רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,353 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שישי 26.8.11 ביצע מועדון אלפא רומיאו ישראל הדרכת נהיגה לחברי המועדון ברמת הכובש. ההדרכה בוצעה ע"י צוות אלטרנתיבי המיומן. היה יום מועיל, מלא אדרנלין, כייף והנאה צרופה. תודה לכל הצלמים על התמונות היפות. עוד תמונות רבות גם בקישור הבא בקארספורום ובפייסבוק המועדון: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=392558
הודעה אחרונה מאת IAROC, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, מכיוון שקראתי את התקנון, שקלתי אם ההודעה שאני רוצה לפרסם נקראת פרסומת או לא אבל מכיוון שאני מבקשת עצה, החלטתי שכנראה שאינני עוברת שום עבירה מחפשת בעלים של פיאט 124. מעדיפה שהרכב לא יהיה חבר במועדון ה5. לא שחלילה יש לי בעיה עם זה, ההיפך הוא הנכון, זה מה שנקרא "אובר קוואליפייד" בשבילי. רוצה לצלם פיאט 124 שנראית טוב אבל לא מהממת או מושקעת מידי. האם יכולה להעזר בידע שלכם על מנת להגיע לגורם הנכון? [email protected] מודה מראש על התייחסותכם אלונה
הודעה אחרונה מאת אלונה1, -
בשעה טובה התחלנו לשפץ את הפיאסטה שלנו בזכות חבר הפורום אייל עובדיה (אגזוזברקס) יד ראשונה במשפחה הרכב עבר 190000 קילומטר עומדת כ 7 שנים בחצר שלנו רשיונות מוקפאים התחלנו בשיפוץ מערכת הבלמים הוחלפו צלחות, דיסקיות,שופצו קליפרים קדמיים צינורות בלמים משאבה מרכזית משאבות אופן אחוריות, מיסבים אחוריים, מצב הפח אינו כלכך גרוע אך יש מכה ליד הפנס אחורי ורקבון בתא מטען. המנוע במצב סביר, מניע בשלב ראשון במנוע יוחלפו משאבת מים ,צינורות מים,צינורות דלק,פלאגים , פלטוינות, שמן ,פילטר שמן, משאבת מים ,רדיאטור ינוקה. מבקש המלצה לפחח טוב מאזור המרכז. יש לי הרבה חלקים, אם יש למישהו חלקים להציע אשמח וגם אני יכול לעזור אם מישהו צריך. אם יש למישהו הצעות לשיפוץ אשמח לשמוע. מקווה להמשיך ל…
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חיפשתי קודם כל כאן בחיפוש אבל האפשרויות והתשובות מאד מבלבלות ולא חד משמעיות. אני מחפש רפד לפיאט 127 שלי. אני רוצה לרפד את הכסאות הקדמים והמושב האחורי. אני רוצה לשים ריפוד שלא גורם להזעה (בניגוד לריפוד המקורי של ה 127 שהוא סקאי). אני מחפש משהו שדומה לריפוד המקורי (אולי שילוב של בד וסקאי או משהו בסגנון) . אשמח לקבל המלצה לרפד רכב הוגן במחיר הוגן (אני לא מתכוון להשקיע אלפי שקלים בריפוד .. בוא נגיד גג 2500 ש"ח .. וכן רבים פה ירימו גבה אבל אני ממש לא חושב שיש איזה סיבה בעולם לשלם אלפי שקלים על ריפוד. מי שרוצה ומוכן לשלם אלפי שקלים שיהיה לו בכיף כמובן ) מישהו יכול להמליץ על איש מקצוע הוגן וישר בתחום (רצוי לא באזור ת"א-הרצליה, שכן הרפדים באזורים אלה דורשים מחי…
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מזל טוב לגיורא על הבריסקה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 3 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש ממיר חלודה אכותי לא צבע המרייט, חומר שיעלותו כבר ידועה ועובד טוב אם למישהו יש נסיון ? תודה טל
הודעה אחרונה מאת nfoffman, -
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
