Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבי, לצד הערכה על דבריך השקולים יש לי שתי תוספות שפיספסת:

כתבת:

רנצ'יק - זו האשמה כבדה, לא במקום ולא נכונה.

האם אתה מניח שניתן לעשות יותר ממה שעושה המועדון בנושא?

• פרסום קבוע בקלסיקון ובאתר על חלקים למכירה.
  • פרסום קבוע כנ"ל על מכוניות למכירה.
  • הפניית חברים הזקוקים לעזרה בנושא רכב מסויים לחברים בעלי אותו הרכב.

ויש להוסיף:

שוקעתיק

שרשור ייעודי בפורום

שכולם בני, פתוחים לקהל הרחב...ומה מותר חבר מועדון ממי שאינו?

יחודיות אטרקטיבית, היא שם המשחק לא אשלם על מה שניתן לי בחינם.........-רן

*לכל מי שלא הבין, הטקסט נכתב בגוף ראשון, מתוך עמדת הלקוח ולא עמדתי האישית (אבי)....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבי ובני

עכשיו תציע להם פקידתינו חידוש החברות עבור חצי מסכום החברות נגיד 150 ש"ח

רן, מנסיון מי שלא רוצה לשלם 240 ש"ח, גם לא ירצה לשלם פחות ולמה לו בעצם? כפי שלא מעט אמרו פה הרי את מה שהמועדון נותן אני מקבל גם מבלי לשלם, ואני לא מדברת על הכניסה למפגשישי או אירועים, אלא על תקנות רכב אספנות שכולם נהנים מהם בצורה גורפת

כרטיס ה- H~O שלי מקנה לי הנחות עד 70% אחוז אמיתיים ברשתות, יש היצטרפות למועדון רק פעם בכמה זמן, אנשים נלחמים להיות חברים שם כי זה משתלם ואטרקטיבי......

ופה נשאלת השאלה, האם מועדון החמש מתיימר להיות מועדון סטייל מועדון סופרקארד או לא? לא זו הייתה כוונת המשורר המועדון הוקם על מנת לקדם ולהגן על האינטרסים של בעלי כלי רכב אספנות, זה נכון שהנחה על הלבשה תחתונה הוא גם האינטרס שלי, אבל בשביל זה אני חברה במועדון "העולם התחתון", אחת הציפיות שלי למשל ממועדון החמש היא שיפעלו להוריד מכס על חלפים, ועל כן הייתי רוצה לחזק ולהגדיל את המועדון על מנת להיות מספיק חזקים לממש זאת ואם היה מצליח המועדון בכך אפילו 100 $ בשנה לא היו יותר מדי הלא כן?

המועדון הוכיח את עצמו בגדול בקידום מטרות, שמעתי כבר הצהרות בסגנון " שקודם ישיג ואז אצטרף" מה לעשות זה לא עובד כך, מועדונים דומים בארצות אחרות בעלי עשרות אלפי חברים גובים סכומים דומים ואף גדולים יותר, גם שם אין הנחות בבלומינגדיילס ודומיו, אבל שם יש פעילות ענפה ביותר על מנת לקדם ולתת לחבר שירות בתחום כי שם יש מאיפה.

אירית

פורסם

אבי

אני לא יודע מי הילשין לך לגבי מועדון הבריג' אבל הוא יטופל....

וגם אם תעצום עכשיו (1020) חזק את העינים עדיין בוקר בחוץ, למרות מה שאתה רואה או מרגיש.....

אירית

לא נדע עד שלא ננסה... ולא נפסיק עד שלא נצליח.......

ואטרקטיביות של המועדון היא לא מילה גסה, לקוחות מרוצים לא טועים.......

ועדיין על המועדון לדאוג לנפח פעילות מכניס רווח ויחודי.....

