Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני חצי שעה שרפתי את הרשימה הקטנה של החלקים שתכננתי להזמין מהאימפריה.

אודי, אי-לכך ובהתאם לזאת, אני משחרר אותך לחופשי. אין לי לב להעביר אותך את הסרטים האלה...:mmangel:

1f_1_b.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עידן אתה עושה טעות גדולה,אסור לנו לתת למכס להכתיב לנו איך לחיות.

אין יותר תענוג מלחפש כל ערב חלקים לאוטו שלך באיביי,ואז לשלוח הודעות למוכרים,הציפיה לתשובות להם,והכי תענוג לבדוק כל יום פעמיים את תיבת דואר אם היא מכילה את ההודעה המיוחלת לגשת לסניף הדואר הקרוב.

ההמשך נמחק על ידי בני, מנהל הפורום. גם בגלל שהפורום הוא לא במה לעבירה על החוק וגם בגלל סיבה נוספת, והמבין, יבין.

זה חלק מהתענוג שבשיפוץ הרכב.

פורסם

אתמול שחררתי חבילה בבית הדאר המרכזי בת"א.(גם אני הבאתי צלחת לds) מסכים...פקידת המכס שם...איך אומר...לא הכי נחמדה בעולם. למוד נסיון הבאתי עמי את של pay pal שהוצאתי מהמחשב שלי....

על סך 59$ כןלל המישלוח. להפתעתי הם לא חישבו את דמי המישלוח....וכך יצאתי פטור.

צר לי לשמע שהם מתכונים לשגע אותנו

אריה

ds72

פורסם

איציק, אין ספק שאתה צודק - אבל מאחר ואין לי כרטיס אשראי (מתוך בחירה - ואם זה היה תלוי בי, גם חשבון בנק לא הייתי פותח) ואני תלוי באדם יקר שמוכן לקבל את השגעונות שלי כמו ה"פ ב2 בלילה לגבי איתותים שקופים, אין לי ברירה...

מזל שאת הדבר הכי נחוץ שהייתי צריך (פנס ערפל אחורי שנתלש ביד הקודמת) כבר הזמנתי דרך אודי, ואפילו קיבלתי 2 בחבילה כי ככה זה הסטנדרט בXR2, (סתם לשם השוואה - בארץ פנס כזה הוא כמעט בלתי ניתן להשגה כי אין ביקוש בשבילו, וגם שכבר מצאתי, זה היה סכום תלת-ספרתי גבוה מאוד!)

אז כל השאר כבר לא כ"כ רלוונטי.

טוב, אולי ההגדרה לא רלוונטי לא כ"כ נכונה, אבל כל השאר זה מותרות. ואתה יודע איך זה עם מותרות? קשה איתן, קשה גם בלעדיהן...

אני דיי בטוח ששוכבת לה איזה פיאסטה S אחרי תאונת פרונט שתתרום לי מד-טורים... :roll:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עכשיו נראה טוב מתמיד ללכת לראיון עבודה בחברת שילוח בין לאומית עם עתודה לתפקיד הנחשק "פקיד מכס רשוי" (ככה קוראים לזה)...

מזל שיש לי אסקורט והחלקים שלא עובדים פשוט לא מחוברים טוב....

haters will hate

פורסם

לפני כשבוע שחררתי סט קלאצ' ל- MGB.

נתקלתי גם אני בתופעה. במקרה שלי, הסיפור הסתיים בטוב, ויצאתי פטור מתשלום!

אבל אי אפשר בלי "מילה טובה" על אותה פקידה:

לאחר שפקיד המכס "משום מה" לא קיבל את הטענה שהקלאצ' משומש וערכו פחות מ- 50$, והציע לי להביא קבלה או לשלם מס על שווי של כ- 120$, החלטתי לנסות מזלי אצל המנהל.

בסופו של דבר, ולאחר שבדרך אף חזרתי לפקיד המכס ושכנעתי אותו לרשום על המסמכים שמדובר בחלק "מחודש", כיון שלא יתכן שמדובר בחלק חדש עבור רכב אספנות (...הצליח), המנהל נדרש להחליט - לחייב או לא לחייב, וכמה.

ברגעים "קריטיים" אלה, דאגה אותה "נשמה טובה" שיושבת ליד המנהל, ללחוש לו: תחייב אותו על חדש! המנהל, בצער, אמר לה שאינו יכול כי המוכס רשם על המסמכים שהחלק "מחודש"...

בכנות - לרחם עליה.

אגב, במקביל הזמנתי חלקים נוספים, קטנים יותר. על אלה לא היה רשום שמדובר בחלקים לרכב, ואכן הגיעו לסניף הדואר שקרוב לבית מגוריי, ללא בעיה.

לא להתייאש. הם מקשים הבדיקות, ואנחנו ניעשה מתוחכמים יותר. זה אפשרי.

פורסם

לא מסכים שהם צריכים להקשות יותר מדיי. לפי דעתי המועדון צריך לקום ולהגן על החברים שלו כי החבר'ה האלה יהרגו מהר מאוד את ההובי.

אני כבר מנדב את עצמי להכנס בהם כמה שיותר חזק, אם נגרר למכות אני אהיה הראשון ש^$#& &^%#@ $% *&%^ (המשך המשפט צונזר, נזכרתי שיש ילדים בפורום) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי אחד הדברים שמועדון החמש צריך לקחת כפעילות העתידית (רכב אספנות, יש V, ביטוח, יש V, נושאים אחרים, יש V ועוד בדרך), הוא נושא מיסוי לחלקי רכב קלאסי/אספנות.

רעיון - הנפקת תעודת אספן המאפשרת הנחה במס בייבוא חלקים לאותו רכב של אותו אספן. מי ינפיק? שאלה טובה, לא המועדון שכן הוא לא רשות מוסמכת אלא עמותה.

בקיצור, זרקתי רעיון, צריך לפתח אותו.... או להעלות רעיונות אחרים יצירתיים ולראות איך המועדון, כזה המקדם את האינטרנסים של חבריו אספני הרכב, יסייע בתהליך.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לדעתי אחד הדברים שמועדון החמש צריך לקחת כפעילות העתידית (רכב אספנות, יש V, ביטוח, יש V, נושאים אחרים, יש V ועוד בדרך), הוא נושא מיסוי לחלקי רכב קלאסי/אספנות.

רעיון - הנפקת תעודת אספן המאפשרת הנחה במס בייבוא חלקים לאותו רכב של אותו אספן. מי ינפיק? שאלה טובה, לא המועדון שכן הוא לא רשות מוסמכת אלא עמותה.

בקיצור, זרקתי רעיון, צריך לפתח אותו.... או להעלות רעיונות אחרים יצירתיים ולראות איך המועדון, כזה המקדם את האינטרנסים של חבריו אספני הרכב, יסייע בתהליך.

ליאור.

ליאור בדיוק לזאת כוונתי....אם לא מועדון החמש יקבע מי אספן, ומהו רכב אספנות, תיקבע לנו אותה פקידה את זה....ויש לי הרושם שאני יודע היכן היא תסווג אותך.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ליאור.

לדעתי כרטיס חבר מועדון החמש = תעודת אספן.

אפשר להוסיף תמונה ולחשוב איך לשפר את מראה הכרטיס.

"רישיון רכב אספנות" יהוה "פלומבה" לכך שהבחור אספן והחלק שהוא הזמין זה חלק לרכב אספנות.

שאלה:

מה הסיכוי שנפגוש פקיד מכס שמבין ברכבי אספנות?

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...