Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עליו מדובר הוא מרצדס190E .

יש ברכב רדיו דיסק של פיוניר ורמקולים 6*9 מאחורה בנוסף לטויטרים שמותקנים על הקורות מקדימה.

לאחר 22 שנים הרמקולים הקדמיים המקוריים של הרכב הלכו לעולמם. הרמקולים ממוקמים בתוך הדש.

אני מעדיף שלא לחורר את הדלתות מקדימה אז בחיפושים אחרי תחליף מצאתי :

סט קומפוננט של קנווד:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KFCP403&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290

אני לא מבין גדול בנושא האודיו ואין לי דרישות גדולות. אני כן אוהב בס חזק וצלילים חזקים ונקיים.

האם שווה לקנות את הסט? או שאולי עדיף למצוא רמקולים פשוטים?

בתודה

אסף

נ.ב.

איפה אמורים הקרוס אוברים לשבת?

פורסם

קומפוננט תמיד יהיה עדיף על רמקול רגיל וכך גם המחיר בהתאם.

אתה אוהב באסים? ואתה לא רוצה לחורר שום דבר?

שים סאב בבגאז' כי עם קומפוננט 4 אינץ' לא תוציא הרבה באס בכלל.

אתה רוצה באס?

יש לך 6*9 אם תציין עוד כמה פרטים איזה 6*9 ואיזה רדיו דיסק וכמובן תקציב נוכל להנחות אותך הלאה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בין באס לבין רמקולים 4 אינטש אין שום קשר, אפילו לא מקרי...

סט קומפוננט חותך מהרמקול 4 אינטש את התדרים הנמוכים (באס) שהוא לא יכול לנגן ולכן מגינים עליו מקריעה של הממברנה או שריפת הסליל...

אני לא שייך למועדון של אוהבי קנווד - ממליץ לך על סט ארבע אינטש של מוראל דוטק אם כבר...

לגבי הבאס - במקרה שלך הוא מגיע מה 6*9 - אם אתה רוצה באס קצת יותר חזק, תשקיע במגבר וסאב (מגבר 4 ערוצים - שירים לפחות את הסאב ואת הסט הקדמי...)

רכב מאוד חביב דרך אגב - מקווה שאתה מאלה ששומרים עליו טוב. (זה רכב שיש לו הרבה שיפורים של סדנת AMG וגם reiger וממש אפשר להוציא ממנו משהוא מהמם עם הבודיקיטים הנכונים).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקציב די תלוי בתוצאה.

אני מוכן גם להחליף את 6*9 מאחורה. התקציב עד 1000ש"ח .

אם יהיו דברים מעניינים מעבר לתקציב אז אשמח לשמוע עליהם.

אסף

נ.ב.

אני לא מתמצא בנושא אז אם התקציב לא מתאים אפשרי לשנות אותו

פורסם

עם תקציב של עד 1000 ש"ח אני אישית הייתי הולך על רמקולים קדמיים 4 אינץ' פשוטים של חברה טובה ומאחור שם 6*9 עד 350 +מגבר מיד שניה כמו V12 של PLATIMUN AUDIO ובשביך תקציב כזה תשמע סביר מאוד.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

המלצתי על מגבר לאחר שבדקתי את הרדיו דיסק ומצאתי שיש לו 2 יציאות RCA ככה שזה יתאים.

חוץ מזה אם אתה מאיזרו הדרום אני מוכן להכיב לך בחינם

• תוכן חדש...