עכשיו יקומו החכמים ובעקבות דברי יגידו אז בואו ונצמצם את השרות שנותן המועדון רק לחבריו בלבד ואז נפסיד את אלה שאינם חברים... המלחמה היא על כל חבר וכל הדרכים כשרות לזכות בחברים נוספים ובלשמר את אלה שכבר כאן..... במלחמה כמו במלחמה........לא ניתן להגיע לתוצאות גדולת במסגרת הקיים ומסגרת הקיים אינה אטרקטיבית מספיק בכדי לצרף נוספים... איך תשברי את מעגל הקסמים? אולי נעלה את דמי החבר ל-500 ש"ח כפול 800 איש נרוויח המון כסף, שהרי כולנו פטריוטים ונעשה הכל בשביל המועדון.........רן

פורסם
אבי

אני לא יודע מי הילשין לך לגבי מועדון הבריג' אבל הוא יטופל....

וגם אם תעצום עכשיו (1020) חזק את העינים עדיין בוקר בחוץ, למרות מה שאתה רואה או מרגיש.....

אירית

לא נדע עד שלא ננסה... ולא נפסיק עד שלא נצליח.......

ואטרקטיביות של המועדון היא לא מילה גסה, לקוחות מרוצים לא טועים.......

נכון מאד למועדון מסחרי, שהרי השירותים שציינת מתאימים למועדון שכזה, בעבור הנחה של 10-15% שאני כמועדון מקנה אני מביא אלי לקוחות , הרי על השירותים שאני מציע אני מרוויח קצת הרבה יותר מ15% שאני נותן לו?, סטטוס כזה למשל לא ישרת את המטרות שלנו למשל כמו הטבות מרשויות ממשלתיות.

ועדיין על המועדון לדאוג לנפח פעילות מכניס רווח ויחודי..... אנחנו מלכ"ר

עכשיו יקומו החכמים ובעקבות דברי יגידו אז בואו ונצמצם את השרות שנותן המועדון רק לחבריו

אלא למי אם לא רק לחבריו שמשלמים?

בלבד ואז נפסיד את אלה שאינם חברים... המלחמה היא על כל חבר וכל הדרכים כשרות לזכות בחברים נוספים ובלשמר את אלה שכבר כאן..... במלחמה כמו במלחמה........לא ניתן להגיע לתוצאות גדולת במסגרת הקיים ומסגרת הקיים אינה אטרקטיבית מספיק בכדי לצרף נוספים... איך תשברי את מעגל הקסמים? אולי נעלה את דמי החבר ל-500 ש"ח כפול 800 איש נרוויח המון כסף, שהרי כולנו פטריוטים

ונעשה הכל בשביל המועדון.........

ואז למשל יהייה אפשר להעסיק מזכירה במשרה מלאה, וגם יחצ"ן בתשלום שידאג לחסויות ולכל מה שציינת, וגם את האפשרות להעסיק אבטחה ראויה באירועים? חבלול נאות כפי שציין גלעד?

הנה לך משהו "הזוי" כל רכב אספנות שייובא לארץ , בעל הרכב יצטרך להציג בנוסף לניירת הרגילה גם אישור שהוא חבר מועדון החמש, נראה לך שמישהו יאשר את זה למועדון מסחרי שנותן הנחות ללונה פארק, חצי חינם ולרב חן?

רן

יום הכי יפה

אירית

פורסם
יום הכי יפה

אירית

זאת ועוד, ניתן לחייב כל מי שרושם רכב כרכב אספנות להציג לפני קבלת הרשיונות אישור חברות במועדון..

הדבר יצמצם את תופעת רכב זול בביטוח לכאלה שבינם לבין אספנות רק רווח כלכלי, ניתן כפי שהצעתי בעבר לשפץ רכב בהתנדבות ע"י החברים ולמכור אותו לחברי המועדון בהעדפה או במכירה פומבית והכסף ילך לטובת המועדון, ניתן להתחבר לעמותת אור ירוק ולקבל תקציב לצורך שימור תרבות הנהיגה...ניתן להשיג קורס נהיגה נכונה ונהיגה מתקדמת, במחיר מיוחד ולמכור אותו בקצת יותר לחברי המועדון ואת הרווח לשמר המחיר יהיה זול מהמחיר בשוק וכולם ירוויחו,יש עוד דוגמאות רבות ויש רעיונות למכביר אירית, אבל צריך לדאוג לחברי המועדון שהחזקת כרטיס המועדון יהיה לה משמעות מעבר לפטריוטיזים טהור ובמחיר ששווה לכל נפש-שלא יהווה מעצור מלהרשם, כי המטרה שלנו לגדול....

