Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מדובר בפיאט טמפרה 1600, 94. אני מנסה להתניעה את הרכב, ורק לאחר מס' שניות, ורק אם אני לוחץ על דבשת הדלק עד הסוף, הרכב מתניע. במהלך הנסיעה ברגע שאני עוצר, הרכב נכבה, כמו-כן, במצב ניוטראל כשהרכב עומד ואני משחרר את דבשת הגז, נכון הרכב כבה!! בבקשה.. מישהו יודעה את הסיבה, (יכול להיות שזה קשור לאלטנטור??)

פורסם

תודה על חוש-ההומור, המצב הוא כזה ביתר דיוק: אני מנסה להניע, יש סטרטר, אך רק אחרי 2-3 שניות אני לוץ על הגז עד הסוף והרכב מניע. אם אני עוזב את דוושת הגז - הרכב נכבה שוב.

זה קורה גם כשאני מגיע למצב עצירה, הסל"ד יורד והרכב כבה!!

בבקשה... עזרה!!!!

פורסם

תקלות מוכרות בדגמים אלו, הם מיקרוסוויץ' תקול של מנוע מייצב סרק,ו/או וחיישן זווית מצערת לא תקין.

כנס למוסך שיש ברשותו סורק תקלות, כדי לאמת את גורם התקלה.

פורסם

לא ממש הבנתי, אין ספק שהמוסך יודע - אך זה קורה רק אחרי שמשלמים לו, ידוע לך מה הסיבה שהרכב מגיע למצב הזה? איפה נימצא החיישן??מה התיקון בדרך-כלל במצב כזה?

זה קשור לחשמל הרכב או למצבו המכני???

תודה.

פורסם

זה קשור למערכת ניהול המנוע, המחשב מקבל נתונים מחיישנים,ומוציא פקודות בהתאם לרכיבים השונים.

יש לחבר סקנר דיאגנוסטיקה למידע,

וכן, סביר שבעל מקצוע שיש לו מוסך והוצאות בהתאם, ורוכש ציוד בעשרות אלפי שקלים למכשיר, יגבה כסף על בדיקה, הוא לא צריך לממן אותך גם לא לסבסד אותך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה קשור לבלאי טבעי של רכיבים, במערכת ההזרקה / ההצתה ,ללא חיבור למחשב, לא ניתן לנחש או לסדר את הבעיות שהזכרת, ולכן תמורת תשלום מסויים במוסך המתמחה בכך , ניתן לחבר את הרכב למחשב יעודי, אשר יסרוק את המירכת ויאתר את החיישן/ או הרכיב התקול, ולאחר החלפתו תמורת תשלום כמובן בעייתך תפתר, לא לפני שדבשת המזומנים תצטמק במקצת!

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ראשית, תודה על האינפורמציה.

בנתיים המצב הוא שאני משלם כספים רבים למוסכים שלא תמיד, יודעים מה הבעיה.

הרכב יצא מטיפול ראש-מנוע, עם הבעיה הזו והמוסכניק, טען שהבעיה באלטרנטור(לא ממש שיכנע אותי), וטען שאם אני יחליף את האלטרנטור הכול יסתדר, אז חשבתי לי לפני שאני הולך להוציא עוד כמה מאות שקלים בנוסף לאלפים שכבר הוצאתי, אולי לקבל אינפורמציה מאנשים שמביניים!

בברכה, ושוב תודה.

יניב

פורסם
ראשית, תודה על האינפורמציה.

בנתיים המצב הוא שאני משלם כספים רבים למוסכים שלא תמיד, יודעים מה הבעיה.

הרכב יצא מטיפול ראש-מנוע, עם הבעיה הזו והמוסכניק, טען שהבעיה באלטרנטור(לא ממש שיכנע אותי), וטען שאם אני יחליף את האלטרנטור הכול יסתדר, אז חשבתי לי לפני שאני הולך להוציא עוד כמה מאות שקלים בנוסף לאלפים שכבר הוצאתי, אולי לקבל אינפורמציה מאנשים שמביניים!

בברכה, ושוב תודה.

יניב

אנשים שמבינים הולכים לבעלי מקצוע , רצוי אמינים עליהם, אשר מחברים את האוטו למחשב, קשה לדעת

ולנחש את בעייתך דרך מסך המחשב, אך המתן לתגובות נוספות של רפי לין ודני זומרשטיין,

חברי הפורום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תחליף מוסכניק אם אתה לא מרוצה ממנו, בידיוק כמו שהיית מחליף רופא משפחה אם לא היית מרוצה ממנו.

תגיד מאיזה איזור אתה, אני מכיר כמה מוסכים/אנשים הגונים ומקצועיים וכמובן כל שאר חבריי הפורום יוכלו להפנות אותך

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני מוכן לחכות גם למשיח, אם הוא יוכל לתת לי תשובה מדוייקת.

נ.ב:- לא הבנתי אתה מציעה שאני יחבר את הרכב למחשב - למרות שלטענתך אין אפשרות לאתר את הבעיה דרכו??

פורסם

בנוסף למה שדניאל כתב.

יניקת אוויר.

חיבורים מצבר/מנוע.

שסתום הטיהור.

ריליי של מ. הדלק/לחץ דלק.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

קרית גת יש את "אוטו גת "

אבל מוסך טוב ואמין יש ממש לא רחוק מאשדוד

זה באיזור תעשיה של רחובות "מוסך ליליאן " מומחה למכוניות פיאט

ושווה את ליטר שנים של בנזין

כמו שכבר נכתב עולה כסף אבל שווה

בהצלחה

ממני

אורי

פורסם

לצביקה, הבנתי את כוונתך לגבי איתור הבעיה על-ידי המחשב ביתי.

אם תוכלו להוסיף פרטים לגבי המושגים המעניינים שאתם מציינים שקיימים ברכב, אני אודה לכם

יניב

• תוכן חדש...