Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב, 205,

לאחרונה שמתי לב שהאורות נסיעה ממש חלשים... ובכבישים חשוכים אני לפעמים מגיע למצב שבו אני ממש מתקשה לנהוג... ואני נאלץ להשתמש באורות גבוהים בדרך קבע...

יש למישהו המלצה כלשהיא ?

החלפת נורות לחזקות יותר ?...

אשמח לקבל כל הצעה....

תודה רבה!,

ניר.

פורסם

סביר להניח שמדובר בנפיצת אור כתוצאה מרפלקטור חלוד / פגום כתוצאה ישירה של גיל הרכב.

הפיתרון החלפת זוג פנסי חזית ושימוש בנורות הסטנדרטיות שממולצות ע"י היצרן.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף,

וודא כי אין מצב בו יש אדים על הפנס מצדו הפנימי- זה עלול להיגרם כתוצאה מאי-אתימה.

דבר נוסף, וודא שהפנס נקי, העבר סמרטוט רטוב... לך תדע מה תגלה...

סע בזהירות!

פורסם

יכול להיות שהלכו הרפלקטורים.

יכול להיות שהלכו העדשות.

יכול גם להיות שהפנסים שלך סתם לא מכוונים, ואתה מאיר על הריצפה או על הדיירים בקומה 8.

אפילו יכול להיות שמותקנות אצלך נורות R1 רגילות ולא הלוגן.

אבל באמת שקשה לדעת דרך הפורום, וכדאי שתיגש לחשמלאי בנושא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רפלקטור הוא המראה שנמצאת מאחורי הפנס.

שאלה לגבי ניקוי הפנס. אצלי גם יש פנס אחד אם רפלקטור וזכוכית מלוכלכים והבעיה היא שאין אפשרות לפתוח את הזכוכית מהפנס בכדי לנקותו כנדרש. אני כן יכול לפרק את הפנס מהרכב ולהוציוא את הנורה החוצה בשביל לשטוף אותו.

השאלה היא האם יש חומר או שיטת נקיון שבה אני אהיה מסוגל לנקות את הפנס רק בעזרת שטיפה ללא ניגוב וייבוש בעזרת מטלית?

תודה

פורסם

מתעלק על השרשור - גם אצלי האור חלש. אציין שהרפלקטור בסדר. הפלסטיק של הפנס

לא צהוב. הרכב הוא הדייהטסו שלי. יש נורות ממולצות ?

Veni Vidi Vici

פורסם

שלום.

תיתכן והבעיה במפלי מתח יש לבדוק ארקות וחיבורים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם יש מפלי מתח גדולים אל הפנסים הראשיים אז מתגברים על זה בהתקנת תיבה המכילה 2 ממסרים עם נתיכים המעבירה ישירות מתח (וזרם) אל הפנסים מהמצבר וכך עולה עוצמת התאורה בהרבה.

תיבת הממסרים הזאת נקראת בשפה עממית "מגבר אורות" וניתן לבדוק הצורך בה ולהתקינה אצל חשמלאי

רכב וכשהיא מותקנת ברכב יורד העומס החשמלי על מתג וידית האורות, תיבת הנתיכים ומחברי חשמל לפנסים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היתה לי את אותה הבעיה ב BX, הרפלקטורים היו מקולפים, קניתי זוג פנסים ראשיים חדשים ו..כלום.

לא עזר, מאז אני מאמץ את העיניים קצת יותר ובכל נסיעה בלילה מושיב עטלף על החלק הקדמי של מכסה המנוע כמו הסמל של יגואר...

חבל שלא קיבלתי את הפתרון הזה לפני שנתיים, החשמלאי שהייתי אצלו לא נתן לי פתרון כזה.

בריאות לכולם!

פורסם

מצטרף לדעתם של חברי ובמיוחד לשל בני.ל ורפי לין.

קודם כל לבדוק מפלי מתח.

אם תקין / סביר, יש לבדוק כיוון אורות ועוצמת אורות בפועל

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אני מתעלק על השירשור ממקום שונה.

יש סדרות נורות מעולות של פיליפס, VISION PLUS היא הטובה ביותר ע"פ מה שהבנתי, והן משפרות את התאורה בצורה דרמטית, שוב ללא קשר לבעיות שאולי יש לפותח השירשור.

שאלה למומחים, רפי, דני: האם יש סדרות כאלו גם בגודל H7 ??

איזה סדרות ? איך משיגים ?

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...