Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות בסיבובים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העתק הדבק זה לא כ"כ קשה (חלק מאיתנו לא רשומים שם...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא ניכנס לסטיגמות ישנות, היום הם כבר הפכו לבדיחה.

במציאות,הרבה אמריקאיות יודעות להסתובב..וטוב מאד אפילו.

אבל עדיין... כיף לצחוק על זה:lol: .

פורסם
אתה ראית בסרטון גלגלים נעולים?

אני לא...

אולי, אולי הוא נעל בבלימה הראשונית, אבל זו לא סיבה לוותר על הבלימה all together...

בלם

עלה על החול (כנראה גם לא שם לב לזה)

משחרר את הברקס, מנסה להסתובב ו... הופ

לא נראה לי שבן אדם מוותר סתם ככה על בלימה, אתה היית?

וואלק אתתתתה

פורסם
בלם

עלה על החול (כנראה גם לא שם לב לזה)

משחרר את הברקס, מנסה להסתובב ו... הופ

לא נראה לי שבן אדם מוותר סתם ככה על בלימה, אתה היית?

תסתכל שוב.

הוא בלם, הרפה, בלם חלש יותר (חלש מדי אולי עם קצת פימפום) ורק אז עלה על החול עם צד ימין ונעל את צד שמאל (שים לב, רק בצד שמאל יש סימני צמיגים על הכביש).

ברגע שהוא כבר עלה על החול זה כבר לא כל כך משנה מה הוא ינסה לעשות. בפועל על החול הוא המשיך לבלום, צד ימין על החול עם פחות אחיזה, צד שמאל על הכביש עם יותר, המכונית מסתבסבת והופס. בדרך הוא גם נתן קצת הגה, אבל זה כבר ממש לא משנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
טוב יכול להיות שאתה צודק

אני לא ממש מצליח לראות את הדיוק באורות הברקס שלו :wink:

אתה יכול לראות בקלות לפי התכווצות הציר הקדמי תחת בלימה. להיכנס לאיבוד עשתונות בבלימה זו לא בושה גדולה, מנסל עשה זאת בעונה הראשונה שלו ב-BTCC...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...