Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקח מצב תיאורטי שאיש לי רק מערכת ברכב, ללא מגבר וללא כלום ואני מעוניין לקנות רמקול.

האם כדאי לקנות רמקול בעל כמה שיותר אלמנטים?

פורסם

ובכל זאת, האם ההמלצה הגורפת היא ללכת לרמקול עם כמה שיותר אלמנטים? (רמקול רגיל).

האם העליה במחיר היא חדה?

פורסם

כמו קודמי בקומפוננט הוואיי באמת משנה אבל ברוב המקרים הוואיי ברמקולים 6 על 9 הוא בסך הכול גימיק שנועד למשוך עיניים תמימות

רוב הרמקולים הטובים ששמעתי הכוונה 6 על 9 היו דווקא 2-3 ואיי לא יותר זה לא אומר שהפיוניר 400 לדוגמא לא טוב כי הוא 4 וואיי הוא טוב מאוד

אבל כול מקרה לגופו

שורה תחתונה גימיק שיווקי אבל מה שבטוח יש הבדל בין וואיי אחד לשניים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
מצטרף לדעה של "גימיק" - לדוגמא רוב הרמקולים של רוקפורד הם 2way , והם נשמעים מעולה !

מולם באמת יש את הפיוניר שהם 4way אבל זה לא אומר בהכרך שהם יותר "טובים" ...

הבנתי, תודה רבה לכם!

פורסם

בעיקרון זה נכון. שזה איפושהוא גימיק.

אבל לריבוי אלמנטים (2 או 3) יש יתרון של יכולת להגיע ליותר תדרים שונים.

אבל יותר חשוב מכמות האלמנטים היא החברה של הרמקול, למה הוא יחובר, ואיזה דגם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ה"וואי" או במילים אחרות מספר האלמנטים שיש ברמקול לא משנים במיוחד כל עוד יש חלוקה נכונה של תדרים.

גם בקומפוננטים זה לא חייב שסט 3חלקים יהיה טוב יותר. שם נכנס חזק מאד עיניין ההתקנה ככה שזה בהחלט לא וודאי שהוא ישמע טוב יותר (יהיה לו פוטנציאל להישמע טוב יותר אבל לא בהכרך)

ברמקולים קואקסלים, אם יש רמקול 5 אלמנטים או 2 אלמנטים זה לא אומר כלום. צריך לשמוע ולראות איזה יותר טוב.

באופן עקרוני 2 אלמנטים מספיק (בחברה טובה שמתכננת רמקול נכון) אבל אם יש 5 זה לא תמיד אומר שהוא ישמע לא טוב. הכל תלוי ברמקול ובחברה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...