Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AW1251SE vs AW1251T

ozwrx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים בין שני הדגמים האלה?

אני מזמין אחד מהם מארה"ב עוד השבוע

הם של חברת אודיובאן

תודה לעונים (פשוט ראיתי אותו באתר שהחבר מזמין באותו המחיר בדיוק)

פורסם

באופן עקרוני זה אותו סאב.

הSE מסמן SPECIAL EDITION, והוא רק מגיע עם גריל שונה.

בכל מקרה, אני לא ממליץ להזמין את הסאב הנ"ל, הוא עולה בארץ 750-800 ש"ח, ללא תיבה, במחיר הזה ניתן למצוא את הקיקר COMVR שהוא טוב ממנו בהרבה וכנ"ל גם אינפיניטי קאפה, בכל מקרה, עלות של המשלוח+המכס, תגיע למחיר יקר יותר ביבוא אישי מאשר בארץ, בגלל המשקל של הסאב המשלוח יקר, ובנוסף אך אחד לא מבטיח לך שהוא בכלל עובד, ואו אם הוא יגיע תקין, בכל מקרה, אתה תשלם גם מכס.

משלוח לסאב הזה עולה באיזור ה80 דולר, הסאב הנ"ל עולה באיזור ה40 דולר +-, ומכס זה 33.6%.

מה שמביא אותך ל740 ש"ח בערך אחרי הכל, לדעתי זה לא משתלם, אבל תעשה את השיקולים שלך.

אל תשכח שהסאב עובר דרך קשה לארץ, ובנוסף את הידיים הלא ממש עדינות של המכס, ובנוסף לכל הצרות גם אין לך אחריות או ערובה משום צורה שהיא.

בכל מקרה גם לא מדובר על איזה מוצר להיט וסאב מטורף, מדובר על סאב הכי פשוט בסדרה הכי נמוכה של חברה שלא ממש נחשבת אליטה בתחום.

אגב, הT מסמן את סדרת הNATURAL, כנס לאתר שלהם ותוכל לראות את הסאבים והמפרטים:

www.audiobahn.com

אם יש לך שאלות ותהיות נוספות אתה מוזמן לשאול אותי.

G.Mr

under construction..

פורסם

מכס זאת לא הבעיה שלי אני לוקח סיכון

חבר שלי חוזר ואני לא מאמין שיעשו לו בעיות

אם אני העברתי 2 מגברים, רדיו דיסק וסט קומפוננט ולא תפסו אותי אז אני מאמין

שסאב וקומפוננט לחבר שמגיע רק לשבוע (בא עם תיק קטן) לא יעשו לו בעיות

ועוד משהו הוא אזרח אמריקאי.....

פורסם
מכס זאת לא הבעיה שלי אני לוקח סיכון

חבר שלי חוזר ואני לא מאמין שיעשו לו בעיות

אם אני העברתי 2 מגברים, רדיו דיסק וסט קומפוננט ולא תפסו אותי אז אני מאמין

שסאב וקומפוננט לחבר שמגיע רק לשבוע (בא עם תיק קטן) לא יעשו לו בעיות

ועוד משהו הוא אזרח אמריקאי.....

אחלה שאתה לוקח סיכון, אני לא ממש מעודד לעשות זאת מסיבה מאוד פשוטה, אם יתפסו אותך לא רק שתשלם את ה33.6% אלא גם תקבל קנס.

וגם אם מדובר במוצר שערכו פחות מ200 דולרים, אם אתה לא מצהיר על כך ותופסים אותך , אתה תשלם קנס.

בכל מקרה אין פטור ממכס לאזרחים אמריקאים אלא אם הוא מוגדר כתושב חוזר ואז כל מה שהוא מכניס במכולה , פטור ממכס, עד אז גם הוא אזרח מיקרונזי הוא ישלם מכס כמו כולם.

אגב, הדבר היחידי שזה שהוא אזרח אמריקאי יכול לתרום לך, זה את המע"מ שהוא משלם בארה"ב הוא יכול לקבל עליו זיכוי, אם הוא מוכיח שהוא העביר את המוצר הזה אל מחוץ למדינתו= הוכחה היא הצהרת המכס של מדינת היעד= הצהרה במכס הישראלי.

ואגב זה שהוא בא עם תיק קטן זה אחלה, להזכירך סאב זה לא משהו קטן...ולא ממש נכנס בתיק גב.

תעשה מה שמתאים לך, אני יכול רק להמליץ מנסיוני, ומהידע האישי שלי, בסופו של דבר תיקח את ההחלטה ואתה יכול לבחור לא לקבל את המלצתי כפי שאני רואה שכבר החלטת.

