה מאוד, הם מספקים פילטרים לטויוטה ולמאזדה לפי מיטב ידיעתי), בפולו שלי הפילטר דלק המקורי היה של Purflux הצרפתית.

אני משתמש בפילטרים של MANN כי זה מה שמצאתי, הבעייה היא שאני מהדרום ואני קונה אותם מחנות של חבר של אבא שלי בבאר שבע, ואתה ציינת שאתה מכרמיאל... אם ייצא לך להיות באיזור (לא חס וחלילה לנסוע במיוחד...), פנה אלי בה"פ.

לא יודע לגביי האוטו שלך, אבל מסנן מזגן של MANN עולה לפולו שלי בסביבות 120 ש"ח (לפני הנחה) ובמוסך המורשה הוא עולה 140 ש"ח בערך, כך שהוא לא הכי זול גם בחנויות לחלקי חילוף.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...