גם אם אנחנו מוסד ללא כוונת רווח עדיין יש הוצאות ודרוש תקציב , אם רוצים לגדול ולהתפתח, המשמעות היא שצריך לפעול לכיוונים מסחריים ולחשוב כמו מפעל... שרוצה להרויח, אחרת בעוד זמן מה לאחר שיקפא המצב על שמריו או שיהיה למוסד נסטלגי, או שיקום מתחרה שידע להרים את הכפפה והפוטנציאל וימשוך אליו את הלקוחות .....רן

פורסם

שלום לכולם

אני חבר מועדון החמש מזה 20 שנה,ובמקביל חבר מועדון סטודיבייקר,מועדון סטודיבייקר הנו אחד המועדונים הגדולים בארצות הברית ובכלל זה בעולם למעלה מ18 אלף חברים רשומים פעילים וכן למעלה מ30000 מכוניות סטודיבייקרים ופאקארדים חלקם נוסעות וחלקן לא

ולמה כל ההקדמה הזאת מכייון שלמועדן סטודיבייקר ישנו גם פורום,המועדון מדע חודש בחודשו מוציא לאור חוברת שנקראת טורנינג ויילס חוברת בת66 עמודים.בפורום מדברים עניינית על המועדון ועל כל ההבטים השונים של מכוניות קלאסיות וסטודיבייקר בפרט.

לא נתקלתי שם אפילו לא בהשמצה אחת הכל נכתב בצורה עניינית ולגופו של עניין.

כחלק מדמיי החבר שאני משלם 44 דולר הוספתי עוד 10 וקיבלתי דיסק שמכיל בתוכו את כל פ]רטיי 18000 חבריי המועדון שלדעתי ניתנו מתוך הסכמה הדדית

אפשר שאנו כולנו אמרוים ללמוד ממועדון כזה ענק שמכבד את עצמו,ואולי נדע לפרגן ולו במעט למועדון החמש ויום אחד נגיע לממדים של מועדון סטודיבייקר.

עופר בן צבי

פורסם

רו, לא אענה על כל מה שכתבת ובשרשור אחר שלי תבין למה לא היה לי זמן להתעמק...

אבל

אתה טועה בענק בעניין מהות המועדון וההבדל בינו ובין מועדוני לקוחות כמו הנוסע המתמיד או H&O.

אלו מועדוני לקוחות מסחריים ואנחנו מועדון חברים שהינו עמותה שלא למטרות רווח.

מועדון לקוחות מחוייב להוסיף רווחים לארגון אחרת אין טעם בקיומו. מועדון חברים מחוייב לקשר בין חברים.

אז מועדון החמש הוא לא קצין הווי ובידור. הוא פלטפורמה הנותנת לבעלי עניין משותף את האפשרות לתקשר בניהם.

לכן המדדים לפיהם נמדד המועדון הם לא מסחריים אלא ערכיים כמו למשל חוק רכב אספנות או היותו קבוצת לחץ ביחס לשלטון (מה שמועדון H&O לא עושה ולא חייב לעשות).

לכן כל נושא ה"אטרקטיביות" שלו נמצא באזור ובמחוז אחר לגמרי. האטרקטיביות של המועדון אצלי נמדדת ביכולת שלו לקדם את התחביב בגדול ואת אחזקת המוסטנג בקטן ובנוסף העשרה ויידע. ותאמין לי שהיחודיות של המועדון בעיני היא בסמל שאני מדביק בגאווה, בהשתתפות בארועים שפתוחים רק לחברי המועדון וכו וכו.

