Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו חדשה...סליחה - שברולט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בזה צד חיובי מבחינתם של GM, המכוניות המקוריות שלהם הרי לא מתאימות לכל העולם אם בכלל למישהו מלבדם.

כל מהלך קניית דייהו ויצור מכוניות קוריאניות תחת המותג שברולט מאפשר להם לפרוץ לכל העולם, כך גם לעולם השלישי לדוגמא: בבומביי בלבד ראיתי כמה אופטרות זהות לחלוטין לאלה שנמכרות כאן בהמונים. אתם מבינים איזה "מרצדס" זו אופטרה בהודו, לעומת הריקשות שמתגלגלות סביבה.

כל הנוהגים בה היו מחוייטים, כך שזה עיניין של מותג.

בטוח שאין שברולטות לפני זו בהודו ועכשיו בעליהם נוסעים במותג שנחשב מבחינתם סופר דופר ולכן יקנו אותה. ככה זה עובד וזו הסיבה.

עזבו נתונים טכנים, האפיקה החדשה מאוד יפה לטעמי.

אופנוען

פורסם
אתה צוחק איתי, נכון?

אני מבין שנורא כיף לומר "רק בישראל" ו"רק עלינו עובדים בעיניים", אבל ראבאק...

שים לב לקישורים שהבאת. שים לב לשנות הדגם.

כן, ב-ע-ב-ר נמכרו מכוניות דייהו באירופה. כדייהו. זה חדש למישהו?

ה-י-ו-ם הן נמכרות כשברולט, בדיוק כמו אצלנו.

הבאתי לך כבר קישורים לאתרים הרשמיים של שברולט באיטליה ובצרפת. רוצה עוד? בבקשה. הנה מה שמוכרים באירופה היום, לא לפני שלוש וארבע שנים:

שברולט בגרמניה.

שברולט באוסטריה.

שברולט בבריטניה.

שברולט בספרד.

שברולט בפורטוגל.

שברולט בבלגיה.

שברולט בהולנד.

שברולט בשבדיה.

שברולט בדנמרק.

שברולט בנורבגיה.

שברולט בפולין.

שברולט בהונגריה.

שברולט בצ'כיה.

יש עוד המון כאלה. שנמשיך, או שירד לך האסימון?

טל

אוקי מסתבר שאתה צודק.

אבל אין לי מושג על מה דיברת בקשר לשנת דגם של לפני 3-4 שנים כי התמונות שהבאתי ,

הם בעיקר של ה"שברולט" איוואו עם המתיחת פנים הטריה + סמל דייהו בחזית.

לא משנה - אז אין לשברולט מכוניות אמיתיות יותר? כלומר תוצרת אמריקאית ( חוץ מהקוברט ).

שחר.

פורסם

האם אני מבין נכון כי כל דגמי שברולט המשווקים בארץ ובאירופה הינן תוצרת דייהו, או שבכל זאת יש גם אמריקאיות ממש?

נודע לי מידיד כי המאליבו היא הדגם בעל הדרכון האמריקאי הלא מזוייף היחיד בארץ, ולא משווק באירופה. זה נכון?

פורסם
אוקי מסתבר שאתה צודק.

אבל אין לי מושג על מה דיברת בקשר לשנת דגם של לפני 3-4 שנים כי התמונות שהבאתי ,

הם בעיקר של ה"שברולט" איוואו עם המתיחת פנים הטריה + סמל דייהו בחזית.

לא משנה - אז אין לשברולט מכוניות אמיתיות יותר? כלומר תוצרת אמריקאית ( חוץ מהקוברט ).

שים לב לשמות הקבצים בלינקים שהבאת... מופיעה שם שנת הדגם. טוב, נו, חבל על הויכוח - ראית בעצמך באתרים הרשמיים. יש לשברולט מכוניות "אמיתיות", כלשונך, בשפע, אבל לארץ מיובאות מהן רק המאליבו, טריילבלייזר ובקרוב אפלנדר (וסילברדו וסאוואנה, כמובן). באירופה משווקות תחת מותג שברולט רק הקוריאניות: אפילו הקורבט משווקת שם כמותג בפני עצמו, לא כשברולט.

אה, ועוד משהו: האמריקנים כן נוסעים על דייהו. האוואו נמכרת שם כשברולט, ווכפי שכבר נאמר - האופטרה והאפיקה נמכרות שם בתור סוזוקי.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

גם האימפאלה אמריקאית אם אני לא טועה.....

לכל מי שחושב שבגלל שחברות כמו VW ואחרות קנו מפעלים בסין זה אומר שה"שברלוט" שמגיעה לארץ היא איכותית, טועה ובגדול!!!

