Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לטיול יצאנו...(סרטון) R750

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת בבוקר יום יפה (לאחר שהערפל התפוגג) החלטנו לקחת את האופנוע והמצלמה לטיול בנס הרים

הסרטון , וחלק מהתמונות לפניכם:

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=4862

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נס הרים, אופנועים כמעט ולא היו, וזאת מפני ששוטרים רבים היו פזורים לאורך כל המסלול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
והכביש הזה בכלל נראה כיף גדול לעשות אותו גם עם מכונית ..

יוגב

הבהרה בנוגע לנס הרים:

נס הרים הינו משחק המגרשים של אופנועני הספורט מהמרכז, בדיוק כמו שבצפון זה מלקישוע, ובדרום זה סדום ערד.

ימיי שבתות בבוקר בין השעות 7:00 בבוקר ועד סביבות פלוס מינוס 11:00 בבוקר הכביש מאוכלס בכמות שנעה בין עשרה ועד לשלושים אופנועים (מנסיון אישי, הייתי שם כל שבת במשך שנה שלמה כולל בחורף פרט לשבתות טיולים בלבד). האזור הופך למסוכן ביותר וגבה כבר לא מעט קורבנות, כמו כן הכביש שלידו בבית ג'וברין.

בחלק רב מהמקרים מעורבים נהגי מכוניות תמימים שפשוט נקלעים למקום, והאי נעמות שלהם ועוגמת נפשם ברורה לדעתי מראש.

פעם אחת נהג אמבולנס אמר לי בפנים "שבת הבאה לך תשחק במקום אחר, נמאסתם עליי כבר" ברור שהוא בא לחלץ חבר פצוע עם אופנוע עוד יותר פצוע.

אין לי ספק שלאופנועים אין איפה "לשחק" כמו שצריך ולכן עושים זאת שם, הכביש יחסית נטוש בשעות האלו והדבר מתאפשר, הנוף מדהים העיקולים ממריצי אנדרנלין כשאף פעם לא ניתן לראות מה קורה מאחורי הסיבוב.

מה שאני מנסה לומר בכל זה עם כל הריגוש והאהבה שלי למקום, תשאירו את זה להם, לפחות בשעות שלהם, כי אם באותו הזמן יהיו שם גם אימפרזות למיניהם וגם Rים אזי המצב יהיה מאוד עגום כצפוי.

תודה מראש גלעד.

(נ.ב: אם הייתם מכירים אותי באותה התקופה לא הייתם מאמינים שככה אני מדבר עכשיו)

אופנוען

פורסם

הבהרה בנוגע לנס הרים:

נס הרים הינו משחק המגרשים של רוכבי אופניים , בדיוק כמו שבצפון זה מלקישוע, ובדרום זה סדום ערד.

ימיי שבתות בבוקר בין השעות 7:00 בבוקר ועד סביבות פלוס מינוס 11:00 בבוקר הכביש מאוכלס בכמות שנעה בין עשרים ועד למאה אופניים(מנסיון אישי, הייתי שם כל שבת במשך שנה שלמה כולל בחורף פרט לשבתות טיולים בלבד). האזור הופך למסוכן ביותר וגבה כבר לא מעט קורבנות, כמו כן הכביש שלידו בבית ג'וברין.

בחלק רב מהמקרים מעורבים נהגי מכוניות תמימים או אופנוענים שפשוט נקלעים למקום, והאי נעמות שלהם ועוגמת נפשם ברורה לדעתי מראש.

פעם אחת נהג אמבולנס אמר לי בפנים "שבת הבאה לך תשחק במקום אחר, נמאסתם עליי כבר" ברור שהוא בא לחלץ חבר פצוע עם אופניים

אין לי ספק לאופניים אין איפה "לשחק" כמו שצריך ולכן עושים זאת שם, הכביש יחסית נטוש בשעות האלו והדבר מתאפשר, הנוף מדהים העיקולים ממריצי אנדרנלין כשאף פעם לא ניתן לראות מה קורה מאחורי הסיבוב.

מה שאני מנסה לומר בכל זה עם כל הריגוש והאהבה שלי למקום, תשאירו את זה להם, לפחות בשעות שלהם, כי אם באותו הזמן יהיו שם גם R1 ו 1000R למיניהם וגם אופניים אזי המצב יהיה מאוד עגום כצפוי.

תודה מראש ניב.

(נ.ב: אם הייתם מכירים אותי באותה התקופה לא הייתם מאמינים שככה אני מדבר עכשיו)

או בקיצור. כמו שיש אופניים בנס הרים (מסוכן מאוד), ויש אופנועים (עוד יותר מסוכן), יש גם מכוניות ... אי אפשר לומר לנהגי המכוניות לא לנסוע לשם, לאן ניסע :?: יש שלושה מקומות נסיעה טובים ואת כולם תפסת כרגע לאופנוענים.

אני חושב שיותר חשוב פשוט לשמור שהרכב ישאר בתוך הנתיב שלו (ורצוי לאופנוען להשאר מחוץ לנתיב שלו (של הרכב) :-) ) ולחיות כולנו בשלווא בכבישים הנהדרים הללו. מי שמפחיד אותי אלו הנהגים שמקצרים סיבובים. ברכב ובאופנוע

פורסם

אתה יכול להתווכח על זה לנצח, ומצד שני אתה יכול לקבל את זה, ולהפנים.

הרי העובדה היא שכיום ממש נדיר לראות מכוניות ספורט בכביש הזה כך שהסוד די היה שמור בקרבת

האופנוענים ההבהרה הייתה לא על מנת לאסור, אלא על מנת להמחיש ולתת חומר למחשבה.

אני לא יכול לומר לך מה לעשות, אני לא אבא שלך. אבל בכל זאת, אם לא הפרעת עד היום,

לא יזיק לך לא להפריע גם בשבת הקרובה. זה הכל.

תחשוב על זה כמן סוג של פלישה לטרטוריה שלא שלך,

בקיצור כבד ותכובד.

חומר למחשבתך.

אופנוען

פורסם
מי שמפחיד אותי אלו הנהגים שמקצרים סיבובים. ברכב ובאופנוע

ובאופניים. ראית פעם אופניים מגיעים מולך בסיבוב כי הרוכב לוקח "קו נכון..."

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
סירטון לא רע בכלל! איך הצלחתם להחזיק את המצלמה כל כך טוב בלי לקבע אותה?

הרכיבה על האופנוע ברגע הצילום הייתה איטית יחסית.

את המצלמה הנחתי על כתף ימין של הרוכב, יד שמאל הייתה מונחת על מיכל הדלק על מנת לבלום.

אין תזוזות במהלך הרכיבה כך שהצילום יצא דיי מדויק, ובלי תזוזות מיותרות.

ל'

• תוכן חדש...