Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי את המערכת שמופיעה בחתימה

האוטו אטום עם DINAMAT

מערכת החשמל שופרה

האם לדעתכם יש משהוא שאפשר להוסיף למערכת שיוסיף לאיכות ??

הצעות יתקבלו בברכה :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

בודאי שיש דברים ... לצערי גם תמיד יהיה .

עכשיו בתעכלס , אם אתה רוצה כמו שכתבת לשפר איכות , קודם הייתי מעיף ( ורחוק ) את הרמקולים האחוריים שלך ..

זה כבר ישפר לך את הבמה וכל מה שקשור לזה .

אם אתה חושב להשקיע עוד יותר , הייתי שוקל גם לשדרג את הקומפוננט מקדימה..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לך אחלה מונו אחלה רדיו דיסק ואחלה סאב כמו שנאמר תמיד יהיה מה לשפר אבל תחליף קודם את הקומפוננט למשהו יותר רציני ואיכותי אני אישית ממליץ על פוקאל אוטופיה אבל כול אחד והטעם שלו ומן הסתם הולך ומביא לו מגבר יותר חזק שינצל את הקומפוננט

ורמקולים אחוריים לא חובה למרות שיש כאלה שאוהבים במה אחורית

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

דבר רשאון אוטופיה דגם ישן כבר כימעט ו לא תימצא כי כבר יצה דגם חדש של אוטופיה ש עלה קרוב ל 20K

דבר שני גם אם כן תימצא אז בשביל הגברה חייב מגבר שיעלה כמו הסט בערך זה הוספה של קרוב ל 7K

קצת כשה.

אם לחפש יד שניה אז אולי, אבל עוד פעם קשה לימצוא דברים כאלה למכירה ו במצב טוב, זה לא בילתי אפשרי אבל קשה.

אני חיפשתי, מצאתי סט של 2 WAY ו ביקשו עליו 1800 שקל ,סט של 3 WAY בזמנו עלה 4500 או אפילו יותר.

כי אוטופיה זה לא סידרה נמוכה מי שמגיע לאוטופיה אז אין לו מה להחליף כימעט.

אם מוכרים אז הסט כנרא גמור כבר.

לפותח השרשור אמרת שמערכת החשמל שופרה , אם אפשר לפרט מה בידיוק מעניין לדעת.

פורסם
דבר רשאון אוטופיה דגם ישן כבר כימעט ו לא תימצא כי כבר יצה דגם חדש של אוטופיה ש עלה קרוב ל 20K

דבר שני גם אם כן תימצא אז בשביל הגברה חייב מגבר שיעלה כמו הסט בערך זה הוספה של קרוב ל 7K

קצת כשה.

אם לחפש יד שניה אז אולי, אבל עוד פעם קשה לימצוא דברים כאלה למכירה ו במצב טוב, זה לא בילתי אפשרי אבל קשה.

אני חיפשתי, מצאתי סט של 2 WAY ו ביקשו עליו 1800 שקל ,סט של 3 WAY בזמנו עלה 4500 או אפילו יותר.

כי אוטופיה זה לא סידרה נמוכה מי שמגיע לאוטופיה אז אין לו מה להחליף כימעט.

אם מוכרים אז הסט כנרא גמור כבר.

לפותח השרשור אמרת שמערכת החשמל שופרה , אם אפשר לפרט מה בידיוק מעניין לדעת.

מצבר 80 אמפר

שדרוג אלטרנטור ל 140 אמפר

זה בינתיים

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

הלכתי לחשמלאי והוא פירק אותו שלח אותו למישהוא שמשפץ אלטרנטורים

וכשחזר היה האלטרנור 140 אמפר

עלה לי 200ש"ח

את התיקון עשיתי בטייבה :-)

• תוכן חדש...