Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט טיפול 10,000K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

החלטתי לעשות לרכב טיפול 10K בעצמי,ברשותי יונדאי אקסנט שנת 96, 1,500 סמ"ק.129K

רציתי שתעזרו לי? איזה חלקים כדאי להחליף בטיפול,כלים מיוחדים שאני צריך שיהיו איתי?

וכל מיני טיפים קטנים ועצות(לדוגמא:הבנתי שמחליפים את הטבעת של הבורג של עגן השמן) ואם אפשר הדרכה עוד יותר טוב

נ.ב

להתמקד בבקשה על סוג הרכב שלי

תודה רבה מראש על העזרה.

פורסם

אם אתה רוצה לטפל ברכב, אני מאוד ממליץ לך להתחיל מלקנות ספר רכב.

אישית, אני מאוד אוהב את HANES אבל יש עוד יצרנים טובים.

אפשר למצוא הרבה באיביי - http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&fstype=1&catref=C6&saslop=1&frpp=200&from=R10&fcl=3&sacur=0&mppfqy=hyundai+accent+%28manual%2Cbook%2Chaynes%29&satitle=hyundai+accent+%28manual%2Cbook%2Chaynes%29&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fsop=3%26fsoo%3D1&fgtp=&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=45322&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&salic=-15&fhlc=1

בהצלחה !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ברכב שלך קצת קשה לפתוח את הפילטר דלק שממוקם על קיר האש וכמו בקרטר שמן גם שם יש שני שיבות שצריך להחליף זה בא עם הפילטר (אחת מלמעלה ואחת מלמטה )

• תוכן חדש...