אם ידועות לך כל התשובות, אז התרד' הזה מיותר.

בהצלחה שיהיה לך.

under construction..

פורסם

למה שלא תביא דגם טוב יותר, ההפרש בין הדגמים הפשוטים לגבוהים בארה"ב אינו כל כך גבוה - ואז זה ייצא הרבה יותר משתלם.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
באופן עקרוני זה אותו סאב.

הSE מסמן SPECIAL EDITION, והוא רק מגיע עם גריל שונה.

בכל מקרה, אני לא ממליץ להזמין את הסאב הנ"ל, הוא עולה בארץ 750-800 ש"ח, ללא תיבה, במחיר הזה ניתן למצוא את הקיקר COMVR שהוא טוב ממנו בהרבה וכנ"ל גם אינפיניטי קאפה, בכל מקרה, עלות של המשלוח+המכס, תגיע למחיר יקר יותר ביבוא אישי מאשר בארץ, בגלל המשקל של הסאב המשלוח יקר, ובנוסף אך אחד לא מבטיח לך שהוא בכלל עובד, ואו אם הוא יגיע תקין, בכל מקרה, אתה תשלם גם מכס.

משלוח לסאב הזה עולה באיזור ה80 דולר, הסאב הנ"ל עולה באיזור ה40 דולר +-, ומכס זה 33.6%.

מה שמביא אותך ל740 ש"ח בערך אחרי הכל, לדעתי זה לא משתלם, אבל תעשה את השיקולים שלך.

אל תשכח שהסאב עובר דרך קשה לארץ, ובנוסף את הידיים הלא ממש עדינות של המכס, ובנוסף לכל הצרות גם אין לך אחריות או ערובה משום צורה שהיא.

בכל מקרה גם לא מדובר על איזה מוצר להיט וסאב מטורף, מדובר על סאב הכי פשוט בסדרה הכי נמוכה של חברה שלא ממש נחשבת אליטה בתחום.

אגב, הT מסמן את סדרת הNATURAL, כנס לאתר שלהם ותוכל לראות את הסאבים והמפרטים:

www.audiobahn.com

אם יש לך שאלות ותהיות נוספות אתה מוזמן לשאול אותי.

אתה לא צודק אני אישית הזמנתי את הסאב הזה מחול אבל 15 אינץ' ב 50 דולר ולא שלמתי על מכס

זה נשלח בדואר.

בקיצור כל העסק הזה עלה לי 650 שקל כולל הכל.

הסאב הזה עם מוצאים אותו בארץ אז הוא נמכר בסביבות 1500 שקל

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם
אתה לא צודק אני אישית הזמנתי את הסאב הזה מחול אבל 15 אינץ' ב 50 דולר ולא שלמתי על מכס

זה נשלח בדואר.

בקיצור כל העסק הזה עלה לי 650 שקל כולל הכל.

הסאב הזה עם מוצאים אותו בארץ אז הוא נמכר בסביבות 1500 שקל

אריק שלום, בוא תגיד לנו במה אני לא צודק?

בזה שלמזלך פסחו על החבילה שלך ולא שילמת מכס? אז זה הופך את זה למשהו גורף?

ומה עוד אני לא צודק? בזה שהוא יכול להגיע לא תקין?, אז אתה מוזמן לשאול את אייל מנהל הפורום, הוא הזמין סאב "קצת" יותר רציני, שילם עליו מכס והוא גם הגיע לא תקין, מה תגיד על זה? שאני לא צודק?

ובקיצור ולעניין, לפני שאתה קופץ בראש תחשוב על מה אתה כותב, תאמין לי שאת דבריי אני לא מבסס על ייבוא פריט אודיו אחד או שניים ...

ושתדע, ביבוא אין משחקים לוקחים את הכל בחשבון מראש, כי אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא תשלם מכס, ההגבלה על דואר חבילות למשל היא 50 דולר, תמיד קיים הסיכוי שלא יתפסו אותך ותעבור עם חותמת פטור, אבל כאשר בונים שיקול של קניה בארץ מול ייבוא מחו"ל לוקחים בחשבון: עלות+משלוח+ מכס, ואתה צריך לחשוב חיובי, אם לא תפסו אותך, הרווחת אבל זה לא מהווה כלל ולא מהווה משהו גורף.

under construction..

פורסם

בקשר לסאב שהוא יכול להגיע לא תקין אתה צודק.

אבל בקשר למכס אפשר להביא מחו"ל דרך הדואר עד 50 דולר ואתה משלם רק על עלות המשלוח

את זה אני שאלתי ובדקתי.

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• תוכן חדש...