ביום שישי ה - 26/8/2011 החל מהשעה 15:30 נאספים יחד, מפגש השפלה ומפגש ירושלים נפגשים שוב הכי קרוב שאפשר כאן בארץ לאלוויס (אהרון פרסלי ז"ל) ולממפיס. לאור מפגש מוצלח במקום בשנה שעברה הבטחנו לחזור ולהגיע מקום יחודי שמוקדש כולו לכבוד המלך - ואנחנו נהווה תפאורה הולמת וחברה מושלמת המיקום: תחנת "דלק" בנווה אילן, לבאים מהמרכז על כביש 1 - יורדים במחלף אבו גוש חזרה לכיוון ת"א. ימינה בפנייה לנווה אילן וקרית יערים, בכיכר הראשונה שמאלה והתחנה עם הפונדק משמאל במרחק קצר מכביש מס' 1. שיירה מסודרת לבאים מדרום ומראשון לציון - נק' מפגש על כביש 431 בצד ימין מיד אחרי מחלף כביש 40 (רמלה ביל"ו) לכיוון מזרח. תזוזה בשעה 14:45 ללא עיכובים. שיירה מירושלים -…
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר תל אביבי התקשר אלי עכשיו ואמר שהוא ראה בסיבוב עם הכלב שלו וספה ישנה זרוקה בפינה של נחלת בינמין ופרנקל , הוא אמר שיש מסביב גם כמה חלקים זרוקים. יותר מיזה אין לי מושג. בחרתי לשתף כי אין לי שום עניין בווספות ויכול להיות שמישהו יעשה בזה שימוש. שוב אין לי מושג על מצב, אם היא תהיה שם , ועל נכונות הדברים, יום טוב
הודעה אחרונה מאת honda cx500, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בחיפוש אחרי הכיוון המושלם לאופנוע, הגעתי לאתר יפני שמראה ביצוע אובראול לבימר הסיום היה כיוון שסתומים מושלם כיוון הצתה עם אקדח הצתה וכיוון קרבורטור עם מכשיר וואקום, הצליל מהמנוע היה מדהים, האם יש למישהו את המכשיר הנ"ל, והאם יכול להסביר איך משתמשים איתו? התמונה שלו מצורפת בקישור: תודה רן http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=20&Ct=ZA&SbCt=BA_15_20_ZA_15
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מאוד יעזור אם תתנו לי דעה אישית על הרכב כמו איך הוא,בעיות מסוימות שיש ,וסתם התרשמות אישית. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת m-o-t, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ללא מלים:
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בקרוב ימלאו ֳ30 לרכבים חדישים יחסית בעלי כריות אויר איך מטפלים בכריות? מי מוודא תקינות ? היכן ניתן לשפץ ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הזמנה לחובבי מורשת מוטורית ובעלי רכבי אספנות בכרמיאל והגליל ביום שישי ה- 2.9.2011 החל משעה 16:30, יתקיים המפגש השלישי של סניף כרמיאל והגליל, במדרחוב המתחדש מאחורי הקניון בסמוך לכניסה הראשית לכרמיאל. המפגשים מתקיימים בשלב זה כמפגש חד-חודשי בכל שישי הראשון לחודש. בתוכנית:- הופעת אומן אורח, בעל רכב אספנות. ברכות וקבלת השנה החדשה תשע"ב. הרמת כוסית + תפוח בדבש. בתכנון לחודש אוקטובר:- טיול ואירוח חברי המפגש החדש, פרטים במפגש. זכות גדולה נפלה בחלקנו, תמיכה וגיבוי העירייה וראש העיר כרמיאל, בפעילות מוטורית של בעלי רכבי אספנות. עיריית כרמיאל, רכשה מערכת הגברה לתמיכה בפעילות הסניף החדש, ואנו מתניעים במפגש הקרוב תוכנית אומנותית רא…
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
אני מחפש מקום איכותי, וחשבתי שאוכל לקבל המלצות מחברי הפורום. רגע לפני שאתם שולחים לחפש בפורום- כבר בדקתי, אבל אני מעדיף לקבל עצה עדכנית, אולי ממישהו שצבע לאחרונה או מכיר מישהו כזה וכו'. אז היכן אוכל למצוא בעל מקצוע איכותי במחיר סביר ( אני מוכן לשלם, אבל עד גבול מסויים), נניח בין 6 ל-8 אלף? עדיף באיזור המרכז, אבל אם יש מישהו שבאמת עונה על הקריטריונים הללו, לא אתנגד לנסוע קצת יותר רחוק בשבילו. תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איזה חומר ממולץ לצפוי פנימי של מיכל דלק לאופנוע שהחליד.איפוא ניתן להשיג .
