Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד על קומפ' Xetec gravity g-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט בנוי מ :

מיד באס G-5 http://www.xetec.de/main/?cms_seite_id=176&cms_menu_id=260&popup=yes&PHPSESSID=8a08a41ac0ed150a5ff9ee96109f14ff

טוויטר T-28 http://www.xetec.de/main/?cms_seite_id=164&cms_menu_id=258&popup=yes&PHPSESSID=8a08a41ac0ed150a5ff9ee96109f14ff

קרוס X-2 http://www.xetec.de/main/?cms_seite_id=164&cms_menu_id=258&popup=yes&PHPSESSID=8a08a41ac0ed150a5ff9ee96109f14ff

קראתי עליו ביקורות נתונות במחלוקת , חלק מפארים אותו וחלק מציעים להתרחק .

אני אישית לא שמעתי את הסט , ואפילו לא סטים אחרים של החברה .

יש לי אפשרות לרכוש אותו (בשימוש שנה וללא אחריות , אבל שמור מאוד) .

כמובן שאני ישמע אותו לפני הקניה(אם אני יקנה) , כרגע , אני מעוניין לשמוע את דעתכם .

מחכה לתגובות ,

יותם .

זה נכון

פורסם

היי,

לי ברכב מותקן סט קומפוננט מהסדרה נמוכה יותר מהגראביטי, הצירקט.

זטק היא לא חברה מוכרת (בארץ) והייבוא הסדיר שלה היה בזמנו ע"י סאונד אף איקס.

הטוויטרים והוופרים של זטק מיוצרים ע"י ויפא הדנית. הוופרים מיוצרים בדנמרק והטוויטרים והקרוס בגרמניה.

על פניו מדובר בסט איכותי ביותר. לא יצא לי לשמוע אותו.

אתה מוזמן לשמוע את הסט שלי במפגש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה-XETEC , אלו הרמקולים ששמעתי אותם אז ?! כשנפגשנו לראשונה ?:inlove:

במפגש אני ישמע שוב .

והודעה שלך קצת סיבכה אותי :

הטוויטרים והוופרים של זטק מיוצרים ע"י ויפא הדנית. הוופרים מיוצרים בדנמרק והטוויטרים והקרוס בגרמניה
ולפי מה שאני יודע הוופרים של זטק מיוצרים ע"י DST שנמצאת בדנמרק , שהם מייצרים גם לחברת פירלס ו-ויפא .

זה נכון

פורסם

ויפא היא חלק מתאגיד DST או טימפני בשמם החדש (הכולל את פירלס, ויפא וסקאן-ספיק). הוופרים עצמם מיוצרים בדנמרק והטוויטרים והקרוס בגרמניה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הם נבדקו בתנאים טובים.

דלתות עם דיינמט, המידים בדלתות הקדמיות בלי בנייה (במיקום המקורי).

הטוויטרים הורכבו בדשבורד.

הוגברו ע"י מגבר Xetec P4 Reference, שזה הרכיב היחיד של Xetec שהסכמתי להשאיר באוטו.

ה HU הוא ה Pioneer P8MP.

הטוויטרים צרמו לי קצת יותר מדי, המידבאסים היו קצת אנמיים ולא מפורטים לטעמי.

הוחלפו לבסוף בטוויטרים Morel Supremo, ובזוג מידבאסים של חברה גרמנית בשם Dego, שזאת המערכת הסופית שנשארה לי ברכב.

פורסם

אישית אני מאוד רגיש לצרימה של טוויטרים.

גם הסופרימו, שהם טוויטרים עדינים מאוד צרמו לי כשהם היו מורכבים בדשבורד.

לבסוף הם הורכבו בבנייה מיוחדת מפיבר כקיקפודים.

בכל מקרה, גם המידבאסים שלהם לא הרשימו אותי, אז אמרתי כבר לחנות לשלוח אותם קיבינימאט, ושיביאו משהו אחר :)

פורסם

נמסיס, צר לי לאכזב אותך אבל היה לך ציוד איכותי ביותר שפשוט מאוד לא היה מכוון בלירה.

גם הטוויטרים שלי צרמו, עד שכיוונתי אותם נכון.

הטוויטרים שלי (ששייכים לסדרה הכי נמוכה של זטק) נשמעים מצויין וממש לא צורמים, הכל קשור לכיוונון שלהם.

איתמר.

• תוכן חדש...