Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברנו קנגו שלי הייתה (אולי עדיין יש) בעייה, לסרוגין תוך כדי נסיעה נדלקת נורת החימום של הצילנדרים באותו הזמן בהתאמה המנוע הופך עצל (עוד יותר עצל זאת אומרת)

סימפטום נוסף הוא שכאשר אני נוגע בדוושת הבלם הגז אינו מגיב עוד, לא משנה כמה חזק אני לוחץ על הגז או כמה חלש אני לוחץ על הבלם!

נציג הליסינג אמר "החליפו פוטנ@!$@#$ לא יודע", אני עצמי השלמתי ל"פוטנציומטר" והוא אמר "כן כן כן נכון"

אשמח על כל תשובה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

בקנגואים היותר חדישים דוושת הגז אינה מחוברת למשאבת ההזרקה באמצעות כבל מכאני כבעבר. ברכבים אלו דוושת הגז בעצם מזיזה פוטנציומטר שמחובר למחשב, והמחשב הוא זה שקובע את כמות הדלק המוזרקת לצילינדרים.

תקלה בפוטנציומטר הנ"ל אכן גורמת לסימפטומים שתיארת.

התקלה הזו, אגב, נפוצה יותר ברכבי רנו מגאן המצויידים באותו מנוע - F8Q הידוע לשימצה.

פורסם

כך שיערתי, אבל לא חשבתי שיש לי "מצערת אלק'"

האם יש גם מצערת וגם חיבור ישיר למשאבת הדלק, או רק פוטנציומטר.

אני שיערתי שהקשר בין הברקס לגז נובע מנפילת קומפרסיה בסעפת היניקה... כנראה שלא כך הדבר

בתודה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...