Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דברים רעים באים בשלשות, אצלי באוטו הם באים בשרשרת של טיטניק.

היום איבחנו אצלי שהלך אטם ראש מנוע. (הבעיה שחשבתי שהקרבורטור מוצף-צביקה אומנם הסימפטומים זהים אבל הוא לא מוצף וזה אטם הראש).

הטיפול אמור לעלות בסביבות 2000 שקלים פלוס מינוס, וחשבתי אוליי כדאי לי לעשות אוברול למנוע, לפרק אותו לגורמים להזמין חלקים חדשים ויותר עמידים ולבנות אותו מההתחלה עד הסוף, על הדרך להביא תיבה חדשה (אני מעדיף ידני), וזאת בגלל אי הוודעות שאופפת את רכבי, כל יום משהו מתקלקל, ולי דיי נמאס מהדבר.

האם האופציה נראית הגיונית, כדאית (לא מבחינה כספית), כדאית לטווח הרחוק (האוטו בכללי מצויין, אין בעיות חלודה, עיוותי שלדה חשמל או כל דבר אחר,אני גם מתכנן להשאר עם האוטו לפחות עוד 6 שנים (עד שאני מסיים הנדסאי+צבא+ קבע).

או שכדאי לי למכור אותו כבר עכשיו לחלקים, ובכסף להשתמש להחזיר הלוואות שלקחתי מאמא בשביל הפסיכומטרי ,(אחרי הכל תלמיד תיכון).

אם אתם חושבים שכדאי ללכת על אוברול, אני אודה אם תוכלו לרשום ספקים של אנשים מהם ניתן להשיג חלקים מכניים (J?E בשביל הבוכנות AEM לקאמשפט וכו').

אם לא אז בעוד שבוע יהיה שלט למכירה על האוטו.

רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

האוטו-אאודי 80 86 אוטו

פורסם

הכי הרבה שאפשר...בכל אופן אני לא הולך לבקש יותר מ7000, וכמו כל עם ישראל במיקוח נרד בטח ל6 או 6וחצי.

אבל אני עדיין לא סגור על העניין, נראה איך הדברים הולכים במהלך השבוע ואז אני אחליט.

פורסם

עקב עלויות, נהוג לא לשפץ מנועים אלא להשיג מנוע משומש מפירוק או יבוא (חפש בפורום לגבי עלויות שיפוץ. רמז- :shock: ).

הרעיון להפוך את הרכב לידני כרוך בהמון שינויים - אתה צריך גיר (אורכי), שטנגות, ידית הילוכים,

דוושת קלאץ', קיט קלאץ' שלם, גלגל תנופה מתאים, וכבל קלאץ'. אפשרי, אבל צפה להמון הוצאות.

יהיה יותר משתלם לנסות למכור (קשה לי להאמין שתקבל את הסכומים שאתה מבקש) ולמצוא ידנית.

ברר מחירים לשיפוץ ראש בעוד מוסכים, יש לי חבר ששיפץ ראש VW (סיאט 1.6 95) ב-800 ש"ח.

בנוסף, יש לי מנוע שהורדתי מהשירוקו שלי במצב טוב מאוד (החלפתי אותו במנוע של GTI :twisted: ),

אני שולח לך הודעה פרטית בנושא.

No worries 8)

פורסם
הכי הרבה שאפשר...בכל אופן אני לא הולך לבקש יותר מ7000, וכמו כל עם ישראל במיקוח נרד בטח ל6 או 6וחצי

אתה כנראה ממש לא יודע מה הולך בשוק...

אוטו בן 20 בלי מנוע...אם תקבל 600 שקל תגיד תודה. (כן לא ישלמו לך יותר בשביל אוטו לחלקים...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל התגובות פה שהולכות בקשר למחיר של רכב לפירוק, "אוטו בן 20 בלי מנוע...אם תקבל 600 שקל תגיד תודה. (כן לא ישלמו לך יותר בשביל אוטו לחלקים...)"