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי לכולם, ולאלפיסטים במיוחד! (ממנהלי הפורום אבקש שיקראו את הודעתי עד סופה, בטרם יעבירו אותה. תודה מראש!) אבא שלי, שב"ה יחגוג שישים בדצמבר הקרוב, רוצה כנראה להרגיש (שוב?!) צעיר, ושוקל החלפת הסקודה סופרב 1.8T באלפא 159. כשרכש את הסופרב לפני כשנה וחצי, ניסיתי מאוד חזק לשכנע אותו לרכוש את ה 159, אבל ב JTS2.2 לא אהבנו את הגיר הרובוטי, וה 3.2 Q4 היתה מדהימה, בעלת סאונד משכר וממכר, אבל הרגיש לו שבמחיצתה, תוך שבוע ייאלץ להפקיד את הרשיון בידי רשויות החוק. מסתבר שאתמול, בצעד ספונטני ובלי לעדכן אותי, הוא לקח את אימי לנ.מבחן נוספת ב 3.2 Q4 והם ממש אהבו! ואני, הנוסטלגי, שבשנת 1983 אביו אסף אותו מנתב"ג עם ג'ולייטה 1.8 כסופה ודנדשה, רוצה לשאול האם עכשיו, בעידן …
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שתי אופציות ראיתי עד עכשיו, אחת שכנראה נגנזה והשנייה שמתחילה לפי המקורות שלי באלפא רומאו להיכנס לשלב אישורי התכנון. המטרה שהם רואים לנגד עיניהם היא תחרות במכוניות כגון BMW סדרה 1.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 860 צפיות
כל תולדות הספורט המוטורי בישראל - מהמרוץ שהתבטל באשקלון 1970 ועד ההכרזה על מרוץ פורמולה ישראל http://www.mako.co.il/cars-magazine/sports/Article-a36981c6bf90231006.htm שווה לקרוא !
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קפצתי עם כמה חברים למפגש אחרי שמפגש הסובארואים שלנו הסתיים, הגענו טיפה מאוחר אז לא נשארו הרבה מכוניות. הפרארי יצירת אמנות!
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סצנות שגורמות לכם לצמרמורת, גם בפעם ה 100 שאתם רואים אותן. לי יש אחת מובהקת, מהסרט Sunshine, הסצנה בה הם רואים לראשונה את כוכב חמה, פשוט מ-ר-ה-י-ב. הגרפיקה הממוחשבת מדהימה, המוזיקה נהדרת, פשוט מדהים: http://www.youtube.com/watch?v=dp7z8Gvexas
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני קצת חדש בתחום ואני מאד ישמח לעזרה. יש לי אפשרות להביא לארץ מוסטנג שנת 71 שילדה עם עוד כמה חלקים. אני מעונין ברכב הזה לצורך הרכבה אישית אני כבר הרבה{אולי לא מספיק} מסתובב כאן בפורם ועדין לא הבנתי מה זה כולל מבחינת להכניס אותו לארץ מכס. וכדומה אני מאד ישמח עם תעזרו לי.
הודעה אחרונה מאת hgec220, -
-
קונצרט השבת!
