Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמנוע קר לאחר התנעה(בבוקר) הטורים מגיעים לאזור ה 1700 שזה נראה לי קצת גבוה .

לאחר נסיעה של בערך 1 ק"מ בעצירה ברמזור ,אני מעביר לניוטרל כי אני מרגיש שהאוטו רוצה לנסוע,ואז הטורים מגיעים לאזור ה 2200- 2500 .

יש לי הרגשה שלעמוד ברמזור שתי דקות במצב דרייב בטורים כאלה , אני "קורע" את הגיר.

כמו כן מידי פעם כאשר אני מעביר לניוטרל בעצירה כשאני מרגיש שהטורים גבוהים,הטורים עולים ויורדים לסרוגין בין 600 ל 2600 ולאחר כמה שניות נדלקת נורית "בדוק מנוע". כבוי המנוע והתנעה מחדש מחזירה את המנוע לטורים נורמליים.

במשך היום לאחר שמחוג החום מתייצב באמצע ,הטורים נורמליים ואין שום בעיה.

1.מה יכולה להיות הבעיה ?

2.כשהמנוע קר לגמרי ,מה הטורים הנכונים ?

3. האם אני עושה נכון שאני מעביר לניוטרל כשהטורים 2500 בעצירה או שהגיר בנוי לזה .

פורסם

בכל מקרה תקן התקלה מהר כי השילוב להילוך בסל"ד גבוה והרכב עומד אינו טוב ומצד שני עבודת מנוע בסל"ד גבוה בסרק אינה טובה למנוע הפועל "על ריק" (נסה להכות עם פטיש סתם באויר ותראה שתקבל נקע בכתף ובשורש כף היד).

האם במכוניתך יש קרבורטור או הזרקת דלק?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נראה שכדאי לך לגשת למכון טוב להזרקות דלק או למוסך מצויד במחשב/סורק אבחון והמכיר את מכוניות סובארו. מהיכן אתה בארץ?, כי אולי אוכל להפנותך למקום מתאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

סביר להניח שיש בעיה במנוע הצעדים (נדיר) או בחיישן המצערת - שבמקרה בדגם זה מכיל בתוכו מיקרו-סוויץ' שמשדר למערכת הזרקת הדלק האם האוטו בסרק.

אם נגעו בכיוון של החיישן מצערת ו/או "כיוונו טורים" ע"י שינוי בכיוון הבורג שעוצר את המצערת - ייתכן ושם נעוצה הבעיה ולכן יש לכוון מחדש את המצערת ו/או החיישן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מוסך מורשה לא איתר את הבעייה?????????

האם חיברו סקנר בתקשורת למחשב הרכב לאיתור הסיבה שהנורת צ'ק אנג'ין נדלקה לך?

ואו האם חיפשו בסקנר "נתונים עכשויים" לראות האם הTPS מכוון ושאר הנתונים?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...