Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיח לרצפת הרכב - 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

השטיח האדום הוציא ממני את כל שנאתי.

אז "גילחתי" היום את כל פנים האוטו.

אני מעוניין ללכת לרפד שיעשה לי שטיח רצפה שחור (כמו הלילה) וחדש.

כמה הנזק בערך בבקשה?

(אני בא עם רכב מפורק).

פורסם

עדכון:

קניתי 2X8 מטר לבד שחור\אפור.

מי יעשה לי את העבודה ?

עלות משוערת?

אשמח להשערות אפילו כיוון ש33 איש צפו בהודעה ולא יודעים. :\

פורסם

קניתי דבק ספריי . עוזר?

עשית את זה בעבר ? אם כן אשמח להיוועץ איתך יש לי המון התלבטויות ובלבול רמה מאוד מאוד קשה ככה שרק מי שעשה זאת בעבר יוכל לענות לי מספר מועט של שאלות חשובות.

כגון: 1.האם לעבוד , כמו שאמרו לי (לא אנשי מקצוע אלא מקורבים אליהם..) חצי אוטו לאורך ואז עוד חצי אוטו..

2.האם בעיקולים כשאני אצמיד את השטיח יווצרו עיוותים ו"עיגולים" וקשתות..מה אני עושה כדי למזער אותם או לא להגיע אליהם בכלל..

3. יש לי שטיח מקורי, אבל לא תואם ב100% האם לעבוד כשהוא השבלונה שלי? (יש לזכור כי השקעים שיש בשטיח המקורי - אני לא אוכל להגיע אליהם לדעתי...כלומר ליצור את האמבטיות..אלא אם כן מישהו יגיד אחרת או יתן לי טיפ לאיך להתגבר על זה.)

*קניתי שטיח יחסית גמיש עלה לי 16 מ"ר בשטיחי כרמל כ230 ש"ח (למי שירצה לעשות בעתיד..)

תודה למי שהגיב ועזר עד כה.

פורסם

הכי טוב זה לחלק את האוטו ל 3 חלקים:

אחורה =חלק 1.

קדימה =מחולק לנהג ולנוסע ליד.

תעבוד עם השטיח המקורי , תשתמש בו כשבלונה אבל כשאתה גוזר את השטיח החדש, תחתוך אותו עם ספאר של 20 ס"מ לערך מכל הכיוונים, אחרי שתתאים אותו , תגזור את המיותר.

פורסם

סתם לידע כללי, ריפוד ראשון אמרו בבוקר שהתקשרתי שהם לא מתעסקים עם זה.

אם למישהו יש עוד המלצות כדי לקבל טווח מחיר..(אולי עדיף לקחת לאיש מקצוע..)

אשמח לשמוע.

תודה.

• תוכן חדש...