אני גר בצפון, בפריפריה, פה הולך הכל, זה לא שיש פה מלאי כמו במרכז ואז אם אתה לא תמכור לי אז אני אלך להשיג אצל מישהו אחר, פה אין תחרות, אם לא תקנה ממני לא תמצא את זה בכלל.

בקשר לעלויות של מנוע+גיר ידני והמרת הרכב לידני, אומנם תפגע בכיס היום אבל בעוד כמה שנים היא תחזיר את ההוצאה.

בקשר להשיג מנוע מפירוק,שוב, אין לי מושג באיזה מצב המנוע ויום אחרי שאני שם אותו (או יום אחרי שתיגמר האחריות) הלך משהו סתם השקעתי לכן אני מעדיף כבר לשפץ אותו עד רמת הבורג, בקשר לסכומים לזה יש לי טווח תמרון של 10K.

לכל אלה שיקפצו ויגידו-"נו, מה הבעיה תמכור את שלך בכמה שתוכל תוסיף את ה10 ותקנה סובארו".

שוב אותו רעיון כמו סעיף קודם.

פורסם

לא תגמור אוברול מלא + גיר ב-10K.

במקרה הטוב ב-15.

אל תשכח שתוך כדי פירוק אתה מגלה הפתעות.

תשקיע את המינימום שהאוטו ייסע. חבל.

פורסם

אני יודע שאני נשמע כמו בן אדם שתקוע עם הראש בקיר, אבל כמו לכולנו יש לי שיקולים משלי הנוגעים לעניין, תודה עד כה לכל מי שהגיב,ניסה לעזור ותרם מנסיונו.

השיקול העיקרי שלי בבניית המנוע מחדש הם שאני אדע בדיוק מה נכנס, איזה סוג של רכיב ומה איכותו,

בקשר לתיבה הידנית זה לא פריט חובה, זה שאיפה,אם תרצו, אבל ממש לא משהו שאני חייב.

בקשר לחלפת מנוע,למרות שקרגע אני לא כל כך נוטה לאופציה הזו, האם ניתן יהיה להתקין מנוע חדש, אני מתכוון נגיד מנוע 1800 של אאודי A4 שנת 2000 (השנה קצת מוגזמת) אבל מנוע של הזרקת דלק ולא קרבורטור, כמובן עם כל החיישנים, צמות חשמל,וסעפת שכוללת את החישנים.

פורסם
נגיד מנוע 1800 של אאודי A4 שנת 2000 (השנה קצת מוגזמת) אבל מנוע של הזרקת דלק ולא קרבורטור, כמובן עם כל החיישנים, צמות חשמל,וסעפת שכוללת את החישנים.

יש בחור אחד פה שעשה את זה לג'יפ סופה (חנן ג'יפולוג), אבל הוא עשה הכל לבד,

יש לו מוסך בתוך הג'יפ. אתה מוזמן לשאול אותו על הנושא.

פורסם

אני מודה לכל העונים אבל מישהו יוכל אוליי (אם הוא מכיר) לתת שמות של מקומות\אנשים\אתרים (רצוי ישראלים) שעוסקים ביבוא חלקים למנועים של חברות כדוגמת אלו שהזכרתי.

פורסם

בצע חיפוש.

לגבי השתלת מנוע מוזרק.

אפשרי , ואני מניח שבצורה זו או אחרת חוקי (יש לעבור דרך משרד הרישוי. הרבה לוגיסטיקה).

מבחינת מחיר -אתה מדבר כאן על מעבר לתקציב של 25-30K. מינימום.

אם אתה חושב שאני צוחק - לך על זה.

אתה עדיין בעניין ?

פורסם

אני עדיין בעניין-אבל לא מנוע מוזרק, הבנתי את הנקודה, שמר תודה.

שמעתי שמחירי המחשבים הניידים היום בירידה...מכונית תמורת לפטופ נשמע דיי מעניין.

• תוכן חדש...