Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת בדרכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יום א הגשום נסעתי לי עם האופל קדט הצהובה שלי ,

אפרופו שירשור של רכב אספנות ליום יום , אין לקדט בעיה

בכל מזג אוויר לנוע בקלילות בלי בעיות כלל .

למי מכם שזוכר את סיפור הבוחן תנועה שעצר אותי לבדיקה ו"הוציא לי את המיץ"

אז הופ , עוצר אותי שוב שוטר , רשיונות הוא מבקש בודק והכל בסדר ,

הרכב עם טסט , נקי ומסודר , נע אחרי 09:00 כמובן והכל טוב .

"פתח מכסה מנוע " אומר השוטר . מההההה ? למה מכסה מנוע ?

אני בוחן - הוא אומר לי , שובבבבב אני אומר לעצמי , לא יכול להיות ?!?!

מה יש להם מהאוטו שלי ?

הוא ראה כי אני מביט עליו בפליאה , אבל לא ידע מה עובר בראש שלי ואמר :

"אני יכול להראות לך את תעודת הבוחן שלי "

או קיי , אמרתי וחייכתי , נראה .

הוציא , הראה , באת בוחן .

טוב אז אני חייב לעשות את מבוקשו .

בדק מס. מנוע ,

הגה לימין מקסימום , בדק מתחת לאוטו , כנראה תפוחים , גרמושקות הגה ,

וגם לצד שני , אורות ,

ואמר " יש לך אוטו מסודר יפה " ווווווואאאאאאאוווווווו

אמרתי לעצמי , לא כולם כמו הבוחן ה.... הוא .

נחמד זה , ודיברנו קצת .

מתברר שיש לו אופל רקורד 57 , זה עם הכנפיים האחוריות מנופחות קצת .

עדיין לא נוסעת , אבל בשלבים ,

אז - יצא מכל המתח ההתחלתי הזה עוד חבר לאהבת האופלים שלי .... :-)

ובתקווה לטוב לכל מי שנבדק ע"י הבוחנים

כנראה שלא כולם ח.. .. ת .

ביי

דרור .

rekord56.gif

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

קודם אסע לראות את הרכב ,

אני גם יכול לעזור לו בחלפים ,

ותאמיני לי שאבי אותו למפגשים וגם אדאג שירשם .

כבר באו דרכי מספיק חברים :-)

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

תהיה בריא דרור איזה מזל יש לך, כל שנה נופל על ביקורת. לפחות השנה יצאת עם ברכות ולא עצבים לחג.

למזלי אני עד היום נתקלתי פה ושם בביקורת רישיונות, המקסימום שהם שואלים זה "זה אופל זה? :shock: ".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תהיה בריא דרור איזה מזל יש לך, כל שנה נופל על ביקורת. לפחות השנה יצאת עם ברכות ולא עצבים לחג.

למזלי אני עד היום נתקלתי פה ושם בביקורת רישיונות, המקסימום שהם שואלים זה "זה אופל זה? :shock: ".

לך תדע , בתור מנהל מועדון אופל אולי גם לך תהיה עדנה מהנושא

אולי יהיה עוד חבר עם אופל , ולא כזו משנת 74 ..אלא משנות החמישים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

וסרשטיין דרור

פורסם

תסלח לי, אבל זה לא שוטר טוב. :evil:

לי גם קרה כמה וכמה פעמים ששוטרים השתמשו בסמכות שנתן בידם החוק לעצור אותי לבדיקה רק כדי לספק את הסקרנות הילדותית שלהם לגבי הרכב.

זה מאוד מעצבן שרכב משטרה נוסע אחרי וכורז לי לעצור, בודק לי את הרשיונות ואז מתחיל לשאול אותי שאלות על האוטו"איזה אוטו זה?" "רואה הרבה מוסכים?" "מה, אתה נוסע בו יום יום?".

זו חוצפה ממדרגה ראשונה לעכב אזרח שזמנו אינו חינם סתם מתוך סקרנות ושעמום. בטח כשהכביש מלא באותו זמן בנהגים שלא מאותתים, לא שומרים על נתיב, חותכים בפראות ומשתוללים באופן כללי.

פורסם
תסלח לי, אבל זה לא שוטר טוב. :evil:

לי גם קרה כמה וכמה פעמים ששוטרים השתמשו בסמכות שנתן בידם החוק לעצור אותי לבדיקה רק כדי לספק את הסקרנות הילדותית שלהם לגבי הרכב.

זה מאוד מעצבן שרכב משטרה נוסע אחרי וכורז לי לעצור, בודק לי את הרשיונות ואז מתחיל לשאול אותי שאלות על האוטו"איזה אוטו זה?" "רואה הרבה מוסכים?" "מה, אתה נוסע בו יום יום?".

זו חוצפה ממדרגה ראשונה לעכב אזרח שזמנו אינו חינם סתם מתוך סקרנות ושעמום. בטח כשהכביש מלא באותו זמן בנהגים שלא מאותתים, לא שומרים על נתיב, חותכים בפראות ומשתוללים באופן כללי.[/QUOT

אישפוז יקר (אולי כדי לשנות את השם לעין הזעם)

יש לך המון בבטן כנגד המשטרה ואולי אפילו בצדק, כמו שראית שמתי גרשים לפני המילה טובים, מפגש עם בעל סמכות כל בעל סמכות הוא עניין רגיש, ואינו סימפטי מראשיתו....

הוסף על כך דעות קדומות, הסטוריה, וחויה גרועה, והרי לך נק' מוצא לפיצוץ.....

משטרת ישראל ושוטריה, הם הפנים של עם ישראל, הוסף לכך את מאות המתנדבים, והסיעניים של המשטרה ותגלה שם את הפרצופים המוכרים לך מחיי היום יום....מה לעשות לא כולם מושלמים ולא כולם מוצלחים כמו אצלי ואצלך במשפחה... דרור בחר בשירשור להפגין צד אחר במפגש עם החוק, צד שלדעתי יש לעודדו... וכשגריר טוב אפילו לתרום אותו לטובת התחביב המשותף....ככל שיהיו יותר שוטרים אוהדים בצד "שלנו" החויות המכאיבות "שלך" יקטנו....

לפני יומים במשמרת "עקף" אותי בטיסה נמוכה אופנוע גדול כעשרה ס"מ מהמראה המספר מקופל

להזכירך מדובר בניידת משטרה בתפקיד......הרים אצבע אמצעית וחשב להיעלם....יכולתי כמובן לפתוח במרדף לסכן את כל העולם וללמד אותו לקח ....אבל מתוך היכרות עם עולם האופנועים....מופע הרמזורים והכרה טובה יותר ממנו של י-ם, נתפס הבחור ברמזור ללא דרמות מיותרות...התנצל סידר את המספר וחזר הביתה בשלום.....מסתבר שאפשר גם אחרת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני מוכן לחתום שזה היה ילד ,

ולדעתי היתה צריך להעניש אותו.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
ילד זו תפיסת עולם, לא גיל כרונולוגי.....היו "ילדים" שבגיל 21 כבשו חצי עולם......
אויש נו,

בנוסף לתפיסת העולם שלו , אני מוכן לחתום שמעבר לזה הוא גם לא מוותיקי הדור.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...