Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו חבר'ה מה אתם אומרים לוריד ת'מדבקות **ת'מדבקות = לא קראתי את כללי הפורום עדיין, אעשה זאת בהקדם האפשרי** מבאוטו שלי 206 או שלהשאיר כמו שזה.... מחכה לתגובות שלכם כי אני כבר לא יודע מה להחליט... ?:shock::|http://pic.hevre.co.il/Pro/UserAlbum.asp?uid=42A11AD685B5494AAABAF64FB2F65804&alid=

**נערך גם עודף סימני שאלה, קרא את כללי הפורום**

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לטעמי, תוריד את הספליטר מהפגוש הקידמי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הלו חבר'ה מה אתם אומרים לוריד ת'מדבקות מבאוטו שלי 206 או שלהשאיר כמו שזה.... מחכה לתגובות שלכם כי אני כבר לא יודע מה להחליט... ??????????:shock::|http://pic.hevre.co.il/Pro/UserAlbum.asp?uid=42A11AD685B5494AAABAF64FB2F65804&alid=

לפי דעתי קודם כל, תעשה משהו עם ההנמכות האלה!!

או שתשים כבר חצאיות וטמבון אחורי מונמכים, או לחלופין תוריד את הטמבון הקדמי!

כמו שזה עכשיו - בלי להעליב, זה נראה קצת מגוחך.... כי רואים שהשקעת בקדמי, וגם ביחידות תאורה חדשות (ואני גם רואה סאן רוף), אבל בלי השלמה בצדדים (לפחות) ומאחורה - זה לא שווה את כל ההשקעה...

אחרי שתטפל בסוגיה הזו - תתחיל לדאוג למדבקות...

ובנוגע לשאלה עצמה - אני גם הייתי מוריד... אבל בשביל לשים משהו יותר אלגנטי....

רכב כזה, בייחוד עם טמבון כזה ענק מקדימה - דורש איזה מדבקה יפה... (אבל לא דרקון זה בטוח!!)

אוליי איזה טרייבל גס (יענו לא הדקים מדי).

בברכה!

יונתן.

פורסם

האוטו שלך?!

הדבקת, סימן שאהבת, מה אכפת לך מהדעה של האנשים.

הרכב הוא שלך ולא של אף אחד אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תוריד, באמת שזה הורס את הרכב..לטעמי הטמבון הקדמי ממש יפה (אפילו עם הספליטר)

אני במקומך הייתי משקיע בצביעת הפסים השחורים צבע הרכב, והחלפה של הבקליות למושחרות "מעושנות"

כי בכלליות ה206 יפה כמו שהיא ולא צריך הרבה כדי להפוך אותה לרכב באמת מדהים.

1.8T 8)

פורסם

האוטו מדהים!

אהבתי את השילוב של הג'אנטים 17 של ה307 על ה206.

רק מה שפחות אהבתי זה הספליטרים הקדמיים.

בסופו של דבר זאת ההחלטה שלך מה להשאיר או להוסיף לרכב.

שחר.

פורסם
לדעתי לא הייתי משקיע כל כך הרבה בצרפתייה

פרט

הסבר

נמק

ותן דוגמאות

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המדבקה לא כזו קריטית

תוריד את הספליטר מהטמבון הקדמי

תנסה לחשוב לגבי הנמכה של הרכב, זה יתן לך מראה הרבה יותר טוב.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...