Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו טורבו לקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי את דעתכם בקשר לקניית אונו טורבו ,כמה אתה חושבים שכדאי לשלם מקסימום אל אונו טורבו יד ראשונה שככל הנראה לא עברה התעללות?

פורסם
שלום רציתי את דעתכם בקשר לקניית אונו טורבו ,כמה אתה חושבים שכדאי לשלם מקסימום אל אונו טורבו יד ראשונה שככל הנראה לא עברה התעללות?

שלם לו בפילמים.ככל הנראה זה אמצעי התשלום המקובל בקרב מי שחיים בסרטים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גם אם מצאת אונו טורבו יד ראשונה,מאיפה לך שלא התעללו בה? מאיפה לך שכולה לא מקומבנת?

שמע בחור, במכוניות האלו אין כבר משחקים,צריך להשקיע ולשמור עליהן,כל זילזול הכי קטן בהן והלך האוטו,שלא תתלהב סתם כי הרכבים האלו צריכים הרבה תשומת לב ותחזוקה שוטפת.

רוב המוסכים שאתה הולך אליהם לטפל בדברים קטנים מסתכלים עלייך כאילו נפלת מהירח,הרכבים ישנים מידי מכדי שהמוסכים המורשים יכירו אותם אז אל תבנה עליהם.

בקיצור אני מכין אותך להרפתקאה לא קטנה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

כל שבוע הוא שואל על האונו הזאת שהוא מצא, לך תקנה אותה כבר וזהו.

שלם כמה שנראה לך וזהו. מי יכול להגיד לך כמה צריך לשלם בלי לבדוק את האוטו! מה קרה לך!

פורסם
דרך הגב אני לא שאול כל שבוע אל אותו הרכב ,כל פעם אני מוצע משהוא אחר ואני ממש לא רוצה להידפק .
תראה מה הבנתי ממהודעה.. דרך הגב (יש לך בעיות גב?) אתה לא שאול!! :shock:

דרך אגב..

שואל, לשאול וכו'..

על.. אל זה אם אתה פונה לרכב ומדבר איתו..

מוצא, למצוא..

משהו..

לפני האונו שפר את הבגרות בלשון קצת..

פורסם
ואני ממש לא רוצה להידפק .

אתה הולך לקנות אונו טורבו ואתה לא רוצה להדפק? :shock:

אני אישית רואה שלט ענק על הגב שלך....

סתם, שמע בחור, זה לא פרקטי, תקנה אוטו מציאותי. אתה סתם הולך להסתבך...

פורסם

אני יכול להבין בהחלט את התגובות הציניות כי או שמדובר במציאת המציאות או שאתה מפברק או לא נותן מידע נכון.

קשה מאד מאד להאמין שיש אונו טורבו יד ראשונה (!) ושלא מדובר על רכב שהושבת לפני 10 שנים ושכב אצל בעליו במחסן.

אם מדובר ברכב תקין אז הוא שווה לא מעט, ההנחה כי מי שמחזיק אונו טורבו בין 15 ל 20 שנה שמר וטיפל בה,יש לו ידע באחזקת ונהיגת רכב טורבו ומדובר ברכב שגם אם זקוק ליישור קו,הרי הבסיס הוא הוא טוב.

רכב כזה עם שלדה תקינה הוא מועמד יותר מראוי להפוך לקלאסיקה ושווה לרוכשו לא בשביל רייסים ברמזור אלא בשביל לשמור אותו ועליו.

מוזר שאף אחד כאן (כולל תומר הדר) לא מכיר את הרכב ובאמת מדובר בתעלומה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...