מאת השושנים- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודה מיוחדת לאבי פרידמן ולפול גז על הדבר הבא: ולא לפספס את הווידאו בסוף-אחרי שתיראו תבינו! -רן http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=49623
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 856 צפיות
התמונות:
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 2 תגובות
- 843 צפיות
רכשנו ds21 מודל 73 שנצבעה רופדה ושפצה להפליא כעת יש בעית נזילה וצריך להחליף מסרק הגה שפוץ זה קצת בעיה חיפשנו איפה לו ולא מצאנו כולל במוסך בן נמצא כעת הרכב שיש שם כמה dsים. האם מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת Kobizz, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המפגש יתקיים מאחורי המרכז המסחרי של שפיים, (במרחק 2 דקות נסיעה ממפגש השרון) בתאריך ה 26.8 (יום שישי הקרוב) משעה 15:30. חוץ ממלא סובארו ישנות יהיו גם שתייה ובורקסים. מפה: וככה זה היה בפעם שעברה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=381116&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A7 כולם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב , אני בשלבים סופיים של הרכבות ברכב אחרי שיחזור . נתקלתי בבעיה עם הגומיות של הדלתות ועם חלון המשלוש הקדמי בדלת ימין . א. מישהו מכיר בעל מקצוע שיכול להכין חלון כזה HAND MADE ? ( עדיפות לאיזור הצפון ) ב. האם יש סיכויי למצוא חלון כזה איפשהו בארץ ? (מדובר על ב.מ.וו 1602 , 1977 ) ג. אני צריך בעל מקצוע שיוכל לכוון לי את החלונות של הדלתות שכבר עובדים אבל לא מכוונים והחלון זז לצדדים בהורדה/העלה שלו . ד. גומיות ? יש מישהו שמתמחה בגומיות לחלונות לצפון ? שיוכל לאתר לי משהו חלופי/מקורי ? תודה רבה ולסיום - תמונה להמחשה
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
מועדון החמש מזמין למפגש חודשי שני של כלי רכב אספנות בדרום במפגש יד-מרדכי - בוטל ! 1 2
מאת מועדון החמש- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
מפגש חודשי של רכבי / אופנועי אספנות בדרום מטרת המפגש הינה לגבש את בעלי רכבי / אופנועי אספנות מאיזור הדרום. והפעם ביום שבת 27.08, בקפה 'ג'ו' - 'מפגש יד מרדכי' , צומת יד מרדכי, משעה 10.00 בבוקר- 13:00 בצהריים. לבאי המפגש תינתן הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו. מוזמנים כל בעלי רכבי / אופנועי אספנות מאיזור הדרום, חברי מועדון החמש, וכאלה שאינם רשומים כחברים. להזכירכם ניתן להצטרף למועדון במסגרת המבצע לקראת אירוע סוכות. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=388612 לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג-חבר מועדון החמש מקבוץ יד מרדכי- 2715049- 052 צביקה מרגלית- מועדון החמש…
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב ה-26/8/11 נצא כולם חברים ואורחים בשיירה ססגונית ונצטרף לחגיגה המוטורית בקפה אלוויס בנווה אילן. נפגשים בשעה 14:30 בטוביה ובשעה 15:00 בדיוק משחררים קלאץ' לכיוון היציאה מהעיר. להתראות בשישי - רן
הודעה אחרונה מאת מצא, -
יגואר XJ6 1980 1 2
מאת gdiil-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לא מספיק לי כניראה הצרות מהמרצדס שעדיין בשיפוצים והסוף לא נראה קרוב הוספתי לשיגעון יגואר סדן XJ6 1980 שהבאתי ממיאמי. אני מחפש מישהו שיודע משהו על האוטו הזה, יש לו מע' קרור מוזרה במקצת. חוץ מהרדיאטור יש עוד מיכל הרחבה מפח על הדופן ועוד מיכל עיבוי מתחת לכנף. יש גם שני מכסים למים, אחד על מיכל ההרחבה והשני בראש המנוע. אני מבקש לדעת איזה מיכסים צריך ואיפה. אני יודע שצריך מכסה בלחץ של 16 psi על מיכל ההרחבה. אינני יודע איזה מכסה צריך על ראש המנוע ולא מצאת בספרות לא של היינץ ולא במקום אחר, מה צריך להיות שם. כשאני שם מכסה רגיל על ראש המנוע, יש בריחת מים מהמכסה הזה החוצה. האמריקאי עשה שם כל מיני פטנטים כדי לבלום את הנזילה אבל ללא הועיל. אם מישהו …
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איך לא חשבו על זה קודם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4111839,00.html בהצלחה - רן
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -