Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי אטם ראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שלא הבנתי נכון את משמעותו של אטם הראש או שאני כבר לא יודע מה נסגר ...

אז ככה אטם הראש זה הדבר שמונע מעבר של מים ושמן לתא שרפה ..?

לפי מה שידוע לי וזכור לי שראיתי פעם אחרונה שמחליפים אטם ראש - אז זה מין שכבה סיליקונית כזאת שמונעת מעבר מראש הצילדרים לראש המנוע עכשיו מה שלא מסתדר לי בראש עדיין איך נכנסת התערובת שמגיעה מסעפת היניקה אל תא השרפה אם יש שם אטימה ....?

דבר נוסף הוא אני חושב שיש בפורד אריקה שלי בעיה באטם ראש ואני קובע זאת בגלל 2 דברים :

1-פעם בערך ב-3 שבועות אני צריך למלות מים , דבר שמעיד שמים מתאדים משום שאין לי נזילות של מים בצנרת או ברדיאטור ולכן אני חושב שהמים חודרים לתא שרפה .

2-מדי פעם קורה לי דבר מוזר שהאוטו עומד מונע האוטו פתאום מתחמם ומתחיל לקבל לחצים שאני שומע אותם על ידי התפשטות המים לטמ' גבוהה מאוד ורצון שלהם לפרוץ החוצה בלחץ חזק מאוד מהמיכל עיבוי (שזה הפתח היחיד שיש למים לצאת כי אין לרדיאטור מכסה )

האם דבר זה מעיד על אטם ראש פגום ? ואם לא אז מה זה מעיד ?

בתודה מראש שושו .

• תוכן חדש...