מפעלים נקנים במזרח הרחוק בגלל סיבה אחת פשוטה - עלויות ייצור נמוכות ביותר, בדיוק כמו נייק ASUS, ושאר חברות מוצרים שונות.

העניין הוא שמקור התכנון והפיתוח של ה"שברולט" הוא לבדו בא מהמזרח, היא מתוכננת, מפותחת, נבנית ונשלחת שם אל כל יבואן שחפץ בה, והתוצאה? זועה! , רכב דוגמת האופטרה שיוצא לי לנהוג עליו די הרבה בזמן האחרון(רכב ליסינג של אחותי), זה רכב שמפחיד לנהוג בו, מראות צדדיות טיפשיות ביותר, הן מגדילות, בגלל זה נוצר שטח מת גדול מאוד ולפני מעבר לנתיב אחר אני אישית תמיד מעיף מבט מעבר לכתף, אין ברירה אחרת, אלא אם כן תהיו מוכנים להסתכן להכנס במישהו בטעות...

דבר נוסף הוא זוויות גלגול מטורפות, בכל פנייה הרכב פשוט נוטה בצורה מטורפת על צד מסויים, שלא לדבר בכלל על פניות במהירות...

אה ועוד דבר טיפשי לגמרי.. אני לא בטוח אם זו פאשלה של התקנות של היבואן אבל ברכב אין לחצן לפתיחת תא מטען, הוא נפתח רק על ידי כפתור על השלט - מקובל, למה לא? כמו בקאווליר, העניין הוא שפה הכפתור אינו פעיל אלא אם כן המנוע מכובה.. כשאתם נכנסים לחנייה תת קרקעית בקניון, מה מבקש ממכם השומר? בדיוק, לפתוח בגאז', אז באופטרה אתם מכבים את המנוע, פותחים את הבגאז', מחכים שהשומר יטרוק את דלת תא המטען כאילו שהרכב שלכם הוא מקרר, מתניעים את הרכב ורק אז סע לך לדרכך... העניין הזה דרך אגב מציק לי מאוד.. יש דרך לעשות עם זה משהו??

בסה"כ הרכב מביא אותך מ A ל B, לגבי אמינות עוד לא ידוע, רק לפני חודש קיבלנו אותו, דנדש..

פורסם
גם האימפאלה אמריקאית אם אני לא טועה...
בהחלט אמריקאית, אבל כבר לא מיובאת. UMI הביאו את הביואיק לקרוס במקומה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אה ועוד דבר טיפשי לגמרי.. אני לא בטוח אם זו פאשלה של התקנות של היבואן אבל ברכב אין לחצן לפתיחת תא מטען, הוא נפתח רק על ידי כפתור על השלט - מקובל, למה לא? כמו בקאווליר, העניין הוא שפה הכפתור אינו פעיל אלא אם כן המנוע מכובה.. כשאתם נכנסים לחנייה תת קרקעית בקניון, מה מבקש ממכם השומר? בדיוק, לפתוח בגאז', אז באופטרה אתם מכבים את המנוע, פותחים את הבגאז', מחכים שהשומר יטרוק את דלת תא המטען כאילו שזה מקרר, מתניעים את הרכב ורק אז סע לך לדרכך... העניין הזה דרך אגב מציק לי מאוד.. יש דרך לעשות עם זה משהו??
טוב, אז את זה אמרת מחוסר ניסיון, זה לא נורא וזה קורה. אז הישען אחורה והרשה לי להדהים אותך ואת אחותך! חייג, חייג אליה... אני ממתין. OK, עכשיו אמור לה: את באוטו?

אחות: כן.

אתה: הביטי אל דלת הנהג שם משמאלך.

אחות: טוב.

אתה: הניחי ידיך על משענת שמאל שמותקנת בדלת.

אחות: טוב.

אתה: פשפשי בכף ידיך השמאלית במקום הטבעי שאליו הגיעה, יש שם איזה עיגול עם ציור פרופיל של מכונית ותא מטען פתוח?

אחות: אהה נראה לי. מה זה? בוא נראה, כן יש פה עיגול כזה ממש סמוך לכף ידי.

אתה: לחצי עליו.

אחות: הופה! התא מטען פתוח! איזה כיף לי. נגמרו ימי כיבוי המנוע בחניונים! אני חופשיה!

סבבה קוביית קרח. תהנו.

זה היה בלשון הומור מבלי לפגוע, אני מבין שזה יכול להטעות המיקום הלא שיגרתי הזה שמחליף את המנוף הרגיל מתחת למושב הנהג.

אופנוען

פורסם

שיחקו אותה האמריקאים..

מכרו לכולם כבש בעור של זאב.....

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...