גישה של מגיע לי או תמורה לכסף או פרייריות בכלל לא מדברת אלי אם אני מסתכל על התמורה האמיתית לי ולתחביב כתוצאה מפעילות המועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מר זלינגר, ההודעה האחרונה היא דוגמא להמון מילים בלי שום מסר רציני.- קביעה שרירותית, כללית, ללא שמץ של נכונות.

אני מבין שישיבת הועד נסגרה בפניך בגלל שלא היה לך איך להגיע.

זה, בפירוש, לא נכון, תמהתני מהיכן הבאת את הטיעון הזה ?

אז אתה לא היית, לא טרחת גם לעיין בפרוטוקולים אבל אתה "קובע" שלא דנים בהצעות שמועלות גם כאן בפורום אל תשים לי מלים בפה, אני לא "קובע" כלום, ולראיה ההמשך שלך (איש אינו יודע). אני מגיב עפ"י מבחן התוצאה. אינך מצפה ממני לעשות דוקטוראט על עבודת הנהלת המועדון, לשם ציון פעילות שאני, או מישהו אחר, לא מרוצה ממנה. ..."איש אינו יודע" מה קורה בישיבות הועד..אז חזרנו לימי הקג"ב...הא? תפסיק להתגונן עם פרזות שלא לענין,אז חזרנו לימי הקג"ב...הא ? מה אתה רוצה שאענה לך על זה ?דע לך אגב, שיש מנגנון מסודר להשמעת טענות, בעצם יש כמה מנגנונים ואם היית קצת טורח לחשוב יותר (ואולי לכתוב פחות) תודה על העלבון המיותר והלא נכון היית נתקל ב"מנגנונים" הבאים:

1. הפורום שנוצר ביוזמת ועד המועדון והנהלת CF.

ועל יעילותו יעידו המחיקות, נעילות ותשובותיך שעומדות למבחן בתשובתי זו.

2. מכתב (עם בול)

3. מייל (בלי בול...).

בהתאם לניסיוני ויש כזה, ושאר הקשרים עם הנהלת המועדון, כפי שבאות לידי ביטוי, אפילו, בשרשור זה, היחידי שירוויח מקורספונדנציה כזו יהיה הדואר.

דבר שני, נשאלת מיליון פעם אם אתה יודע כמה זמן משמש כל חבר בועד הנוכחי בתפקידו.

לא נשאלתי על כך מעולם, וזה גם לא מעניין אותי. מצד שני, אני קיבלתי, בכבוד, את הוועד הנבחר, בהתאם לכללי הדמוקראטיה. אך אלה חלים גם על ציבור הבוחרים, ומאז ההתקלות שלי עם הנהלת המועדון, בה הוכח לי שהיא גוף רחוק, מנוכר, מסוגר וגם לא הוגן (ואני מוכן להעמיד זאת למשפט פנימי ) יש לי היסוסים, שכן, היא עשתה גם הרבה דברים טובים,ואינני בטוח שהחלפתה תהיה לטובת המועדון.

וסליחה, הועד לא "חזר" לאותו הרכב. הוא "נבחר" לאותו הרכב

תמשיך לשחק בסמנטיקה, את זה גם אני יודע: הוא כן "חזר" לאותו הרכב. "נבחר" לאותו הרכב, עשוי לרמוז על הטיית הבחירות.

ומי שלא בא לאסיפה הכללית, שלא ילין על כך שאותם חברים נבחרים.

לידיעתך: למרות הקביעה הפסקנית, אתה טועה, כן הייתי באסיפה, אך בטעות, שלא באשמתי, שכן, היו עוד אנשים, הגעתי לשדה בוקר 10 , המקום בו נערכה אסיפה קודמת, חיכינו כשעה, ואז עזבנו,מתוך מחשבה שהאסיפה נדחתה.

אם היה להנהלה טיפה מעוף במחשבה הייתה שולחת מישהו למקום, לראות אם הגיעו לשם חברים, כפי שנעשה בעת מעבר מפגשישי מהאיצטדיון להרצליה (נדמה לי שקובי מילוא היה שם)

אז במקום לענות לעניין אתה עונה מה שעונה...

