Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, הוא מעורבב יחד עם מאיץ רק בכמות יחסית קטנה, וגם שהשתמשתי בפי 2 כמות של מקשה עדיין הוא לא התייבש גם לאחר 24 שעות...(והם כותבים במפורש לא להוסיף עוד מאיץ )

ניר , אם הפוליאסטר לא התקשה תוך 24 שעות זה פשוט אומר שלא ערבבת טוב את המקשה. אין שום אופציה אחרת.

דבר שני , ויותר חשוב :

זמני הייבוש שלהם ארוכים יותר והם פחות טובים ויעילים.

פחות טובים ויעילים ? אין לי מושג למה אתה קובע את זה. אבל כמובן שההיפך הוא הנכון. מעבר לעובדה שזמן יבוש ארוך יותר הוא יתרון , היתרון המשמעותי יותר במיעוט מאיץ הוא בכך שהוא הופך את הפוליאסטר לפחות שביר. ככל שנשים יותר מאיץ , תהליך ההתקשות של הפוליאסטר יהיה אגרסיבי יותר , החומר יגיע לטמפרטורה (בזמן ההתקשות) גבוהה יותר , הוא יהפוך לשביר יותר , יווצרו יותר מיקרו-בועיות בתוך החומר כתוצאה מההתקשות המואצת ודבר זה רק מחליש את החומר , מוסיף לו נפח לא רצוי ובהתחשב בפקטור של זמן זה יגרום לסדקים בחלק.

ולמי שזה חשוב לו , הוא שקוף.

כל פוליאסטר הוא שקוף. המאיץ הוא בצבע סגול. ככל שיש פחות מאיץ כך הפוליאסטר "הסופי" שקוף יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אין לי ממש מושג, אבל כמו שערבבתי את המקשה עם הפוליאסטר של אלגד ככה עשיתי גם עם סוגי הפוליסטרים השונים שנמכרים בחנות שלנו, פרט לכך כבר נתקלתי בכמה מקומות שמוכרים פוליאסטר בצבע כהה ולא שקוף, והם לא היו מעורבבים עם מאיץ.

אבל טוב לדעת בכל מקרה.

אגב, אין לי מושג לגבי הבועות וטמפ' עבודה אבל זה נכון הפוליאסטר ממש מתחמם.

אגב, באותו נושא,אולי אתה איפה אפשר להשיג בארץ "DURAGLASS" ?

או חומר מקביל אליו?

under construction..

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להתחיל לעבוד קצת עם פיבר בלי שום ניסיון קודם(אפילו לא ראיתי את החומר הזה אף פעם).

אני רוצה לשמוע כמה טיפים למתחילים המתותתחים פה.

ומישהו אולי יכול להגיד לי איפה אני יכול לרכוש את כול החומרים לבנייה(וגם פירוט של כוח החומרים הנדרשים אם אפשר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דבר ראשון לפני שאתה מתחיל לעבוד עם פיבר אתה צריך לדעת את האזהרות\סיכונים שיש עליו

למשל , התלקחות של הפוליאסטר בערבוב כמויות לא נכונות

וזו הבעיה הכי קטנה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אחי אחלה מדריך

איפה אני קונה את החומרים הדרושים?

אני גר בצפון אז אם יש איזה חנות באיזור עפולה או חיפה?

תודה בכל מקרה

פורסם

למה להקפיץ שרשור מלפני מליון שנה?

קרא את כללי הפורום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...