Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הכוונה עולה כסף???????

יש למישהו מושג על סידרי גודל של סכומים?

אם מישהו יוכל להגיד לי על שילוב של אמינות ולא יקר???

תודה לכולכם.

פורסם

חיבור סקנר עולה 100-200 שח תלוי אצל מי,

ולאחר מכן על בעל המקצוע לאתר קודי תקלה ככל שרשומים כאלה, ואז להחליט מה צריך להחליף שמסתדר עם התופעה.

אם לא נרשמה קוד תקלה (וזה לא סביר לפי התיאור של התופעה) אז לפי הקורנטדאטה לזהות מה הבעיה.

אם צריך חלק מסויים (כלומר לא בעיה של משהו ש"זז/השתחרר") גם הוא עולה, ולא ניתן לדעת כרגע מה זה, ואם בכלל.

מאיזה איזור אתה?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ראשית, תודה על האינפורמציה.

בנתיים המצב הוא שאני משלם כספים רבים למוסכים שלא תמיד, יודעים מה הבעיה.

הרכב יצא מטיפול ראש-מנוע, עם הבעיה הזו והמוסכניק, טען שהבעיה באלטרנטור(לא ממש שיכנע אותי), וטען שאם אני יחליף את האלטרנטור הכול יסתדר, אז חשבתי לי לפני שאני הולך להוציא עוד כמה מאות שקלים בנוסף לאלפים שכבר הוצאתי, אולי לקבל אינפורמציה מאנשים שמביניים!

בברכה, ושוב תודה.

יניב

שלום.

מתוך נסיון אישי!!! יתכן והמכונאי צודק כי בפיאט טמפרה אם מרכבים אלטרנטור לא מקורי הוא עושה סרט ומשגע את המחשב והסיבה! הדפקטים האיטלקים הרכיבו את האלטרנטור קרוב מאוד ללמדה וכאשר המנוע עובד השדה המגנטי של האלטרנטור משגע את הפולסים של הלמדה ומטמטם את המחשב ומכבה את המנוע. הגיעה אלי רכב של חבר מהפורום מבאר-שבע על גרר ואחרי שזינו לא את הצורה (החליפו חצי אוטו) ולא פטרו את הבעיה . ישבנו אני וגקי' הזרקות ושברנו את הראש כי הסורק לא הראה תקלה. בסוף עשינו ניסיון ניתקנו את שתי החוטים מהאלטרנטור והבעיה ניפתרה. החלפנו אלטרנטור למקורי וניגמר הסיפור אז!!!!!! כדי לבדוק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני נכון, אלטרנטור עם בעיית מיישר גורם להפרעות במחשב בקריאת החיישן חמצן. תופעה ידועה בטמפרה.

אבל אין קשר לאלטרנטור ולבעיית ההנעה של הרכב.

חיישן חמצן לא משפיע בזמן התנעת הרכב כלל.

פורסם

אני גר באחד הקיבוצים בין קריית מלאכי לאשקלון.

לגבי האלטנטור המוסך הגיע לאלטנטור כיוון שהוא ניתק אותו והבעיה נעלמה.(ניתן לסמוך על-זה?)

רבותי, אתם ממש בסדר, יש למישהו מושג לגבי מחירים של אלטנטור כולל עבודה , ומוסכים בהתאם.

פורסם

בני, העניין הוא שהאלטנטור מורכב באוטו כבר מס' שנים.

המכונאי הגיע לכך כיוון שהוא ניתק אותו והמצב הסתדר(האם ניתן לסמוך על-כך?),

יש למישהו מושג לגבי עלוייות של אלטנטור, ומקומות לרכישה. והאם ניתן להרכיב אותו באופן עצמאי.

אני גר באחד הקיבוצים בין קריית-מלאכי לאשקלון.

תודה

פורסם
אני גר באחד הקיבוצים בין קריית מלאכי לאשקלון.

לגבי האלטנטור המוסך הגיע לאלטנטור כיוון שהוא ניתק אותו והבעיה נעלמה.(ניתן לסמוך על-זה?)

רבותי, אתם ממש בסדר, יש למישהו מושג לגבי מחירים של אלטנטור כולל עבודה , ומוסכים בהתאם.

שלום.

יש לשפץ את האלטרנטור כי הלך לא המישר זרם.

בהצלחה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

יש לשפץ את האלטרנטור כי הלך לא המישר זרם.

בהצלחה.

בברכה בני ל.

לא מחייב, מחשב ניהול המנוע מעלה את סיבובי הסרק כאשר מתח המצבר/טעינה נמוך.

יתכן וניתוק האלטרנטור גרם לפיצוי בסיבובי הסרק, ולכן המנוע לא כבה.

אבל הכל דיבורים, בלי לראות את הרכב.

דרוש איבחון מקצועי במוסך שמבין עניין.

פורסם

טוב, בני, אני מבין שאני צריך לקחת סיכון כולשהו, להחליף את האלטנטור, בתקווה שהבעיה תעלם, למרות שדניאל העלה מחלוקת מוצדקת(אני גם לא מצאתי קשר בין התנעה ואלטנטור - ואני לא מבין מי יודע מה.), לכן נותר לי לשחרר עוד כסף לטובת הגרוטאה, מישהו יודע על מחירים??

• תוכן חדש...