Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אם הסאב וופר של SONY 1200W הוא שווה במחיר של 450 שקל כולל תיבה?

דרך אגב אם מישהו מכיר את הסאב הזה אז בבקשה אולי הוא יכול לומר לי עליו איך הוא?

פורסם

נראה לי שאין לאף אחד נסיון פה עם הסאב הזה

הסאבים של סוני לא משהו בלשון המעטה ובאוטו מחיר עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולהביא את הלנזר MAX או פיוניר

תלוי איזה מגבר יש לך

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

התגובה הכי מצחיקה ששמעתי בחיים שלי,

סאבוופרים של סוני הם מעולים, נתונים מצויינים יחסית למחיר (VAS QTS FS XMAX)

שילובם מביא לתוצאות מעולות בתיבות קטנות,

ממליץ על הסאבוופר האדום של סוני ובכלל הכסוף.

אפשר למצוא אותם באתר www.e-net.co.il

תמיר

פורסם

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=page.display&page_id=14&mfg_account_ID=4&category_id=23

אלה הסאבים , אחלה של סאבים אני חייב לציין , אני שמעתי את הXS- L121P5P (האדום ה 12 אינץ)

והוא נישמע ממש טוב , חזק מאוד , אני אישית מאוד אהבתי את הסאונד שלו.

הם יחסית די נדירים בארץ (וחבל), אחלה של מוצרים באיכות מעולה (ואפילו צורה יחודית - מחומש).

כשהייתי בארה"ב ראיתי אותם בכל פינה , אין חנות שלא מחזיקה אותם שם וכל המוכרים אומרים שהם הכי טובים ..

פורסם

סוני זה חברת איכות יפנית - אולי ההכי עתיקה בארץ

זוכרים שפעם היה רק סוני או סאניו? המערכות הכי טובות... סוני... הטלווייזיות הכי טובות סוני...

גם היום המוצרים שלהם יקרים ואיכותיים - מה גורם לכם לחשוב שהם משקיעים פחות בתחום הרכב?

הסדרות היקרות שלהם פשוט מצויינות

ואחד הדברים שבו סוני מצטיינים בו במערכות שלהם - זה צליל אנושי ובאס חזק

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סוני זה חברת איכות יפנית - אולי ההכי עתיקה בארץ

זוכרים שפעם היה רק סוני או סאניו? המערכות הכי טובות... סוני... הטלווייזיות הכי טובות סוני...

גם היום המוצרים שלהם יקרים ואיכותיים - מה גורם לכם לחשוב שהם משקיעים פחות בתחום הרכב?

הסדרות היקרות שלהם פשוט מצויינות

ואחד הדברים שבו סוני מצטיינים בו במערכות שלהם - זה צליל אנושי ובאס חזק

user_online.gifreport.gif

כי זה כבר לא MADE IN JAPAN

זה כבר

MADE IN MALAZIA & MADE IN PHILIPINE

פעם היה איכותי היו כבר לא ....:|

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אם אפשר לדעת מאיפה אתה קונה את הסאבוופר הזה במחיר הזה?

תודה תמיר

פורסם

אני אישית היה לי סאב של סוני ומאווווד הייתי מרוצה ממנו .......עד שנגנב :-(

אני אישית ממליץ עליו וגם המחיר שלו לא בשמיים

הסאב ייתן תמורה מלאה לכסף

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

פעם!!! סוני היה משהוא.

היום זה כבר לא.

הרדיו דיסקים שלהם ממש על הפנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
פעם!!! סוני היה משהוא.

היום זה כבר לא.

הרדיו דיסקים שלהם ממש על הפנים.

אוקיי - כאן אני נאלץ להתערב, ולהעיר כי הרדיודיסק שיש ברשותי (טפו טפו טפו), הוא של סוני ואני מרוצה ממנו עד הגג!

זה אומנם הדגם ההכי יקר שלהם (חוץ מדגמי DVD), אבל זה באמת אחלה מכשיר, נותן כל מיני אופציות כיוונון, שליטה על סאב, חיתוכי תדרים, אקוולייזר 7 ערוצים, DSO ("העלה" מלאכותית של הבמה), שיפור איכות קבצי MP3 וכו'...

(המכשיר אצלי כמעט שנתיים - ובלי (טפו טפו טפו) תקלות...)

לגבי הסאבים שלהם - אין לי מושג לצערי - עוד לא יצא לי לשמוע אותם.

אבל אם להסתמך על מה שאומרים כאן - אם הוא אכן שווה ערך לפיוניר - אז בטוח תלך על הסוני אפילו לאור העיצוב המיוחד שלו... (כי למרות שמראה זה לא הכל - זה בכל זאת מרכיב חשוב במערכת! והסאב הזה בהחלט עולה על הפיוניר בעיצוב שלו!)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...