Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הקומפוננט של LANZAR הסידרה הגבוה OPTI64(מיד באס) לקומפוננט קוראים OPTI6.1 .

ועל ה"קומפוננט" יותר נכון קואקסיאל 6*9 OPTI 692.

קיבלתי כמה הצעות מאנשים שיש להם אותם אבל עדיין לא יצא לי לשמוע אותם.

מה אתם חושבים?.

6.1 http://www.lanzar.com/el/OPTI6.1.jpg

692 http://www.autotoys.com/pics/OPTI692.jpg

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

אני לא מכיר אותם , ממה שנראה אין הרבה שמכירים אותם, אז אני אתן לך רק נקודות למחשבה אולי זה יועיל לך:

ה162 הוא 6X9 לכל 6X9 יש את הדברים הטובים והרעים שלו אבל הוא לא קומפוננט .

לגבי ה161 הוא מוצע במחירון של החברה ב 150 דולר מחירון חברה בכול מקום בעולם הוא כמעט כפול מהמחיר האמיתי שלו, משמעות שמחירו צריך להיות בסביבות 50-75 דולר . קומפוננט פשוט מאוד ומאוד זול וזה מחברה שסדרת האופטי שלה היא סדרה יוקרתית ?!!!!

זה נראה שלנזר רצו שיהיה להם רמקולים למכור ומצאו משהו שיוכלו למכור, אם תכנס לאתר שלהם וקיש על האופטי אתה תקבל את המגברים. תצטרך לחפש את הרמקולים , משמע שהם עצמם מנסים להצניע אותם.

אז אם אתה רוצה לרכוש משהו סתם במחיר של 100-200 ש"ח ניחא אבל אם יותר מזה אזי תבדוק מה יש לzap להציע כי יש כמה קומפוננטים שתוכל לשמוע אותם בארץ במחירים בין 300 ל500 ש"ח שהם טובים, המגנט שיש לי אותו, והוא יורד לתדרים די נמוכים ושולט בהם יפה מאוד יחסית למחירו, הליטטניניג אודיו, הפולס . ועל כולם בטוח שפחות תתאכזב אם תטעה מאשר על האופטי

אני מקווה שעזרתי לך יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בתמונה נראים טוב. אני אישית שמעתי קומפוננטים של לאנזר אבל לא את הדגם הנ"ל. רק התאכזבתי.

אם אתה חושב לקנות את זה אני מציע לך בחום לשמוע אותם קודם! תילך למתקין כלשהו תבקש שישמיע לך.

פורסם

התקנתי אותם לחבר.

הסט חזק. אבל רחוק מלהיות איכותי.

עדיף כבר סט ישן שלהם מדגם VIBE השחור שהיה סט מדהים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

truejoker vbmenu_register("postmenu_805220", true); היקר...

אותי בבית לימדו שלא כל מה שיקר הוא טוב...

יש דברים מצויינים שהם לא יקרים והם ברמה גבוה.

אז עד שלא שמעת אותם אתה לא יכול להגיב.

זה כמו שמשהו ישאל אותך איך מרגישים על הירח...? ואתה טענה לו שההרגשה על פלוטו טובה יותר.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם
בלי קשר לדיון כי לא שמעתי את הסט הנ"ל.

אותי לימדו שמה שזול עולה ביוקר. ואין ספור דוגמאות שמוכיחות את המשפט הזה.

בתכלס זה דיי נכון אבל הכל יחסי.. מה זה יקר בשבילו או בשבילך. בשבילי לדוגמא 1000 ש"ח לקומפוננט זה זול. יש קומפוננטים גם שעולים עשרות אלפי שקלים. ויש קומפוננטים כמו מורל פולס או דרגסטרים למיניהם שהם בסדר גמור ועולים פחות מ1000 ואין איתם שום בעיה

פורסם

אתה יכול לצרף נתונים שלהם? בעיקר מאיזה חומר עשויה הממברנה של הטוויטר ומאיזה חומר עשוי המגנט של הטוויטר

תחום תדרים גם מאוד חשוב - אם יש נקודת חיתוך בין המיד לטוויט זה גם נהדר

ובסוף עוצמה

בגדול לאנזר - התקנתי את הקומפוננט של הוייב ברכב של חבר - הטוויטרים צעקו ברמות בלתי נסבלות והמידים היו שטוחים וחסרי אופי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתכלס זה דיי נכון אבל הכל יחסי.. מה זה יקר בשבילו או בשבילך. בשבילי לדוגמא 1000 ש"ח לקומפוננט זה זול. יש קומפוננטים גם שעולים עשרות אלפי שקלים. ויש קומפוננטים כמו מורל פולס או דרגסטרים למיניהם שהם בסדר גמור ועולים פחות מ1000 ואין איתם שום בעיה

מסכים איתך ב 100%, העניין הוא שפולס הוא בסדר גמור הכל תלוי במה אתה רוצה להשיג. אל תקנה פולס ותצפה לשמיעה ברמה גבוהה.

