Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אשמח לשמוע חו"ד על חברת MACROM והאם יש לה משהו מושתף אם חברת פיוניר? כי ה HU שלהם נראה ממש דומה לשל פיוניר: http://www.macrom.it/article.php3?id_article=216

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שמעתי סט קומפוננט שלהם מהסדרה הגבוה והוא מעולה לדעתי צליל חד ונקי

לגבי רעיבים אחרים אין לי מושג איך הם אבל אם הם ברמה של הקומפוננט ההם אז לדעתי זאת חברה מעולה

באמת יש דימיון בין ההד יוניט הזה ל7700 של פיוניר אבל לא ידוע לי על קשר לפיוניר

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לא יודע אם יש קשר לפיוניר, אבל לגבי העיצוב-זה הסגנון שמקובל כיום.

כפי הידוע לי, בעבר מורל ייצרו עבורם קומפוננטים.

הביקורות היו חיוביות מאוד.

שי.

פורסם

נכון.

מורל היו מייצרים עבורם רמקולים. היה לי פעם קומפוננט 4" מצויין שלהם. הוא היה מקביל להייבריד (בעצם הוא היה זהה להייבריד רק עם קרוס כמו של הדוטק).

מה הם שווים היום ומה שווים ההד-יוניטים שלהם - אולי שווה לשאול בפורומים בחו"ל.

בברושרים הישנים שלהם הם היו נראים חברה טובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...