Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על סיאט איביזה 2001 עד 2003 ידני 1400 אוטו טוב אמין לא מתקלקל מהר וכו ?

מי שיודע ומבין בבקשה לעזור ולתת לי את דעתו תודה שוב חולה על הפורם הזה

פורסם

לחבר שלי יש איביזה שנת 2003, דגם הספורט (מנוע 1400, 100 סוסים). אני בספק אם הוא יוכל להעיד על אמינותו של הרכב (כיוון שהרכב אצלו רק כמה חודשים), אך אני יודע בוודאות שבנתיים הוא מרוצה ממנו.

ד"א, אני יודע שיצא לו כבר לבלות במוסך בכדי לתקן/להחליף משהו, אבל אינני יודע אם מדובר בתקלה של ממש או במשהו שנגרם עקב בלאי טבעי.

פורסם

יש לנו איביזה כמו בסמלון.

אחרי 21500 ק"מ, אני לא יכול לומר הרבה על אמינות.

החלונות חשמל כבר הוחלפו על חשבון האחריות. פלסטיקים בדשבורד הוחלפו פה ושם.

אבל בגדול בגדול - האוטו אחלה.. :-)

מציע לך להריץ חיפוש בפורום. תמצא הרבה תגובות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סלח לי, אבל לרכב עם 22,000 ק"מ לא אמורים להתפרק פלסטיקים. אפילו בצרפתייה שלי לא הייתה שום בעייה עד 60,000 ק"מ (לא שזה הרבה)...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

אחרי 21500 ק"מ, אני לא יכול לומר הרבה על אמינות.

החלונות חשמל כבר הוחלפו על חשבון האחריות. פלסטיקים בדשבורד הוחלפו פה ושם.

יחסית לאחד שהאוטו נמצא אצלו רק 21.5K ק"מ, נשמע דווקא כאילו יש לך לא מעט מה לומר על אמינות.

אמינות זה לא רק מכאנית מסוג לשפוך מנוע או גיר גמור... אמינות זה גם חלונות חשמל שמשמידים את עצמם לדעת.

מוטי

• תוכן חדש...