עוד משפט אוורירי, חסר תכן ומיותר

ולי יש הרגשה שאתה גורם לנו לטחון שוב ושוב את אותם דברים....

ולי יש הרגשה שאתה גורם לנו לטחון שוב ושוב את אותם דברים.

בני, כמשתתף בפורום

בני ידידי (עדיין)

כל תגובותיך, בהתייחס אלי, הן עם קונוטאציה שלילית, חוששתני שאינך אוהב אותי במיוחד, ומביע את רגשותיך שזורות בתגובותיך ויעיד על כך ה:"מר זלינגר" בפתיחה (זה בהתאם לקביעה שלך בעבר) ושאר "אי הדיוקים" בהמשך, אינני יודע מה הבסיס להרגשה זו, ואני יודע בפירוש שהיא לא מוצדקת, אובייקטיבית. אם אתה עדיין נוטר לי טינה על חשיפת ופירסום הפישול בעבר, ועל הערותי, בפורום, בהווה, אני מאוד מבקש לשנות זאת, אם אפשר.

אני מקווה שאתה מקבל את תשובותי ואם לא אז אנא-הגב נקודתית כדי שאוכל להסביר/לתקן את עצמי.

אילן

פורסם
שלום לכולם

אני חבר מועדון החמש מזה 20 שנה,ובמקביל חבר מועדון סטודיבייקר,מועדון סטודיבייקר הנו אחד המועדונים הגדולים בארצות הברית ובכלל זה בעולם למעלה מ18 אלף חברים רשומים פעילים וכן למעלה מ30000 מכוניות סטודיבייקרים ופאקארדים חלקם נוסעות וחלקן לא

ולמה כל ההקדמה הזאת מכייון שלמועדן סטודיבייקר ישנו גם פורום,המועדון מדע חודש בחודשו מוציא לאור חוברת שנקראת טורנינג ויילס חוברת בת66 עמודים.בפורום מדברים עניינית על המועדון ועל כל ההבטים השונים של מכוניות קלאסיות וסטודיבייקר בפרט.

לא נתקלתי שם אפילו לא בהשמצה אחת הכל נכתב בצורה עניינית ולגופו של עניין.

כחלק מדמיי החבר שאני משלם 44 דולר הוספתי עוד 10 וקיבלתי דיסק שמכיל בתוכו את כל פ]רטיי 18000 חבריי המועדון שלדעתי ניתנו מתוך הסכמה הדדית

אפשר שאנו כולנו אמרוים ללמוד ממועדון כזה ענק שמכבד את עצמו,ואולי נדע לפרגן ולו במעט למועדון החמש ויום אחד נגיע לממדים של מועדון סטודיבייקר.

יפה כתבת, נותר רק לשכנע את הממונים לעשות זאת, (בפעם המי יודע כמה).

פורסם

היי שוב

כן אילן,במידה כזו או אחרת כחברים במועדון החמש על כולם להרתם בצורה כזו או אחרת להוביל את העגלה קדימה ,להטיח עלבונות והאשמות לא עוזר לאף אחד,דברים לא יעשו מעצמן ןאני מניח שוועד המועדון עושה ככל שיכולתו על מנת לתת את המענה בכל היבט,

אז אני קורא פה ושם ואני חושב שכך או אחרת על כולנו לקחת חלק יותר פעיל ומי שחושב שדברים לא נראים לו כך או אחרת מכל הייבט שיבקש להיות נוכח בישיבות של המועדון.

אז לכל אחד יש זכות לומר את אשר על ליבו,אולי אפילו לבקש התכנסות של הוועד עם נציגים של חבריי המועדון וללהעלות את כל מה שייש למישהו לומר,להביא דברים ליידי החלטות וליישם בשטח,אולי למצוא מקום מיפגש אחר שצר מלהכיל את כל מכוניות החברים,לעשות יותר טיולים,מיפגשים חברתיים,טיולים משותפים לחול,עד היום עושה לי רושם שלכל אחד נוח לתת ביקורת ולא לעשות דבר,אז אפשר לקדם דברים לגופו של עניין על מנת שכולנו יחד נהנה

יום טוב

עופר בן צבי

פורסם
היי שוב

כן אילן,במידה כזו או אחרת כחברים במועדון החמש על כולם להרתם בצורה כזו או אחרת להוביל את העגלה קדימה ,להטיח עלבונות והאשמות לא עוזר לאף אחד,דברים לא יעשו מעצמן ןאני מניח שוועד המועדון עושה ככל שיכולתו על מנת לתת את המענה בכל היבט,

אז אני קורא פה ושם ואני חושב שכך או אחרת על כולנו לקחת חלק יותר פעיל ומי שחושב שדברים לא נראים לו כך או אחרת מכל הייבט שיבקש להיות נוכח בישיבות של המועדון.

אז לכל אחד יש זכות לומר את אשר על ליבו,אולי אפילו לבקש התכנסות של הוועד עם נציגים של חבריי המועדון וללהעלות את כל מה שייש למישהו לומר,להביא דברים ליידי החלטות וליישם בשטח,אולי למצוא מקום מיפגש אחר שצר מלהכיל את כל מכוניות החברים,לעשות יותר טיולים,מיפגשים חברתיים,טיולים משותפים לחול,עד היום עושה לי רושם שלכל אחד נוח לתת ביקורת ולא לעשות דבר,אז אפשר לקדם דברים לגופו של עניין על מנת שכולנו יחד נהנה

יום טוב:)

יש התכנסות כזאת לפחות פעם בשנה. היא נקראת "אסיפה כללית".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
רו, לא אענה על כל מה שכתבת ובשרשור אחר שלי תבין למה לא היה לי זמן להתעמק...

אבל

אתה טועה בענק בעניין מהות המועדון וההבדל בינו ובין מועדוני לקוחות כמו הנוסע המתמיד או H&O.

אלו מועדוני לקוחות מסחריים ואנחנו מועדון חברים שהינו עמותה שלא למטרות רווח.

מועדון לקוחות מחוייב להוסיף רווחים לארגון אחרת אין טעם בקיומו. מועדון חברים מחוייב לקשר בין חברים.

אז מועדון החמש הוא לא קצין הווי ובידור. הוא פלטפורמה הנותנת לבעלי עניין משותף את האפשרות לתקשר בניהם.

לכן המדדים לפיהם נמדד המועדון הם לא מסחריים אלא ערכיים כמו למשל חוק רכב אספנות או היותו קבוצת לחץ ביחס לשלטון (מה שמועדון H&O לא עושה ולא חייב לעשות).

לכן כל נושא ה"אטרקטיביות" שלו נמצא באזור ובמחוז אחר לגמרי. האטרקטיביות של המועדון אצלי נמדדת ביכולת שלו לקדם את התחביב בגדול ואת אחזקת המוסטנג בקטן ובנוסף העשרה ויידע. ותאמין לי שהיחודיות של המועדון בעיני היא בסמל שאני מדביק בגאווה, בהשתתפות בארועים שפתוחים רק לחברי המועדון וכו וכו.

גישה של מגיע לי או תמורה לכסף או פרייריות בכלל לא מדברת אלי אם אני מסתכל על התמורה האמיתית לי ולתחביב כתוצאה מפעילות המועדון.

נכון, אבל בכך שאתה נסמך על כספי דמי החבר אין לך כסף לחיבלול ומרחיק אחדים, מנוע מלקדם ארועים אחרים מאותה סיבה, ומשאיר בחוץ כאלה שאינם רואים סיבה אמיתית לשלם את דמי המנוי

הנוכחים כיוון שאין לך דבר אמיתי להציע להם...וכשיתקום אלטרנטיבה אמיתית תישאר עם קומץ נאמנים

שומרי מסורת ותאלץ להאבק בכמה חזיתות בכדי לעמוד בבפרץ.....הלוואי ואני טועה-רן

פורסם
נכון, אבל בכך שאתה נסמך על כספי דמי החבר אין לך כסף לחיבלול ומרחיק אחדים, מנוע מלקדם ארועים אחרים מאותה סיבה, ומשאיר בחוץ כאלה שאינם רואים סיבה אמיתית לשלם את דמי המנוי

הנוכחים כיוון שאין לך דבר אמיתי להציע להם...וכשיתקום אלטרנטיבה אמיתית תישאר עם קומץ נאמנים

שומרי מסורת ותאלץ להאבק בכמה חזיתות בכדי לעמוד בבפרץ.....הלוואי ואני טועה-רן

יופי..התקדמנו.

אני אמרתי לך מה הדבר האמיתי בעיני ואני חושב שהייתי די ברור.

עכשיו תסביר אתה מה ,הדבר האמיתי" בעיניך..מה...חיבלול? הרי כל מה שהעלית היו אמצעים. תחשוב עמוק..הרי אתה מדבר על דבר אמיתי...

(מה שהעלית מקודם והיה משמעותי היו חלקי החילוף שכבר נוכחת שזו טעות...)

פורסם
יופי..התקדמנו.

אני אמרתי לך מה הדבר האמיתי בעיני ואני חושב שהייתי די ברור.

עכשיו תסביר אתה מה ,הדבר האמיתי" בעיניך..מה...חיבלול? הרי כל מה שהעלית היו אמצעים. תחשוב עמוק..הרי אתה מדבר על דבר אמיתי...

(מה שהעלית מקודם והיה משמעותי היו חלקי החילוף שכבר נוכחת שזו טעות...)

התפיסה בני התפיסה

האם היית רוצה להעלות את מס' חברי המועדון?

1. כן

2. לא

האם מחיר דמי החבר מונעים ממך הגדלה זו?

1. כן

2. לא

האם תנאים אטרקטיבים יותר ימשכו חברים נוספים?

1. כן

2. לא

האם בשביל להשאיר את גובה דמי החבר יש להערך לאטרקציות נוספות?

1. כן

2. לא

האם המועדון מסוגל היום לאטרקציות אלה?

1.כן

2.לא

האם המועדון צריך להיות קשוב לצרכי החברים (ה-ל-ק-ו-ח-ו-ת)?

1. כן

2. לא

האם במצב הנוכחי יש מקום לשיפור?

1. כן

2. לא

בני, תפוס אותי במילה-אני לא מאיים על תפקידו של איש, ואין בכוונתי להיכנס אי פעם לתפקיד רישמי!

אבל אם המועדון לא יתפוס את עצמו כמפעל רווחי (מתוך הנחה שככל שיהיו יותר חברים ו"מבצעים" לחברים יגדל תזרים המזומנים לטובתם) והוא ישאר לעד מועדון חברים שכונתי בדומה למועדון הבינגו של דודה בלומה-בידור עממי....אגב מונח שאתה גזרת, ולידעתך תעשיית הבידור מגלגלת מליוני דולרים בשנה וניקראת שאו ביזנס בחו"ל, לא היית מוכן לגזור קופון עבור המועדון?

ועכשיו לשאלון אם ענית יותר כן מלא אז אנחנו באותה סירה וחושבים אותו הדבר......

אגב ברכות וחיבוק בקשר למוסטנג, אבל הייתי ממליץ לך לעיין שוב בכל מה שכתבתי יש שם כמה רעיונות טובים שאני מוותר על כל הזכיות עליהם.....וכשאמות רק תכתבו על הקבר שלי ............תיכף אשוב-רן

פורסם

תשמע..אני לא חושש מאיום כל שהוא על תפקיד רשמי. נהפוך הוא. גם אני וגם כולם בעצם אומרים לך ולכל מי שיש לו הצעה טובה לבוא ולתפוס תפקיד רשמי.

תודה על הברכות והחיבוק.

• תוכן חדש...