Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת, לצערי אני די בטוח, שהסיבה האמיתית של כל העניין הזה - להיתפטר כמה שיותר מרכבים הישנים, ואני לא ממש בטוח, שוב לצערי, שהסיבות האמיתיות לכך קשורות דווקא בדאגה לשלומו של האזרח הקטן ולבטיחותו. רמז (עדין)- $$$.

סליחה מאלה, שמאמינים בכוונות הטהורות של המשרדים/עסקנים כאלה ואחרים - אני לא. ממש. לפחות, לא בצורה "גורפת". אין חיה כזאת- "דאגה לשלום האזרח הקטן", ללא אינטרס כלשהו מצד מישהו! ואגב, לא רק בארץ, אני בטוח בכך - שלא יגידו, שאני סתם משמיץ! ואין משהו, שישכנע אותי להפך.

הלוואי, הלוואי, הלוואי ואני טועה!!!

מסכים עם כל מילה ! ! !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
לצערי לא יכולתי להגיע להרצאה אבל כמובן שהתעדכנתי מחברים שהיו שם.

לפי מה שהבנתי ביטלו את הקטע של חובה לעבור טסט בשביל להעביר בעלות בתנאי שהקונה יצהיר ברגע הקניה שהוא מודע לכך שהוא קונה רכב ללא טסט.

אני רוצה להעביר בעלות על אנסטסיה (מנטה 83) שכבר כמעט שנתיים ללא טסט, יש לי תעודת זהות של הבעלים עם יפוי כח. האם חובה שהבעלים יהיה נוכח בהעברת הבעלות (הבחור גר באילת, קצת הרבה רחוק)? מכיוון שאני קונה את האוטו ואין לי בעיה להצהיר שאני יודע שהרכב ללא טסט.

הרכב אינו אספנות זה ברור .

יש לך תעודת זהות של המוכר !

תכין את הרכב לטסט , שלם את האגרה/אגרות שצריך ואל תשכח להוציא אישור תנועה ל 48 שעות ממשרד הרישוי יום לפני הטסט . הצטייד באישור מוסך מורשה לתקינות מע. הגה ובלמים לרכ מיושן , וגש לטסט מחייך ושמח בתקווה לעבור טסט

מה הבעיה ?!

עם תעודת זהות של המוכר אתה יכול לעשות הכל . תעביר את הרכב טסט

עם תעודת הזהות שלו - עדיין על שמו .

אתה לא צריך אותו בכלל.

אחרי שיש טסט לרכב , גש לדואר ותעביר בעלות . בלי חתימות , הצהרות ושאר בירוקרטיות .

הכל מסודר מבחינתך . כמו שאמרתי - יש לך תעודת זהות שלו - אתה מלך !

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הרכב של redroze לא צריך בדיקת מעבדה כי לפי התקנות החדשות חייבים בבדיקת מעבדה רק אחרי שנתיים ללא טסט במקום שנה שהיה קודם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הרכב אינו אספנות זה ברור .

יש לך תעודת זהות של המוכר !

תכין את הרכב לטסט , שלם את האגרה/אגרות שצריך ואל תשכח להוציא אישור תנועה ל 48 שעות ממשרד הרישוי יום לפני הטסט . הצטייד באישור מוסך מורשה לתקינות מע. הגה ובלמים לרכ מיושן , וגש לטסט מחייך ושמח בתקווה לעבור טסט

מה הבעיה ?!

עם תעודת זהות של המוכר אתה יכול לעשות הכל . תעביר את הרכב טסט

עם תעודת הזהות שלו - עדיין על שמו .

אתה לא צריך אותו בכלל.

אחרי שיש טסט לרכב , גש לדואר ותעביר בעלות . בלי חתימות , הצהרות ושאר בירוקרטיות .

הכל מסודר מבחינתך . כמו שאמרתי - יש לך תעודת זהות שלו - אתה מלך !

בהצלחה

דרור .

חבר'ה, אני מכיר את התקנות טוב מאוד. מה הבעיה?!

א) כרגע אין לי אפשרות לעבור טסט כי הרכב עובד על 3 בוכנות.

ב) הבעלים נמצא באילת ואני ברמת גן, אין אפשרות להגיע ביחד למשרד התחבורה. יש לי תעודת זהות שלו כולל יפוי כח חתום.

חשבתי שמה שאמרו בהרצאה הוא חוקי, מסתבר שמי שאמר לי את זה לא שמע שזו קומבינה או הקלה ולא מעוגן בחוק. לכן חשבתי שאפשר להעביר בעלות כבר בתחילת 2006 אבל אחרי שהבהירו לי שמה ששמעתי לא תופס אני אאלץ לחכות עד שיהיה לי זמן לשפץ את המנוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
א) כרגע אין לי אפשרות לעבור טסט כי הרכב עובד על 3 בוכנות.

ב) הבעלים נמצא באילת ואני ברמת גן, אין אפשרות להגיע ביחד למשרד התחבורה. יש לי תעודת זהות שלו כולל יפוי כח חתום.

1) מכוון שבשלב הרכב אינו חייב בדיקת מעבדה - שווה ל=אולי להשקיע כסף בתיקון התקלה במנוע - כשהרכב יזדקק לבדיקת מעבדה כל הסיפור של הבדיקה עשוי לעלות יותר מהכסף שתחסוך בתיקון עצמי או דחיה של התיקון הדרוש במנוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...