מי שמעוניין במערכת ברמה גבוהה ולדעתי זה משתמע מדבריו

(LANZAR הסידרה הגבוה OPTI64(מיד באס)
קניית קומפוננט בינוני יכולה לגרום לאכזבה ולהוצאות מיותרות.
פורסם
truejoker vbmenu_register("postmenu_805220", true); היקר...

אותי בבית לימדו שלא כל מה שיקר הוא טוב...

יש דברים מצויינים שהם לא יקרים והם ברמה גבוה.

אז עד שלא שמעת אותם אתה לא יכול להגיב.

זה כמו שמשהו ישאל אותך איך מרגישים על הירח...? ואתה טענה לו שההרגשה על פלוטו טובה יותר.

העובדה הפשוטה היא שאם אני רואה חברה שאין לה מוניטין ברמקולים ב: הקומפוננט שלה הוא זול וזה בקו הכי יוקרתי שלה, שבו היא צריכה להפציץ הן במחיר והן באיכות , והיא שולחת מחיר כזה זה אומר דרשני.

2 : אין דבר כזה באודיו לקנות זול משהו טוב יש לקנות יקר משהו זול אבל אין להפך. כי מה נעשה על מנת להפיק מגבר ו/או רמקול יש כל כך הרבה דברים ותכנונים שצריך לעשות עד שלהוציא רמקול טוב עולה המון רק לתכנן ולייצר. אחרת שלנזר יקחו את המיד של x יוסיפו את הקרוס שלהם וטוויטר של scan spick ווואלא יש לנו קומפוננט ברמה עליונה ונמכור בהתאם נכון?!!

וכנ"ל במגברים וכנ"ל בכל חלק ממערכת שרק תרצה , יש סיבה טובה מדוע משלמים מחירי hige end לחברות hige end . וכל אלו שזה ההובי שלהם יודעים טוב מתי הם שומעים hige end אמיתי ומתי לא גם אם הם לא מכירים את המערכת ולא רואים אותה. אז אל תחשוב שתוכל לקבל רמה גבוהה בזול זה לא יקרה אף פעם!!!!

ושיהיה לכולנו חג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כרגיל, אוהבים להתווכח...

ואתם שוכחים את ההמלצה מן הטובות שניתן להמליץ לקשיי ההחלטה למיניהם:

תשמע - תחליט!

1. לא כל מה שזול עבורי, זול עבורכם.

2. לא כל מה שנשמע לכם טוב, יישמע לי טוב.

3. לא כל חברה בעלת מוניטין, יודעת לייצר קומפוננט טוב.

4. לא כל חברה "חסרת שם" מייצרת קומפוננטים לא איכותיים, יש בהחלט גם דברים טובים.

פותח התר'ד, אם לא תשמע אותם, לא תדע איך הם עד אשר תתקין אותם, ואז, או שצפוייה לך אכזבה,

או שלא...

בהצלחה

פורסם
HIGH END
כן hige end ולא לא הכוונה שהלנזר הם hige end הם רחוקים מכך, הכוונה הייתה שאנשים משלמים מחירים גדולים מאוד עבור דברים טובים , וחלק מהאנשים משלמים מחירים גבוהים עבור זבל אבל לא יקרה מצב שבו תוכל לרכוש ציוד ברמה במחיר קטן!

ובד"כ חברות שרוצות להשאר בביזנס הרבה זמן לא מעיזות למכור זבל במחירים גבוהים , כי פריירים אין מספיק לפרנס חברה לאורך זמן, ואם יהיה לה מוניטין של חברה של פריירים ,אז גם הפריירים לא יקנו כי לא ירצו שיחשבו שהם פריירים.

לסיכום אם חברה כמו lanzar מציעה בקו היוקרתי שלה במחיר זנות יש לה סיבה טובה , ושלא יחשוב שיקבל משהו טוב במיוחד. lanzar יודעים טוב היכן הם ממוצבים בשוק, והם יודעים היטב מה חושבים על הסדרות שלהם ,ואם הם חושבים שבסדרת ה opti המוערכת שלהם ישלמו מחיר כזה יש לזה סיבה טובה

ואני מקווה שזה יובן כי לא אגרר להשיב יותר על זה בתרד הזה.

וליתר ביטחון שילך לראות לשמוע ולהשוות לדברים אחרים , שישווה את זה לקומפוננט של מגנט שיש לי בתור במה אחורית ואני מרוצה ממנו והוא טוב, ואז יראה מה ההבדלים ויחליט.

ושיהיה לכולנו חג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה על כל התגובות...

נ.ב.

זה הנתונים:

MID BASS

6.5'' Midrange Driver

Aluminum Alloy Cone

Butyl Rubber Surround

200 Watts RMS/ 400 Watts Peak

Frequency Response: 55-6KHz